Магазин Sinsay - тема 6

• 61 388
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
Ако някой иска таен код, може да ми пише Wink мисля, че миналия/ този месец достатъчно спонсорирах Синсей Wink

# 61
Cydonia, имам детски единичен комплект. Като взет на намаление, за цената си е добре, по-рехав е, калъфката за възглавница е огромна. Доволна съм и от чаршафите с ластик

# 62
  • Beyond the stars
От едни 50% скоро получих сутиен (някой питаше тези страници) https://www.sinsay.com/bg/bg/dantelen-sutien-balkonet-7892m-02x
Като качество и размер е ок , но е далеч от модел балконет или поне ако нямате форми като на моделката Grinning Доста затворен е.
Сефте поръчвам бельо, но ако повторя ще е номер нагоре още . Тези https://www.sinsay.com/bg/bg/bikini-2-broya-8092m-02x
Почти никаква еластичност в ластика, въпреки че поръчах М не ми е комфортно.
Ще си ги нося като заслабна. Grinning

Ако някой види наличен коледен календар дето отброява дни до Коледа, да свирка, че известяването куца.

# 63
И на мен ми пратиха код вечерта, след като използвах този на майка ми. Ако някой иска - да ми пише.
Аз си поръчах евтини сутиени от Уайкики това лято и съм доволна от тях. В Синсей са горе-долу на същата цена, някой ден може да взема и от тях.

# 64
  • Beyond the stars
И на мен ми пратиха код вечерта, след като използвах този на майка ми. Ако някой иска - да ми пише.
Аз си поръчах евтини сутиени от Уайкики това лято и съм доволна от тях. В Синсей са горе-долу на същата цена, някой ден може да взема и от тях.

И аз имам няколко от Lcwaikiki и съм мн доволна. Просто очаквах тук друго от модела, иначе ще се носи ама Grinning

# 65
Още един код са пратили  на другия ми мейл : 62BG32a98Z39

# 66
ей тази пижама си поръчах аз, XXL.  Долнището ми става идеално, а в горното мога да си пъхна ръцете до лактите само. Simple Smile
Няма никаква еластичност, но пък е много хубава иначе, приятна за носене. Няма да я връщам, просто ще шитна горното на една колежка, която е по-слаба от мен.

и ей тези чехли взех, супер удобни, отговарят на размера си. Подметката не е твърда, много пухкави, все едно си обул зайче. Smile

# 67
Магазина в МОЛ София е на финалната права. Дано до края на деня отворят или утре.

# 68
По радиото преди малко казаха, че магазина в Мол София  ще е готов на 06.10, а официално отварянето ще е на 08.10. Много бързо мина рекламата и не се заслушах, ако някой я чуе да ме поправи ако греша. Първите дни щяло да има изненади и награди.

# 69
Знаете ли дали това яке си отговаря на размерите интересува за xs?

# 70
Според мен - да. Ако си с дълги ръце може ръкавите да са ти къси. Аз съм 160 и S ми е добре.

# 71
Моля, някой взимал от панталоните по-долу, да сподели имат ли подплата или не!

# 72
  • Сливен
Вторите са без подплата,имам ги

# 73
# 74
В описанията пише дали са с вата или без.

Общи условия

Активация на акаунт