Магията на изтока - тема 69

• 24 996
  • 724
  •   1
Отговори
# 210
  • вятърничава
ross,не съм много запозната с кпоп, повече ме вълнуват филмите и сериалите.Но гледам всички клипове,които пускате и чета коментарите ви и ми е интересно като процес как се създават групите, как коват звезди,тенденции и като цяло шоуиндустрията в тези държави как се случва.Желание имам,оставам другото на вас. No Music, No Life го възприех като мото на магазина и много ми хареса.

Tuon, и за  Lighting Up The Stars може да се каже - филм за порастването,себеоткриването,прошката и любовта.Не е лек филм, но имаше и много светли моменти.Зависи кой с какви лични изживявания го свързва.

# 211
bb6,не знам откъде да започна,така че няма да го направя. Blush Това за Lighting Up The Stars .

Как се казваше японския сериал за кафето,който не е точно като Would You Like a Cup of Coffee?

# 212
Under The Queen's Umbrella
Тук Шоши ще изпадне в ступор и ще се оплете тотално в шапките Joy Joy Hug.
Много принц, много нещо Rolling Eyes. Тоз Крал, кога управлява, като е направил толкоз дечурлига не ми е ясно. Той излизал ли е изобщо от покоите си, докато изреди всичките си наложници, че те да му народят цяла тумба синове, а сигурно и дъщери има, но за тях не са споменавали, че тогава и 100 епизода няма да стигнат Joy.
Интересно започва, но наистина е малко объркващо с толкова много герои. Още не мога да оправя кой принц на коя наложница е, че те само на кралицата са петима. Битката ще е епична, а в тези първи два епизода само загатнаха накъде се ориентират лагерите между Кралицата и Вдовстващата Кралица. Змиярникът е на лице, а и между принцовете прехвърчат искри.
Двете Кралици едва ли има съмнение, че са на ниво като се види кои актриси ги играят. Очаквам да видя нещо добро и като сюжет.

Bad Prosecutor
Кьонг Су може и да е идол, но е доказал, че се справя отлично и с актьорството. Тук е прокурор-идеалист в мисленето си, но хич не е такъв, когато опре до действия. Сериалът става за гледане, има и малко екшън, и малко комедия, та като цяло не се скучае.

Cheer Up
Ако ви се гледа нещо колежанско може да го пробвате. Въпреки, че заглавието и постера навяват мисли за нещо лековато, да кажа че не е само мажоретки, танци и лигави романси. Има ги, но има и малко съспенс, и малко психология, и съперичество, и някои въпроси засягащи младежкия живот в кампуса и извън него.

The Empire
Кастът е без коментар. Дори и само заради него си заслжава да му се отдели малко време. Само един епизод съм изгледала, от който можах да добия бегла представа какво да очаквам. Явно пак ще гледаме богаташите да си играят мръсните игри.

Love in Contract
Минка не знам колко пластики си е направила, но е много слаба. Краката ѝ са като клечки, чак е грозно като я гледаш с къса пола. Иначе самият сериал ми е 50 на 50. Гледам го, но не чакам с нетърпение следващия епизод.

Mental Coach Jegal
Шош, на този можеш да хвърлиш един поглед Wink. Психологията в помощ на спорта или по-скоро в помощ на спортистите и техните проблеми не само на терена, но и в живота.

# 213
  • MJF
Coffee Ikaga Deshou (2021)
Tuon, аз съм  с 2 изгледани серии. И само за това че нещо запека на японския фронт намаля и аз нещо към момента губя бройката на текущите си заглавия , та не съм вече да речем с  6 изгледани серии от Coffee Ikaga Deshou.

Thinking eми съчуствам му на този Крал особено ако по протокол не е могло да сложи различен цвят шапки на всяко едно от децата си. Туй кой кой е иначе  е кауза пердута според мен Thinking
Като казахме шапки, скоро почина моята голяма приятелка в шапките- британската кралица. Аз щото много обичам по принцип а и да нося шапки та бяхме големи съмишленички с нея.

Аз ще погледна Love in Contract но като наближат финала по епизоди за да мога да се развихря с мишока и да го пиша финално изгледан Blush , еми така де , от добри чувства към кор-сериалния фронт.

Mental Coach Jegal- ей това "taekwondo" да го бяха пропуснали в резюмето и много лесно щях да захапя въдицата. А сега ми трябват увещания от сорта , че спорта е малко, че имам мишок все пак и т.н. Ама въобще не понасям спортове където един бие друг и обратното, пък те нека го маскират този акт под различни спортове/имена. В прав текст при мен пацифиста до един се "млатят" като минимум , за да не се изкажа по-цветущо. Blush Всички тез мога "да ги мина" с ножа на кънката и ще видят те/ без да мигна Mr. Green
Wink

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 16:47 от Шошулчо

# 214
Silent - епизод 3

Този сериал ме съсипва емоционално. Мислех, че днес няма вече с какво да ме изненадат, но не... Потънах, отново и отново. Толкова да симпатизирам и на Минато, че като го видях да осъзнава всичко, да плаче, просто.... Онемях и аз. Така играят всички, че имам чувството, че и аз съм там, част от всичко, от историята, от семейството на Со.
Как го играе това Рен Мегуро? Боже мой. Не мога да повярвам...

