Магазин Sinsay - тема 6

• 62 105
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
  • Велико Търново
Дайте някой код за отстъпка... Колко %намалят за нова регистрация?

# 481
Здравейте ,тази рокля с пайети има ли я някой? Или въобще нещо с пайети ,да пусне снимка  или да каже как изглеждат на живо.
https://www.sinsay.com/bg/bg/mini-roklya-s-payeti-6661t-99x

Привет, аз поръчах от роклята, размер хс, не е лоша като изработка.Но ще връщам, защото ми е голяма (150см/43кг). Още мисля дали да пробвам ххс.

# 482
  • Стара Загора
Здравейте ,тази рокля с пайети има ли я някой? Или въобще нещо с пайети ,да пусне снимка  или да каже как изглеждат на живо.

Привет, аз поръчах от роклята, размер хс, не е лоша като изработка.Но ще връщам, защото ми е голяма (150см/43кг). Още мисля дали да пробвам ххс.

Здравейте, дали е възможно да ми измерите дължина от рамото до долу и гръдна на размер XS., че и аз се двуомя за размера. Благодаря

# 483
Колко %намалят за нова регистрация?
15%

# 484
За черната рокля с пайети размер Хс:
- рамене 36 см
-  дължина от рамо 80 см
- подмищници 43 см
-гръдна не зная как да я измеря, споре мен е около 88 см, има разтегливост

# 485
  • Велико Търново
Поръчах вече, благодаря Simple Smile направих си фейк акаунт и от него пуснах поръчка.

# 486
Дами, когато имате проблем с връщане, как се свързвате с тях. Имам едно връщане от два месеца, нямам върнати парички, а гледам, че на профила ми връщането е отразено и е с отметчица и пише затворено. Това какво означава... Че са върнали парите, ама не на когото трябва ☹️. За пръв път ми се случва да имам проблем с тях, а до сега съм връщала много неща.

# 487
  • Пазарджик
Дами, когато имате проблем с връщане, как се свързвате с тях. Имам едно връщане от два месеца, нямам върнати парички, а гледам, че на профила ми връщането е отразено и е с отметчица и пише затворено. Това какво означава... Че са върнали парите, ама не на когото трябва ☹️. За пръв път ми се случва да имам проблем с тях, а до сега съм връщала много неща.
Свържете с тях по телефона, за да се уточните.Обикновено статуса е затворен когато вече са наредили връщане по сметката.

# 488
Давам отзив за пайетените поли...
Този цвят пайетена пола е някаква плюшена, космата, материя (като на възглавница). Поръчах ХЛ, а излезе по-стегната от розовата, която поръчах в размер Л.

Розовата... Е мрежеста материя.

И двете са с черна полиестерна подплата отвътре, закачена за външната част с някакви прозрачни силиконови ластичета отдолу.
Отказах се и от двете поли, поради простата причина, че има пайети и под подгъва, които пайети драскат кожата на гол крак, а с чорапогащник - ще се скъса.

Тези пуловери... Поръчах в три цвятя и размери Л и М. Подведох се по снимката с белия. Еми, връщам ги и тях. Л размер яката прекалено широка, дължина покрива кръста; М размер - яка окей, но дължина до пъпа. Иначе супер широчки и мекички... Синьото не ми хареса в какъв нюанс е, очаквах като на снимката, а то е по... Угаснало синьо.

И да похваля коледна ризка с папийонка за момчета (изкуствена материя, но принтът е окей):

А тези коледни анцуви блузки много захабени, угаснали, изглеждат, отвътре ватата е минимална... Гледам, че са на -30% днес.

# 489
Свързах се, грешката е моя 😊. Хората са ми върнали парите. Изключително любезни и отзивчиви са. 🙂
Да споделя това клинче е изключително добро, имам го в черно - голямо пране и носене пада и не мърда, не се развлича, не се завалва и цвета не избледнява.
https://www.sinsay.com/bg/bg/klin-gym-hard-6422q-99x

# 490
  • Пловдив
До вчера мъжките суичъри- basic бяха на 17.90. Днес са 19.90 и 30% намаление. Отказаха ме. А ги следях от доста време..

# 491
Имам лош отзив за чаршафите.
Пликът за завивка трябва да е 160/200. Реално е 170/195-6, може би и по-малко, тоест къс за стандартна завивка и по-широк от нужното. И на двата комплекта пликовете са така.

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 10:29 от Нарцùса

# 492
Аз чакам този пуловер и си мисля, че ще е къс, макар че аз съм ниска, а моделите им са високи 😂 Някой има ли отзиви за него?

# 493
Мами, бърз въпрос - по поръчка нямам товарителница за връщане, а в профила ми не ми дава да генерирам връщане. Някой с такъв проблем, отскоро ли е? По друга вчера успях.

# 494
  • Пловдив
Мами, бърз въпрос - по поръчка нямам товарителница за връщане, а в профила ми не ми дава да генерирам връщане. Някой с такъв проблем, отскоро ли е? По друга вчера успях.

Случвало ми се е.
Обадете им се. Оправят проблема.

Общи условия

Активация на акаунт