Магазин Sinsay - тема 6

• 61 741
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
В сайта има възможност да се провери за наличност във физическите им магазини - под цената има опция "Проверяване на наличността в магазините". След като се избере размер и град, се дава информация дали продуктът се предлага само онлайн.
Благодаря!

# 181
Миналата нощ, в последния час на намаленията ( допълнителните 20%) ,пусках поръчка - бикините ,които бях харесала ,с бяха появили в размер Л ,и аз да не изтърва случайно. Намятках някакви шноли,лакове, ризка лятна ,пижама лятна и едни сандали на детето и пак опуках сумати пари. Но пък в понеделник всичко ще е при мен - похвално бързо .

# 182
Аз като разчитам на бавна доставка, ги изпращат същия ден - последната ми поръчка вече е в офиса на Спиди.

# 183
  • София
Много си харесах якето - от преходните. Имах опасения, че ще ми е голямо, но номерът ми пасна идеално.Вземах от дългите преди и се наложи да сменям за по-малък номер.
И бяла риза с джобове си взех. И тя е супер като за 12 лв.
Само 2 потника ще връщам (взех ги да допълня  безплатната доставка), но не стават.

# 184
От последната си поръчка взех сините гуменки за 11лв -38 размер. При пробването обаче останових че са ми малки и ще връщам. Имат леко изцапано отстрани, дано не е проблем...

# 185
Я, имат UV-лампа и гел лак. Някой има ли отзиви?

# 186
Споделям мнение за два модела детски спортни панталони jogger.

Търсих нещо леко ватирано за сезона, но се оказаха тънички, описанието в сайта за меко, пухкаво покритие не отговаря. Зеленият панталон е много уголемен. Ще връщам.

Ако някой може да препоръча ватирани модели за момче 134/140 ще съм благодарна.

# 187
Тези промоции в сайта пускат ли ги и във физически магазини, да знам дали да се разхождам?

# 188
  • София/Севлиево
Повечето неща на промоции в сайта дори ги няма в наличност в магазина в Севлиево,за другите места не знам.Също като бях в София посетих три различни магазина-в Дъ мол,Мол оф София и Ринг Мол -и в трите имаше разлики в това,което предлагат(даже в единият май само дамски дрехи видях)...

# 189
Ако някой може да препоръча ватирани модели за момче 134/140 ще съм благодарна.
От момчешките съм взимала това https://www.sinsay.com/bg/bg/sporten-pantalon-jogger-4648j-05x което не е налично в момента, но е доста добре подплатено и плътно. Може да си пуснеш за известие.

# 190
Твърдоглаво си поръчах коженото якенце, за което казвахте, че е умалено. Л ми е малко, а обиколките ми са за М. Пролетта шитнах яке на Уайкики,което беше по-голямо от синсейското.
И аз ще връщам.

# 191
  • Plovdiv, Bulgaria
Я, имат UV-лампа и гел лак. Някой има ли отзиви?

Гел лак имам 2 цвята, както и цветна база. Аз ги харесвам, покривни са.

# 192
Някой поръчвал ли е от коледната им украса, харесах доста неща, но не знам дали са хубави Simple Smile

# 193
Някой поръчвал ли е от коледната им украса, харесах доста неща, но не знам дали са хубави Simple Smile
Аз съм поръчвала от зелените клончета, гномчето, от белите къщички и калъфки за възглавници. Всичко досега ми е харесвало. Конкретно къщичките ми допаднаха повече отколкото същите модели в Пепко и КИк.

# 194
Аз съм поръчвала от зелените клончета, гномчето, от белите къщички и калъфки за възглавници. Всичко досега ми е харесвало. Конкретно къщичките ми допаднаха повече отколкото същите модели в Пепко и КИк.
И аз съм се спряла на гномчетата много ми харесват и от клончетата.. благодаря много ♥

Общи условия

Активация на акаунт