Магазин Sinsay - тема 6

• 61 718
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Някой дали е поръчвал тази риза?
На всички снимки е с вратовръзка, но дойде без.
Дали трябва да е така?

# 121
Тези дни все стискам зъби да не поръчвам нищо покрай сезонното намаление и днес като видях, че има и допълнителни - 20% не се сдържах Grin Докато се усетя в кошницата бях надхвърлила 200лв., но се взех в ръце и оставих само най-необходимото и пак хвръкнаха 80лв.

На този блейзър му се каня откакто се сдобих с прословутия дълъг панталон в същия цвят. Бяхте писали, че материята му е гадна, но пък за тия пари каквото е, важното да ми стане

# 122
И аз искам да взема още неща от намалението, но чакам безплатната доставка - не смятам да стигам до 50 лв сега.

# 123
  • София
И аз понапълних кошницата, но ми се ще да изчакам 30-те процента, които следват според мен. Simple Smile

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 14:28 от Veseto*

# 124
Въпреки тези -20% пак са надути цените. Особено сега като сравнявам във физически магазин, съвсем се убеждавам.

# 125
  • София
Въпреки тези -20% пак са надути цените. Особено сега като сравнявам във физически магазин, съвсем се убеждавам.
Зависи. За мен има много евтини неща. Рокли по 8-15 лв, детски долнища 2 за 11-12 лв., мъжки тънки пуловери за същата сума, якета по 25-35 лв, детски блузи-пуловери по 7-8 лв. Честно казано, изобщо не мисля, че е скъпо.

# 126
Ох , в магазина е скъпня.
Ходих в Мол София. Там са си на редовни цени повечето неща. Хубаво е зареден ама цените не ме кефят..взех само един суитшърт с Пес патрул, който ми стоеше в кошницата отдавна и беше намален в магазина

# 127
Аз имах код за отстъпка и само не разбрах защо пише, че вече е използван, като поръчка така и не успях да пусна заради проблема с плащането с карта. Не знам дали изобщо има смисъл да им пиша като са толкова неадекватни.
Днес ходих до физически магазин и беше супер постно. Нищо от това, което бях набелязала нямаше.

# 128
  • Beyond the stars
Ии най накрая се вредих за отброител, сега пак го дава изчерпан https://www.sinsay.com/bg/bg/koledna-dekoratsiya-5099q-08x

Допълних от намалението за дребен некой друг суичър и долнище, че винаги има нужда. Та 50лв зарад отброителя GrinningGrinning

# 129
Чудех се каква е разликата от другия дървен календар и изведнъж осъзнах, че няма месеци Joy

# 130
  • Beyond the stars
Чудех се каква е разликата от другия дървен календар и изведнъж осъзнах, че няма месеци Joy

Ее и има само 24 дни Grinning
Абе глобална причина за 50лв поръчка, екзистенциална просто. Bowtie

# 131
Сега се замислих дали на кубчетата ще има по-малко цифри... Те са разпределени някак (имам дървен календар от морето) - не са еднакви на двете кубчета. Но в момента не мога да се сетя как точно бяха. Примерно само на едното има 6, която служи и за 9; само на едното има 0, 5 и т.н.

# 132
Отброител май имаше днес в мола

# 133
Преди малко влязох в сайта и имаше банер за -50% на втори артикул. Сега е изчезнал и има само за -20%. Явно е някакъв бъг.

# 134
Над колко лв е безплатна дпставката?
Харесах дънки на супер цена, все ми излиза доставка.
И връщането продължава да е безплатно, нали?

Общи условия

Активация на акаунт