Тренировки в домашни условия - 118

• 57 312
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Аз си поднових абонамента за платформата на Бохо. И тази година. Особено, след като и Марк започна да прави видеа и да води медитации. Че Джулката нещо малко ми омръзна, а в него определено намирам нещо, което ми е липсвало.

Иначе последните дни отчитам мобилност, йога, медитация. Още не съм се възстановила напълно от вируса, който ме тръшна преди близо месец. Домашните планират ски уикенда, но аз май ще пропусна- усещам, че все още не съм в състояние.

# 586
  • Стара Загора
Ани, може да пробваш Епик 3 след като свършиш Ендгейм. Също сериозна програма.
Днес направих тренировка 25 с името "Бързи и яростни". Името е леко стряскащо, но в същност се оказа една доста приятна хийт тренировка.

# 587
  • Бургас/Пз
Максимка, Епик 3 я правих преди Ендгейм, затова сега мисля за другите две. Всъщност аз и тях съм правила, но някой тренировки ги пропусках и с доста по-леки тежести. Сега мисля да ги направя, както им е реда и с максимално високи тежести, които мога да си позволя.

Агент, страхотен пост, права си за всяка една дума. И да храненето и мускулната маса имат изключително важна връзка. Много ми е по-лесно да поддържам постигнатото с тренировките, като държа правилните макроси и основно протеина.

# 588
Само запис да не ви изгубя Heartpulse Hug

# 589
Здравейте!

Днес завърших Епик 3, като имам 2 пропуснати ХИИТ тренировки. Обикновено правя кратък анализ за програмата, а ето ги и моите разсъждения за последната:
1. Епик 3 съдържа доста повече комплекси и гигантски сетове спрямо Епик 1, 2 и Хийт;
2. Дните, в които се работи за цяло тяло за мен бяха по-предизвикателни спрямо предходните програми, а също така водеха до значително ускоряване на пулса, усещах и кардио елемент в тях;
3. Има повече тренировки за глутеуси и задно бедро, както и за прасец;
4. Съдържа повече повторения, т.е.по-малко упражнения в повече сетове. Това при мен помогна да подобря техниката си;
5. Успях да увелича тежестите, с които работя. За горна част работя с 2*4, 2*5 и рядко с 2*6кг (2*3кг използвах само за skullcrushers), за крака достигнах до 2*8кг, а при хип тръстовете - 16кг;
6. Щастлива съм и благодарна, че въпреки трудностите, които ме споходиха през този период, както в личен план, така и свързани с болки в кръста, , успях успешно да завърша програмата и да отбележа малък прогрес.

От другата седмица планирам да започна Епик Ендгейм. Продължавам да съм в търсене на кратки тренировки за стречинг и мобилност, които искам да включа като допълнение към Карълайн и ще пиша, когато избера нещо.

Хубав ден!

# 590
БИ! Ужасно ми е приятно да те видя пак тук! Hug Как си!?

Mersi, Dea76! Много полезно!

Нещо не ми върви много много йогата с Боховците, и то не заради съдържанието, а нещо интонацията и вокализацията и ме тормозят. Досега не бях обръщала внимание, защото никога не ги бях правила редовно.

Брет Кoнтрерас
Скрит текст:
I hope your year is off to strong start! I just wanted to share some exciting announcements to start 2023 off with a bang:

1. 12-Week Booty by Bret Transformation Contest

The first annual 12-week Booty by Bret transformation starts this week!

This will be a member-voted transformation competition, which I’m hoping will facilitate your New Year’s resolutions. While 12 weeks is a small blip in the grand scheme of a fitness journey, I hope that this will help many of you stay motivated and build habits which will set you up for long-term, sustainable success.

Winners will be announced April 20th, 2023. Prizes will include:
1st place: BCStrength Ultimate Glute Rack OR 2-years free BBB membership
2nd place: BCStrength Hip Thruster 3.0 Package OR 1-year free BBB membership
3rd place: BCStrength 45 Hyper or Nordic Ham Curl OR 6-months free BBB membership

*only continental US members can get BC Strength shipments, other countries will get free memberships

To enter:
-Be a Booty by Bret member (sign up HERE)
-Submit a physique photo with proof of date to the Facebook community on the week of January 9th - January 15th
-Submit your original before photo & after photo to the Facebook community on the week of April 9nd - April 15th
-Voting starts April 17th and ends on April 19th
-More updates and details will follow in the Facebook group from my coaches

I wanted to make this a community-based voting system to prevent bias, so after the end of the submissions, please vote on the transformation which you find most impressive. While this is a competition, there are no losers. Social support is a massive predictor of success with regards to fitness goals, so please continue to be supportive and encouraging of each other in the Facebook group - you’ve been doing a stellar job at this for the past 4+ years!

