Магазин Sinsay - тема 6

• 62 100
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
Аз от тях вече бели дрехи не поръчвам, защото винаги имат надраскано. Няма блуза, риза или тениска, която е бяла и да не е била надраскана с химикалка като ми я пратят.

# 511
Точно за това върнах тениска, бяла и надраскана.

# 512
Аз от тях вече бели дрехи не поръчвам, защото винаги имат надраскано. Няма блуза, риза или тениска, която е бяла и да не е била надраскана с химикалка като ми я пратят.
Аз съм доволна от тези (два номера си запазих - ХЛ и ХХЛ, тъй-като бяха доста умалени, или вталени, безупречно бели получих и двете и за по 15 лв):

# 513
Здравейте! Някой поръчвал ли е спален комплект за детска стая? Предвид цената, малко ме съмнява, че ще дойде нещо, което е с много тънка материя и прозира! Ще съм много благодарна, ако някой сподели мнение.

# 514
С тази цена всъщност е много възможно да е с много добро качество. Комплектите за възрастни , където има повече материал, са на същата цена или по-евтини.

# 515
  • Beyond the stars
Аз пътувах за ръчен с по-голямо куфарче преди 2 месеца - не съм имала проблем.

Отворих да погледна - пише, че може да е на колелца

Цената на билет Regular е най-новият клас цени на билети на Ryanair, предлагащ ценни екстри за пътуване за често пътуващи.

Включва: Приоритет и 2 чанти ръчен багаж (една малка чанта ръчен багаж и 10 кг чанта на колелца на борда); Резервирано стандартно място (включени са редове 18-33)

Размерите на безплатния ръчен са по-малки.
Тези куфарчета влизат в клас платен кабинен и на двете нискотарифни.

# 516
https://www.sinsay.com/bg/bg/pi-ata-7319p-mlc
Някой взимал ли е тази пинята, има ли някакъв отвор за пълнене?

# 517
https://www.sinsay.com/bg/bg/pi-ata-7319p-mlc
Някой взимал ли е тази пинята, има ли някакъв отвор за пълнене?

Олее от кога съм си я заплюла тая пинята! Много ти благодаря! Smile Купувам я и ще ти кажа...

Яд ме е, че пропуснах -30% на палта и якета преди 2 дни... Много за кратко тия намаления... Трябва всеки ден човек да виси в сайта...

# 518
  • София
Ако имате наблизо  физически магазин - идете на място.
Миналата седмица взех това палто
https://www.sinsay.com/bg/bg/palto-sas-sadarzhanie-na-valna-9683a-59x
 на -46% в магазин в Мега мол. На сайта е на реална цена.

# 519
Същото палто, преди два дни беше на -30% в сайта. Winter30bg всички палта и якета от новата зимна колекция.

# 520
# 521
  • Plovdiv, Bulgaria
Някой има ли излишен код?

# 522
Привет! Мога ли да върна стока закупена от  един магазин в друг магазин?

# 523
Някой знае ли дали детското им е изтеглено само от магазина им във Варна /Делта Планет/ или от всички такива?

# 524
  • Сливен
Утре откриват магазина в Сливен.Отстъпката ще е 10 % на всичко,но само ако имате мейл.

Общи условия

Активация на акаунт