Магията на изтока - тема 69

• 24 941
  • 724
  •   1
Отговори
# 165
Хайде нещо петъчно от мен (не е котка):
Скрит текст:

# 166
Трейлър на Reborn Rich с Song Joong Ki, Shin Hyu nBeen и  Park Ji Hyun
От 18.11 по три епизода седмично. Катерицата ще се прероди като най-малкия син на бившите си работодатели,които са го убили.Фентъзи се води.

Постер
Скрит текст:

# 167
  • вятърничава
Шош, не беше ли сериалът на Минка-синоптичка.

bell, не е честно да ги разделяме Wink
Скрит текст:

# 168
Предстоящо от корейците....

Reborn Rich

Curtain Call

Under The Queen's Umbrella

# 169
  • вятърничава
Като стана дума за Катерицата, четох, че взел голямата награда APAN Star Awards 2022 за "Винченцо". Ще ме карат да го гледам. Порових да разбера повече, то много награди, обърках се. Джуно взел за The Red Sleeve,Чонг Хе-ин за D. P., Ким Нам гил за съжаление не е получил за Through the Darkness.

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 21:28 от bb6

# 170
Винченцо е много ми хареса.За миналата година ми е любимото корейско.Черна комедия с минимална романтика.
Ok Taec Yeon също е страхотен.
Ще забравя,че съм го гледала и ще го видя пак Satisfied

# 171
Сайко. Нипон хиншицу.
Очертава се като любимото ми японско заглавие този сезон. Втори епизод беше по-добър и от отличния първи. Рен е топ-ноч.

Да вземе да ме почерпи,...

.. ако не, то отивам при Такуми и Ами, защото обичам много и чоко брауни.

# 172
  • MJF
Ммм и двете почерпки вървят с Coffee
Сега видях Coffee Ikaga Deshou 2
Доволна и от тази серия. Пак наситено , с два казуса," преляха" един в друг . Добре написани , нямам забележка. Разбира се розовата тийн не ми понесе и обявих  Аояма за герой щом я изтърпя.
Скрит текст:
За сега нищо не ми е ясно освен тези подхвърляния дето прекалено чести са по негов адрес. Подозирам че има някакво голямо недоразумение. Да видим.

bb6, знам ли Thinking , май не беше там . Сега ми дойде идея докато пишех ,  че май  е в Go Back Couple тоз момент. Скоро нещо се сетих за моя приятел Son Ho-Jun, та поразгледах какво е снимал напоследък. Та много набързо с мишока прегледах Was It Love и Go Back Couple. Не помня от кога не бях го виждала този шемет и останах доволна. Но не и от knit

# 173
First Penguin - епизод 2

Хаха, мамето ще ги оправи тези страхливи японски селяни и ще ги вкара в правия път. Историята е по действителни събития в Япония преди десет години и как успяват рибарите да се преборят за правата си, за по-добро заплащане и независимост.
Детето, Сусуму, е един мъничък японски сладкиш, а Нао отново си е паднала на ролята, този път в тандем с Шиничи Цуцуми.
Меча меча кавайй нипон сериалче с добър човешки пример.
Тази седмица, в новия епизод в сряда, гост ще бъде Моко, хаха. Моко, обичам те, Моко! Готвач Моко, който ще готви риба.

Опитах тези дни да гледам Джу в Border Town Prodigal от 2016 г. Боже, каква китайска глупост. Летящи тъпотии с безумни диалози, мисли и действия на героите.

# 174
  • MJF
Boku no Neechan  изгледан Bowtie
С усмивка до края. Да не се повтарям колко съм доволна и какво естетическо удоволствие получавах с тези 20-ина минути по 10 пъти. Пълен дзен.
Накрая на 10-и
Скрит текст:
особено се развеселих кой кого "светна" hahaha .
Всъщност това е от тези заглавия , които просто трябва да се гледат и нямат нужда от много коментар. Защото ако се почне.... то е бисер до бисер, готин момент до готин момент и т.н. в този дух.
Еххх, жалко че го свърших.

