Магазин Sinsay - тема 6

• 62 102
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
Да звъннах, оказа се че е заради статуса, не е сменен на "взета", а още стои "изпратена от склад". Момичето беше много любезно и ми съдейства.

Браво на тях, като се има предвид, че покрай ЧП всички са с проблеми.

Мами, бърз въпрос - по поръчка нямам товарителница за връщане, а в профила ми не ми дава да генерирам връщане. Някой с такъв проблем, отскоро ли е? По друга вчера успях.

Случвало ми се е.
Обадете им се. Оправят проблема.

# 496
Аз съм леко разочарована от последната поръчка- мъжките дънки са някак нестандартни -къси. Куфара е хубав, но май ми е малко малък. Дънките със сигурност ще ги върна, за куфара се чудя.

# 497
Куфарът трябва да става за Уиз и Райън ръчен багаж. Днес го поръчах.
В очаквани продукти има три куфара на доста по-ниска цена, но не ми се чакаше.

# 498
Да, ще става, но аз скоро пътувах с малко по-голям точно за ръчен багаж. Каква цена се очаква? И къде ги гледате очакваните?

# 499
В раздела Жени > Очаквайте скоро. Филтрираш да показва продукти 'един размер'. Има три куфара, цени 45-60 лв.

# 500
Някой поръчвал ли е този суитчър?

https://www.sinsay.com/bg/bg/suitshart-s-kachulka-i-broderiya-harvard-3709b-49x

Какъв е реалния цвят? Пише тъмновиолетово, но аз го виждам различно. Какво е качеството?

# 501
В раздела Жени > Очаквайте скоро. Филтрираш да показва продукти 'един размер'. Има три куфара, цени 45-60 лв.
Странно, при мев излизат 2 куфара по 79.90 и 1 за 69.90 лв.

# 502
Хитреци! Вчера розовото куфарче беше 44.90, а черното и зеленото - 55,90. Даже се чудех защо куфарчето по лиценз на Приятели е толкова по-скъпо от това по лиценз на Дисни.

# 503
Я дайте линк към куфарчетата, моля! Уиз и Раян май вече таксуват всичко с колелца, без значение от размера.

# 504
А, хубава работа - това е ново 20.  Ако се включва в допустимите размери защо да го таксуват??

https://www.sinsay.com/bg/bg/kufar-8217r-70x

# 505
За безплатен ръчен багаж говорим, нали? 55 см не е допустим размер.

# 506
Аз пътувах за ръчен с по-голямо куфарче преди 2 месеца - не съм имала проблем.

Отворих да погледна - пише, че може да е на колелца

Цената на билет Regular е най-новият клас цени на билети на Ryanair, предлагащ ценни екстри за пътуване за често пътуващи.

Включва: Приоритет и 2 чанти ръчен багаж (една малка чанта ръчен багаж и 10 кг чанта на колелца на борда); Резервирано стандартно място (включени са редове 18-33)

Последна редакция: пт, 09 дек 2022, 09:08 от ravi

# 507
Ти си имала приорити.

# 508
Днес си взех куфара от Спиди. Наистина изглежда много добре и го пратиха супер бързо - поръчка от 8ми вечерта.
Имам и аз оплакване от бели ризи. Уж ги гледах при разопаковане, наред си бяха, махнах етикети и всичко, изпрах, прострях - сега гледам, че имат драснато с химикалка. Развалиха ми кефа от куфарчето.

# 509
За пръв път поръчах чаршафи- двойни, много ми харесаха- плътна материя, на калъфките им намерих приложение на едни големи възглавници.
Хубавото е, че цветът не пада, взех от Уайкики  по същото време- рехави са, цветът е избелял, където са били сгънати при центрофуга и държат хладно .
Взех и сиви мамски дънки от 25 лв- също много ми харесват.

Общи условия

Активация на акаунт