2. New Podcast with Jonathan Goodman: Surviving the Fitness Industry

In THIS hour and 45-minute podcast, I talk with Jon about our journeys in the fitness industry. We discuss how to avoid becoming obsolete, how to refocus when you get knocked off track, and some of our opinions that have changed over the years.  

3. Hip Thrust Package

I've recently added the hip thrust package to the BC Strength site and it is absolutely killer - it's the exact range of products that are used in the hip thrust stations at Glute Lab. You will receive 10% off and a free band package with this purchase! The package includes:

Thruster 3.0 (with Rotating Back Pad)
Thruster Bar
Thruster Plates (set of 2)
Spring Collars (set of 2)
Sponge
Glute Ham Pad
3 x S/M-1 Glute Loops
FREE Resistance Band Package

Последна редакция: пт, 13 яну 2023, 19:36 от Agent Provocateur

# 591
Привет, момичета! Честита и спорТна 2023 ви желая! Beers
Започнах Fuel преди 3 дни. Днес ще ида да тичам за първи път тази година. Дано травмата да се е излекувала окончателно.
Във възторг съм от Fuel, и не само че ще я довърша, ами дори ще я повтарям в бъдеще.
Планът за годината са тренировки с Каролинка и завръщане към тичането и по-кратки дистанции. За цял маратон ще мисля чак наесен.

Би, Hug

# 592
Мили мои и вие ми липсвате ужасно много!! Даже сега съжалих, че писах защото не мога да се похваля с наистина добри новини, а ми се искаше да започна годината здрава и тренираща отново Hug Heart

Ще ви пиша накратко в идните дни какво се случи с мен. Важното е, че в момента се чувствам достатъчно добре, за да водя нормален начин на живот Kissing Heart

# 593
Някой плащал ли си е абонамент за beach body?
И знаете ли нещо повече за програмата на Отъм gut protocol

# 594
Някой плащал ли си е абонамент за beach body?
И знаете ли нещо повече за програмата на Отъм gut protocol

Дух, имам абонамент. Тренировъчната програма към gut protocol - 4 weeks for Every Body я има налична в beachbody. За режима 4 week gut protocol се заплаща допълнително (няма да го пускат безплатно към хората с абонамент за beachbody). Имат различни стартови пакети. За тях трябва да живееш на територията на САЩ, Франция или ЮК, ако не се лъжа като цените варират от 178$  до 280$. За достъп до клипчетата цената е 59$.

# 595
Беси, благодаря ти много за информация

# 596
Здравейте! Имам бърз въпрос за вас. Мога ли да тренирам сутрин след като изпия кафето си? Пия го с нискомаслено мляко без захар ( ако някой се интересува )

# 597
Здравейте! Имам бърз въпрос за вас. Мога ли да тренирам сутрин след като изпия кафето си? Пия го с нискомаслено мляко без захар ( ако някой се интересува )

Може, разбира се! То преди кафето ще е самоизнасилване Grinning
Аз лично тренирам рано сутрин след кафе без захар и доза БЦАА (смята се, че предпазва от загуба на мускулна маса при тренировки на гладно).

Би, Дез, щастлива съм да ви "видя" отново Kissing Heart

При мен нищо ново - с ММ започнахме последната седмица на IRON. За него е втори рунд, за мен - трети.
Още не съм решила какво ще правим от другата седмица.
Най-вероятно ще е Епик Ендгейм - с много сериозни модификации за любимия.
Другите програми ми се струват по-сложни за него, а и аз си бях обещала да повторя Ендгейм.
Прекрасна седмица, момичета Hug

# 598
Можете.
И след кафе със захар можете.
И след кафе със захар и шоколад можете, дори ще можете повече.

И за всички нови, които искат да почнат някакъв тренировъчен режим малко мотивация Wink
https://kamymarino.wordpress.com/2022/01/31/fat-to-fit-part-1/

# 599
Благодаря ви,а горе-долу трябва ли да има изчакване 30 минути преди тренировката ?

Общи условия

Активация на акаунт