Магията на изтока - тема 69

• 24 643
  • 724
  •   1
Отговори
# 75
  • MJF
Мани, мани голямо уабилити беше в този епизод, ама все пак Ген тушира разярилия се съпруг Mr. Green , кротна се като агънце тоз от толкоз уабилити Mr. Green
Всички в офиса са скици Smile

# 76
Много се смях с шести епизод на Cinecon e Ikou. Дори имаше сцена, която ми напомни за любимия ми Young Frankenstein на Мел Брукс.

# 77
  • MJF
Кой е този епизод ?
Щом си след 6-и значи вече гледаш редовните разговори на Шибуи и младежа Мацумару Smile

# 78
Шести епизод, писала съм, него имах предвид.

# 79
  • MJF
Бел, имах предвид за какво идеше реч в него? Smile

# 80
Бел, имах предвид за какво идеше реч в него? Smile
А, добре съм и ми личи. 😂
Беше епизодът, в който търсят призрак в киносалона.

# 81
  • MJF
Ааа този ли,  големи образи бяха hahaha

Mahou no Rinobe 3 изгледан. Малко разводнен ми бе, така да го кажа .
Скрит текст:
Ей заради такива реакции собственици, агенти на имоти , ...не казват че е имало смъртен случай в имот. На фона на предишните 2 серии тази някак си....
Свалих 4. Следва.

# 82
Train
O,мнохо ми хареса.Незнам защо го гледам чак сега?Oт 2020 година е.Вероятно е съвпадал с нещо друго и после тотално съм го забравила. Innocent Blush
В този ред да взема да изгледам Tomorrow,за да не си задавам след две години същите въпроси.
Хареса ми финалната сцена с разклоненията на релсите на влака,които представят пътя към различните вселени.
Сюжетът е последователен,няма твърде много дубки или такива зашити с бели конци,действието се развива бързо,романтиката е поносима и финала е задоволителен.
Не е толкова фентъзи,колкото кримка,защото действието се съсредоточва върху криминалното разследване.
Сега,то е ясно,че зрителя,ще разбере кой забърква нещата,но си признавам,че развръзката ме изненада.От гледна точка на зрител,който вече е видял епизодите си давам сметка,че има подсказки и за това.
ОСТ-то е слабо и необяснимо защо на моменти ми напомняше на нещо,което вече съм слушала във филм.
Беше ми изключително приятно да го вида.

# 83
  • вятърничава
Tuon, приемам предизвикателството, ще го гледам. А и униформата много добре му стои, като за малък петък Blush

Юн Ши Юн взел участие в сезон 2 на Work Later, Drink Now.Е сега и сезон 1 ли трябва да гледам,струва ли си усилието?

# 84
До онзи ден гледах Юн Ши Юн в съботно-неделната корейска мехурка, а ти си го гледала и във влак. Ако не беше фентъзи тази история, можеше и да я погледна, но... Не. Гледах го в продължение на шест месеца и му се наситих засега.

Погледнах снощи първи епизод на новия сериал на Шиуон - Love is for Suckers, но съм пас. Нямам нерви за такива незрели отношения и поведение. Тийновете ще му се зарадват много на този сериал.
Пробвах тези дни и Gaus Electronics с Куак Донг Йон, но зад описанието "бизнес, офис драма, парченцата от живота" се крие поредната откачена любовна история. Главната е луда за връзване (корейска дивачка), а сцената с паяка във втори епизод, ми изпили нервите и го зарязах. Хаос, дрън-дрън, викове, объркани човешки отношения, нищо общо с Kkondae Intern.

Хвърлих поглед снощи и на новите два епизода на Mr. Bad. Там вече сме на вълна 我喜欢你 (у шихуан ни/ обичам те). Да издраскаш толкова много чертички, за да напишеш "Обичам те" на мандарин?! О, боже мой, не им е лесно на китайчетата.

# 85
bb6, сори,но с тази униформа е само в последния епизод и то в края.Въобще не носи униформи.
Принципно сряда е малкия петък,но ти си права всеки ден е подходящ за малък петък,освен петък Joy
Като каза униформа се сетих колко обичам Тик с униформата в Wanida.Когато го гледах знаех само Тик и Марио.

Рос,то във Влакът фентъзито се свежда само до това,че има паралелни вселени,които като цяло си приличат. Няма футористични сгради,извънземен живот,без напреднали технологии,дори влакът само понякога го дават. Това си е крими сериал.

# 86
Паралелните вселени ме плашат.
Всеки ден, наблюдавайки хората около мен, по улицата, в магазина, навсякъде и имам чувството, че живеят в някакъв друг паралелен свят, в който никой не носи отговорност за нищо, а безхаберието царува. Хаос, разруха, безочие, потресаващ егоизъм, липса на човечност.

След малко ще бъде водещ на поредните филмови награди.

Той, Ча Ън У и Сонг Джун. Нямам търпение да видя през декември първи епизод на Island. Само те тримата ми стигат да издържа целия откачен сюжет.

# 87
Не,някъде там в някоя паралелна вселена животът е съвсем друг и по-добът.Примерно жените не ги убиват,защото косата им се вижда,няма глобално затопляне,птичките Додо все още съществуват,шоколада не е вреден……

П.П.Дано му подарят самобръсначка.Тези мустаци,не и тези мустаци.

# 88
Добре си е той, в това му е чара. Това е Bad Guy-вайб от 2010 г., не го карай да се бръсне.
Тъкмо погледнах малко от тези филмови награди и видях как наградиха Шиуан за поддържаща главна роля във филмовият абсурд Emergency Declaration, който ти препоръчах да не гледаш. Нали там Шиуан беше откачалката, която зарази Ким Нам Гил с вируса, хаха. Шиуан го бъзикна на тази тема, но наш Гил оцеля като по чудо, след като супер-дупер Капитан Корея a.k.a И Бьонг Хон спаси всички на борда, хаха.
Гледам онзи ден американците рекламират Hunt с главния калмар - И Чонг Дже. Тръгва и по американските кина, но не смея да го гледам, че сигурно още повече ще намразя корейското кино, което така се американизира, че вече не прилича на себе си.
Винаги са копирали и пействали амаериканските абсурди, но последната година - нямат никакви спирачки и съвсем се обезличиха. Няма нищо корейско в корейското съвременно кино.

# 89
  • вятърничава
Да, забелязах,че даже кимчи не ядат вече във филмите.

"Юн Ши Юн в съботно-неделната корейска мехурка" го зарязах лятото някъде към 30-ти епизод с идеята да го довърша зимъска,когато забравя колко досадни бяха мами,баби,лели.Обаче след като издадохте края май още не намирам сили в себе си.

Заради Jung Woo Sung се надявам  Hunt да е приличен.

Общи условия

Активация на акаунт