Магията на изтока - тема 69

• 24 997
  • 724
  •   1
Отговори
# 225
Петък е! обявявам музикален уикенд!Давайте ги любимите си кпоп групи насам!
Само тези.Други нямам.

Харесвам и една песен на BTS - Silver Spoon/Baepsae
Преди време още една песен бях харесала,но не помня на кой или как се казва Blush

Харесвам норвежко-корейската  -  Ignite

P.P. Kill This Love на BLACKPINK също ми харесва.

# 226
  • вятърничава
Ти пък как забелязваш подробности като някакъв си телефон? 😏 Аз на снимките виждам само хубавия мъж и нищо друго.
Знам,ужасна съм, голям недостатък е това.Къде гледам и аз!

Tuon, Hands Plus1
BTS (방탄소년단) - 'BAEPSAE' MV - това от черно-белия им период Wink

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 15:39 от bb6

# 227
  • MJF
Смейте се но кпоп стига до Шо предимно покрай "кънките" - като музикален съпровод. Не е тайна в темата тук , че Шо рядко отваря / дослушва музикалните клипове. Blush
Но имам папка "Корея" във фонотеката де и си имам на по-честите плейлисти песни и от нея , но Thinking дали там има кпоп .....

# 228
bb6 и аз видях телефона,но реших да си мълча,защото не разбирам идеята на снимката Blush
Той стои и чака някой да му се обади?Той иска да се обади на някой?И по-важния въпрос от къде са измъкнали подобен телефон? Изглежда нов Scream китайците още произвеждат подобна техника?Все още????

Шош,фигурното те захранва с музика.Помня (ама може и да не помня),че и Димаш с SOS или с Аве Мария си пускала.

# 229
  • вятърничава
Китайците произвеждат всичко!

# 230
  • Дубай

И Джун  ми е  голяма тръпка ,жалко,че са спряли с изявите тея момчета,но се радвам изключително много за Джун ,че проби и се наложи в сериалите.Дълго време го търсиха като злодей само,получава му се като вкара лудия поглед особено и походката.

# 231
Китайците произвеждат всичко!
Щях да напиша нещо,но може да ме изтрият Rolling Eyes
Да кажем,че TSMC и Rafael не са съгласни с теб Wink

Но има много хубави китайци:heart:

# 232
Това парче е религия в кпопа.

И любимата ми сцена на Growl на Инкигайо с бейзболния екип от далечната вече 2013 г.
Това лято беше моето лудо ЕХО-лято. Тогава постигнаха огромната слава, след Wolf и Growl, и започна походът в Китай, Япония и Корея. То не бяха концерти, участия в предавания, полети из цял Китай, ден през ден... Лудост.

И отново любимите ми Зверчета с една от техните класики.

Айде, и от женските да пусна нещо - великото Roly Poly на T-ARA.

# 233
  • MJF
Е ето какво имам във фонотеката. Хем е с един куршум два заека така да се каже. Хем от вокалистите на тез EXO , хем и голям любимец на Рос в клипа. Не съм пък чак толкоз назад с материала , мда Thinking
Chen (EXO) - Best Luck

# 234
  • Дубай

Hero

А,Чен много го обичам...такъв глас как въздейства на душата само.

# 235
Браво, Шо, браво! Сети се и сама за Ким Джонг Де (Чен), а още повече уважаваш и актьорският талант на Кьонг Су от It's Ok, That's Love, нали?

Най-великото ЕХО-изпълнение на Immortal Song от двата славея на групата. Бексан ме докара до лудост със скандала от 19 юни 2014 г., но всичко му простих след това...

И още едно великолепно изпълнение на Чен и Бекс от Knowing Brothers.
Настръхвам на финал, когато Мин Кьонг Хун запява собственото си парче с Чен.

# 236
Може ли другия път да е jpop,а? Innocent Знам цели 3 групи. Smile Две от които май вече не съществуват,а за третат не съм сигурна.

# 237
  • Дубай

От старото време!За жалост няма такива песни вече ,всичко стана еднакво и европейско, американско.Еднакви вокали ,танци и прочее.Всичко се модернизира ✌️
Жалкото е,че и доста от групите останаха незабелязя и недооценени.

# 238
В петъчната ретро-музикална вечер, от мен, едни батковци Stuck Out Tongue Winking Eye.

# 239
Рейн нямаше ли и по петъчна продукция?

Общи условия

Активация на акаунт