Магазин Sinsay - тема 6

• 62 097
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Някой случайно да има излишен код за отстъпка? 🙂

# 526
Аз, заповядай: 6D1XOS9SEQAB

# 527
Сърдечно благодаря, но някой ме е изпреварил 🎀

# 528
Рискът от онлайн пазаруването - поръчах тениска с цвят мента, ама... Flushed На живо цветовете са още по-наситени и шарени - синьо, зелено и жълто, само мента няма Laughing

# 529
  • София
Някой случайно да има излишен код за отстъпка? 🙂
Още ли търсиш? Имам за ненамалени артикули.

# 530
Как сте с връщането на пари? По едно имам превод, но други доста си бавят. Статуса им е затворен.

# 531
  • Пловдив
Как сте с връщането на пари? По едно имам превод, но други доста си бавят. Статуса им е затворен.

Връщат парите, когато им е датата за връщане при тях. Досега винаги са били точни. Скоро не съм поръчвала обаче от тях.
Затворен означава, че връщането е обработено и при първата им дата ще възстановят парите. Така ми обясниха преди и всичко е било съвсем точно.

# 532
Здравейте!
Когато поръчвате до магазин получавате ли имейл, че пратката Ви е в него. Поръчах преди 10 дни и още чакам!

# 533
Получавам и мейл, и смс. Влез си в профила и виж статуса на пратката. Може да не са имали наличност и да е отказана, примерно.

# 534
Извинявайте за поредния пост, но имам един тъп въпрос за сайта на Кроп.
Едни изчерпани палазо дънки сигурно пети път отбелязвам да ми пусне известие, когато станат налични в моя размер. Получавам си известие, влизам в сайта и...пак са изчерпани. Някой друг има ли такъв случай?

# 535
Не разчитай на такива мейли, никога не идват навреме. По-надеждно е да дебнеш сама за наличност.

# 536
  • София
Някой вземал ли е от подплатените детски дънки за момчета? Миналата година взех 98  и 104 размер - нямат никаква разлика. Sad Иначе са доста хубави и топли, но нещо с тия размери... Синът ми в момента носи 104 и снощи ми каза ,че го стягат. А е доста кльощав по принцип. Чудя се кой номер да взема...

# 537
  • София
Здравейте,
Налага ми се да върна стока, закупена онлайн и взета от магазин на Sinsay.
Вътре няма бланка за връщане и както прочетох, занасям пакета пак в магазин, без нищо и само казвам номера на поръчката с която съм го купила. Създадох си и онлайн връщане пак с някакъв номер. Та въпросът ми е само така ли да си го занеса за връщане в магазина.

# 538
# 539
И аз ще връщам за пръв път след като ми дойде стоката с дефекти. Тоест отивам в магазина и казвам номера на поръчката, в профила онлайн имам създадено връщане с въведен айбан номер. Това трябва да е достатъчно, нали?

Общи условия

Активация на акаунт