Магазин Sinsay - тема 6

• 61 710
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
Някои нови неща:

Тази кутия, която мисля да ползвам за канцеларски материали, ми харесва, но чекмеджето се вади трудно и се вкарва трудно. Предчувствам, че ще ми скъса нервите.

Гъбите и лентата за глава ми харесват:

# 106
  • София
Здравейте, интересува ме детските блузи с дълъг ръкав отговарят ли си на размера и как  са като плътност. Трябват ми за детската градина и ми се иска хем да не са много плътни, хем да не са като хартийка.
Дайте някакъв линк за конкретни. Аз съм взимала с дълъг ръкав, но размер по-големи защото според мен са умалени. Не са много плътни обаче

# 107
Анцузите им, дето са по 16-18 лв за горна или долна част, прилични ли са? За домашни дрехи ми трябват.

# 108
  • Пазарджик
Анцузите им, дето са по 16-18 лв за горна или долна част, прилични ли са? За домашни дрехи ми трябват.
Да,идеални са за тези пари.

# 109
Имате ли проблем с плащането с карта? При последната ми поръчка отново не успях да платя с карта и сега не ми позволява.

Скоро да сте си сменяли картата ?

Скоро не. Може би миналата година беше.

Скрит текст:
Аз звънях на банката и ми казаха, че трябва първо да си активирам някакъв код от настройките на мобилното приложение, за да мога да плащам с картата онлайн. Активирах някаква 3д динамична парола, но никъде в сайта при поръчката не ми излиза за изпращане на код. Някой запознат как стават нещата? На Уникредит е картата. 
Имам код за отстъпка, а доставка от 7лв ще я изяде. Не си заслужава.

# 110
Уникредит мисля, че трябва да влезеш в приложението в м-токен >> код за подпис и ти показва там еднократен код. Пускаш поръчката, даваш плащане с карта, минаваш всички стъпки и като натиснеш 'плати' - отваря прозорец да въведеш тази еднократна парола.

# 111
В мобилното приложение или в булбанк онлайн, защото не си помня паролата и потребителското там, а и не го използвам? Мобилното ми е достатъчно. За пореден път им пиша на Сайта и се уверявам, че не знаят къде се намират. Всеки път ми отговарят неща, нищо общо с проблема.

# 112
Приложението за смартфон.

# 113
Мисля ,че първо сметката трябва да си я направиш с динамична парола ( на мен в менюто на телефона : Карти --> Настройки ->Динамична парола , след което на всяко плащане ( или на повечето поне) ти изпраща тази парола да я въведеш ( на мен ми излиза като нотофикация на мобилното приложение, или ако се забави,веднага като го отворя ми изскача).
Иначе,споделям ,че тези по телефоните само врели- некипели ми разправят и често не могат да обяснят какво може и не мобилното, или онлайн приложението или ако имаш проблем със сертификати .
И за да съм по темата - чакам нещо интересно да изскочи , но отдавна съм напазарила за сезона , вече напазарих якета зимни , и за следващото лято накупих сумати неща ...та сега си натискам парцалите. Поглеждам за едни безшевни бикини с висока талия ..тамън пуснаха моя номер и аз докато с натутам и събера една поръчка по-големичка и те пак свършиха.
Мога да дам отзиви за едни кецове розови от пролетта ги носи ,и освен че ги обели отпред ( което си е нейна вина ) нямам забележки като качество ( чак се изненадвам, едни от Лидл изкараха 4 -5 носенета и започнаха да се белят целите , та очаквах тези да са се разпаднали до сега ).
Понеже са започнали с коледните неща - адвент календарът на малката ,който и поръчах миналата година ( с бижута с еднорози ) , беше много хубав , и нещата бяха интересни - ластичета, пръстени, гривна,дрънкулки ....само че всичко се разпадна за няма и месец - един пръстен здрав да е останал. Та не бих си го причинила пак.
Цените ,доста са се вдигнали също - та съвсем ме отказват да купувам непотребни неща ,още повече като си дебна нещо да се появи номер и той се появи, но и с нова цена .

# 114
Някой който е ходил в магазина в мол София да е виждал тези пижамки ? 110 размер ми трябва. В сайта пише, че не се предлага във физическите магазини по принцип, но пък точно за мол софия рекламират големи колекции на пес патрул и затова питам

Последна редакция: вт, 11 окт 2022, 09:45 от xflawlessx

# 115
  • София
Няма ги във физически магазин или поне не този номер. И аз го търся

# 116
Ох че са сладки - моята още харесва Пес Патрул , но вече трудно се намират номерца за нея ( вече е 134 ).Имайте в предвид, че доста се свиват памучните им неща - поне с един номер нагоре взимам ( особено пижами и памучни долнища - сега носи пижами 140 и са и само малко дълги на ръкава - но на тялото и на дължина са и ок , като тя е 130 см ) .

# 117
В полския сайт ги има налични, затова се надявам и тук да се появат.
Няма ги във физически магазин или поне не този номер. И аз го търся

# 118
  • София
Абонирала съм и аз и ги чакам, че дъщеря ми е фен. За съжаление ни излиза, че във физически магазини го няма или поне не в София…

# 119
Няма ги в нито един физически магазин, днес си писах със страницата във Фейсбук. Казаха ми да чакам наличност в сайта.
Абонирала съм и аз и ги чакам, че дъщеря ми е фен. За съжаление ни излиза, че във физически магазини го няма или поне не в София…

Общи условия

Активация на акаунт