Това е главното парче на сериала, което звучи на всеки финал. Страхотно е.

bb6, моите най-най-най-любими корейски поп групи са две - BEAST (оригиналът) и ЕХО (цялото ЕХО 12 от 2012 г.). Посветила съм им хиляди постове и тук и в Спирита преди 1700 години.

Този тийзър ме влюби навремето в Зверчетата....

... а с ЕХО дойде някак... знам ли, може би повече покрай китайците в начало.
Дебютът на ЕХО-К на Инкигайо няма да го забравя никога, но и се натъжавам като знам, че Гу Хара вече я няма (самоуби се преди три години...).

# 215
  • вятърничава
Silent - епизод 2
Тези двамата не знам дали са новата любима двойка на японците,но определено са моята нова любима двойка!
Тези двамата не трябва да плачат, а само да се усмихват.Рен Мегуро има най-прекрасната усмивка и страхотен глас. Тя е толкова лъчезарна,като се усмихне. Много добре подбрани,всички от ГГ до братче и сестриче и сенсей.
Нямам търпение да излезе преводът на еп.3 и да страдам с тези тримата Sob

Сега ще чета за групите.

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 20:03 от bb6

# 216
Трябва да основем фен клуб на Рен Мегуро с теб.
Радвам се, че сериалът ти харесва, както и на мен. Японците са полудели по него, а ние не останахме назад.

Харуна е една от най-големите ми японски любимки, а дебютът ѝ навремето беше забележителен - първата ѝ роля в японски сериал (на 14 години) е като малката сестричка на големият Огури-сама в Tokyo DOGS през 2009 г.
Да влезеш в този бизнес като сестра на Големият Огури? Това е знак за сигурен успех и кариера.
Този японски сериал ти го препоръчвам горещо. Японска класика с Хиро и Шун.
Ще видиш и Харуна. Не е мръднала. Същата голяма красавица, лъчезарна усмивка, позитивно създание.
Ето ги с Шун в кадър от Tokyo DOGS.

# 217
Шоши, "taekwondo"-то е само в първите минути на първи епизод. Нашият "Mental Coach" беше такъв състезател преди да се захване с психологията. После подопечните му се занимават с плуване и бързо пързаляне с кънки.

Хайде и от мен едни Зверчета от златните години на к-попа.

И едни 2PM Smile.

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 21:02 от 2в1

# 218
  • MJF
Ето, ето. Туй и толкоз ми трябваше като насърчаване/упътване. Ок, 2в1, присъединявам го. Hug

# 219
Бяха хубави години, 2в1, нали? Хубави корейски години изпълнени с много музика....

В Китай от два часа е петък и е време да си лягате.
Лека нощ от Джу И Лонг, големият Мо Санмей.

Скрит текст:

# 220
Бяха, Рос, бяха. Поне успяхме да им се насладим Hands Thumbsup.

# 221
Така е, изживяхме ги. Както и скандалите, разпада на групите, за жалост и смъртта на няколко айдъли...
Азия не е за всеки, само за най-издръжливите.

Петъчно ти подарявам Шохей Миура с най-новата му реклама, която излезе снощи в Япония.
Ако питаш за него, да знаеш, последните години не снима много, защото с Мирей се отдадоха на бебето. Появи се с малки роли тази и миналата година, но като цяло спря да снима, както навремето.

В цяла Варна имаме срив на оптичния интернет на Виваком. Телевизия имаме, но не и нет. Чудноооо, нямам думи.
Добре, че е мобилният ми неограничен интернет, за да си върша работата.
Български "реалности".

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 11:10 от rossonera

# 222
  • MJF
Coffee Ikaga Deshou 3
Скрит текст:
Бих казала , че този епизод имаше кинопривкус. Може да се каже посветен на кризата на мъжете в зряла възраст. Много се Smile на Takito Kenichi и героя му. Покрай него се разбра и какъв е бил главния герой, от кой образ/среда бяга. Остават въпросите от сорта защо, как , ....

# 223
  • вятърничава
Петък е! обявявам музикален уикенд!Давайте ги любимите си кпоп групи насам!
Цяла нощ сортирам,анализирам клипове,проучвам групи. Satisfied Джуно,Чан Сонг, Ю Чон- едва ги познах с тези прически Сладури са всички момчета,зверчета.Жалко за неоцелелите.Скандалите са неотменна част от играта,пък и продават.Малко са динозаврите като Ролинг Стоунс,които се запазват в почти непокътнат състав 60г.Мисля,че в условията на съвременния музикален бизнес това е малко вероятно.

Ще потърся Tokyo DOGS, както стана ясно падам си по стари сериали.
Шо си падна на кънките с препоръчания от 2в1 сериал.
Легнах с Джу И Лонг (горкия,компартията го е върнала към телефоните с шайба).
Събудих се с Шохей Миура (вместо червило,да бе сервирал кохи в леглото).

# 224

Легнах с Джу И Лонг (горкия,компартията го е върнала към телефоните с шайба).

Ти пък как забелязваш подробности като някакъв си телефон? 😏 Аз на снимките виждам само хубавия мъж и нищо друго.

Общи условия

Активация на акаунт