Тренировки в домашни условия - 118

• 58 063
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Много се радвам да видя Гинес и Хоум Райдър отново Simple Smile)

Яки, надявам се да се възстановиш бързо, кофти е вирусът, но мен започна да ме пуска вече за 3-4 дни, но хлапето доста по-тежко го кара.

Благодаря на всички ви да хубавите думи, стоплиха ме

# 91
  • Стара Загора
Много харесвам Лифт 4.Два пъти съм я правила. Вторият път правих в единия почивен ден всичките тренировки фул боди от Епик Ендгейм на Каролин. Аз снощи направих хийта от бегинър епик. Скоро не бях правила толкова бърпита. Но докато ги правих определено усетих ръцете си мн по-силни.

# 92
За вчера да отчета хубава тренировка на Каролин за крака - ден 11 от Fuel. Хареса ми, че сетовете бяха кратки, но същевременно натоварващи. В тренировката са включени и прасци, което много ми допадна. Обичам да ги тренирам.

# 93
Здравейте момичета Innocent, отскоро ви чета и следя и ви се възхищавам колко много спортувате. От скоро и аз съм се навила да започна да спортувам, по-лекичко като за начало тъй като преди 5 месеца раждах секцио. Но доктора каза вече че мога и щанги да вдигам Grinning всичко било вече зараснало. Та, можете ли като за начало нещо да ме посъветвате за спортуване, хем да не е така силово, хем пък и да започна от някъде. Благодаря предварително и ви пожелавам слънчев ден, нищо че времето не мисли така. Innocent Nature Cloud Nature Sunny Nature Sunny

Добре дошла. Може да разгледаш и канала на Pamela Reif. Помня, че тя имаше кратки тренировки, както и интересно кардио под формата на танци. Отдавна не съм разглеждала тренировките й, но може да провериш какви нови неща има.

Също е добре да провериш дали нямаш диастаза след бременността. Ако имаш, стандартните упражнения за корем са противопоказни и трябва да правиш специални упражнения за диастаза. То по принцип е нормално да има леко раздалечаване на коремните мускули след бременността. Въпросът е да не е повече от два пръста.

http://mydiastasis.blogspot.com/2017/09/blog-post_45.html?m=1
Здравей, много благодаря за отговора- само да попитам - надявам се не е глупав въпроса - как да проверя дали имам диастаза. Аз като се гледам ми е що годе прибран корема за раждала преди 5 месеца.

# 94
  • София
За какво могат да се ползват тежести за крака и ръце- чудя се дали да взема също и от 2х1.5кг (аз съм 60кг) - в лидл още се намират - спрямо декатлон ми се видях осезаемо по-евтини.

Имам от 500г и 750 гр (снимката), но ми се сториха леки. Малките ги бях взел преди година, понеже имах проблеми с китките и ръцете излиняха тези 2г...

не тичам, но искам да вляза в някаква форма, за плуване и картинг, тенис на маса.... да кажем. Имам и гири и фоум ролер, скоро мисля някаква пейка да взема и евентуално хиперекстензия с наклон /заради дисковата в кръста/

Скрит текст:

# 95
Започвам дупе с новите петнайски ❤️💪

Аз много харесвам  тренировки с тежести на глезените и имам едни по 1кг ,останали са от предишната жена на милото 😁 амортизирани  са ,но ми вършат работа ...
Можеш да пробваш да натовариш 750 + 500 или направо 750 + 750 ,обикновенно този тип упражнения са първо на единият крак после на др и смяната не е проблем ...

# 96
  • Стара Загора
В крайна сметка реших да започна Epic Heat.По-кратки са трнировките и ако искам мога да слагам добавката ако ми допада.Удължиха ни работното време с половин час и затова везните наклиниха към тази програма.По същият начин както Iron.Направих тренировка 1 -крака без тежести само за RDL ползвах.Днес правих втората тренировка рамо - ей направо се подпали .Ползвах предимно 4-ките .Само за двете упр.(Alternating lateral raise и
Partials използвах 3-ки и за Rear delt row 6-ца.

Направих добавка за трицепс.

И още една добавка за коремче

И определено от това,което разгледах ми сес трува доста динамична.Ще видим как ще съм с хийта и фул бодито, че гледам и там си има бърпита .

# 97
Айде и аз да се разпиша, някокко дни не тренирах, но с болно и кисело бебе приоритетите са други. Днес обаче потренирах, от как си купихме пътечка и вело, дори не си помислям за зала, не че имам и време да ходя. Та тренировката днес
1 40 монути пътека 15 наклон 6,0 скорост
2 30 минути пътека наклон 8 мисля беше скорост 12.
3 хиит 15 минути 10сек спринт 10 off
20 минути почивка
20 минути вело
2 част след около 20 - 25минути

Силова ползвах 2х15 кг и диск 10 кг
1 тяга - сед 8х8
2 набиране - лицеви с диск 10 кг 10х5
3 раменна преса (12),,сед (50) 10
4 тяга от дефицит широк разкрач-лежанка 10х12
5 гребане от земя - тяга с прави крака 4х20
6 бицепс и трицепс 3х12.
7 набиране без тежест различни хвати около 5 серии.

# 98
  • Някъде по Дунава
Привет. Започнах днес ден 1 от Epic begginer
https://youtu.be/WUzdhcwT8uM
Упражненията са базови за долна част без тежести.
След края на Begginer  ще продължа с Epic I. Харесвам много Сидни, но реших да изляза от зоната си на комфорт, защото Каролин за мен е висока топка.

Последна редакция: нд, 16 окт 2022, 21:46 от Guinness

# 99
  • София
Дух, благодаря!
Вчера правих кратка йога.Днес се отспах до 11 часа!! и не правих нищо. Чвно съм имала нужда от почивка и сън.Децата пропуснаха закуската и направо - обяд Simple Smile

# 100
Chancharanka ♡ ♡ ♡, в линка, който съм ти дала, има разяснение как да провериш за диастаза.

Starrydream, в интернет има много тренировки с тежести за глезени. Много подходящи са за тренировка на дупе и бедра без натоварване на колената. Имай предвид, че в началото е доста трудно с тях, така че и малка тежест върши чудесна работа. Аз имам от 2кг и от 4кг, като вторите никога не съм ги ползвала. С 2кг ми е доста натоварващо. Ето примерна тренировка на моята любимка Каролин:

А тази е за глутеуси и корем, и ми е много любима:

# 101
Ана Мария благодаря за линковете -записвам ги всичките -страхотни са! ❤️
Днес 15 Мин корем като за понеделник....😔

# 102
Отдавна не съм се разписвала, но последните месеци бяха доста натоварени. Започнах 4 weeks for every body. На втората седмица съм. Тренировките са леки, но с правилни тежести може доста да се натовари човек особено с удължаващите се упражнения или по-точно плавното им изпълнение в 4 стъпки. Заради това и тежестите ми са по-леки от нормално. Не следвам хранителния план, който си спомням се коментираше, че изключва глутен и млечни.
За Памела Рийф съм чувала добри отзиви. Ако нямах план към Бийчбоди сигурно щях с нея да тренирам.

# 103
  • Някъде по Дунава
Добро утро. Отчитам ден 2 от Epic begginer, горна част без тежести https://youtu.be/9hVq72ZZLng
Винаги са ми били трудни упражненията със собствена тежест, особено различни видове планк и лицеви опори, а тук имаше много. Модифицирах на места, единствено страничен планк не успях да направя.

# 104
Аз да попитам, когато правите кардио и силова в една тренировка, кардиото кога го правите - преди или след силовата?

Общи условия

Активация на акаунт