Рос, сега видях че са ми качили Animal Penguin 1 и 2 така че следват, анблок   и ....Включвам се.

Последна редакция: нд, 16 окт 2022, 21:39 от Шошулчо

# 175
The Player
Сериалът е много различен от това,което предпочитам да гледам от тайландския фронт и няма розов пух. Това е крими лакорн,но все пак в същината си е лакорн.Има ясен антагонист,после се появява още един и още един и в един момент всички са лоши,но не съвсем.Налична е темата за отмъщение,богати-бедни, власт, пари, манипулации,убийство,любов, предателство и т.н. ОК.Има един герой,който още от началото става ясно,че е добър,но е полицай,влюбен и много зле написан герой. Другит те или са антагонисти до край или се очовечват.
Има всичко,което очаквате от тай драма,но без скубането на коса.Наистина. Scream
Действието е бавно от средата на сериала,но не отричам,че началото е добро. Някои от постъпките на героите са нелогични,но държи в напрежение и всеки от героите е важен за цялостната картина.Щеше да е чудесно ако не бяха толкова много епизоди -цели 16,но самите те са кратки,а не двучасови.

The Player
Този път китайско.
Не,че не съм гледала подобна тематика,но Gong Jun…Обаче и той не си заслужава да се довърши това.
Сюжетът е посредствен и пълен с клишета,героите са плоски,диалозите скучни,а костюмите ужасни.
Героите въвличат проблемите си от реалния свят в играта,но после двата свята се обединяват и хората получават способностите на героите от играта. Трябва да спрат лошия и да оправят всичко.Битки,бла-бла,малко романтика и всичко е ОК,но с последната сцена не е точно така.Едва ли обаче ще има сезон 2.

# 176
  • MJF
Брей Tuon тези  двете с 1:1 eднакви заглавия , човек да се обърка WinkSmile , как  пък ги нацели  така едновременно.

# 177
Тъсих първия,че имах проблем с you tobe и сайта,който ползвам ми излезна китайския и един корейски ,който няма да гледам + The Player: K-POP Quest .
Никакво разнообразия от към имена.Никакво.

# 178
  • MJF
Animal Penguin 1
Изгледан.
Скрит текст:
Започна със Smiley с онази сценка дето младежа бе откраднал парите им и те го гонеха и настигнаха и въпреки, че вербално му се скараха .....молиха се .....Не е дефакто смешно де. Та така набързо разкриха бая действащи лица и фактори. Ей на,  що печати за една хартийка. До болка позната картинка е тази патова ситуация .
Признавам че като дадоха онзи минал горчив  опит на Ивасаки в училището  с казуса  със съученичката с кестенявата коса аз не "вдянах от раз какъв е проблема" Blush , все пак ми трябваха няколко секунди. Ето значи от мен защо не става японски ученик. Ами не съм чернокоса. Хъх. Wink Mr. Green
Последната сцена на първи епизод ме докара до hahaha . Признавам че когато Ивасаки в почти монолога си стигна до това със статуя на този "октопода" аз вече не издържах и спрях картината за да се посмея на спокойствие . Най- младия мълчи , гледа , поскрил се зад паравана. 4-а  мъже горе -долу на една и съща средна възраст, стоят, слушат и се пулят. Един от тях с кисела физионамия, един от тях почти с роболепна, Катаока- с няколко лица едновременно Mr. Green и "Октопода" който "набира скорост в еженето на ум". И на този фон Ивасаки в разгара си.  hahaha култова сцена.

# 179
Мислех да изчакам да приключи,но съм слаба Blush
Захапвам Blind.Резюмето ме заинтригува,не Ha Seok Jin. Той и Ok Taec Yeon са просто бонус.
Mystery to Iunakare дали сте го коментира ли?

Общи условия

Активация на акаунт