Магазин Sinsay - тема 6

• 62 135
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
Аз може и да спра да поръчвам изобщо.
След като няколко дена ми стоят едни неща в кошницата и не можех да ги поръчам (защото не ми излизаше пощенския код), днес излезе и пуснах поръчката. Първо изписа, че има проблем, после ми я потвърдиха, но на редовни цени. Нямам абсолютно никакво намерение да я взема от куриера и не виждам откъде да я отменя. Писах им, но ми изглеждат неадекватни.

# 421
  • Beyond the stars
Противно на очакванията ми , доставката до магазин не е по-бърза. Онлайн магазинът бил с отделна складова база и пак си тръгват нещата от Румъния. Поне стигна точно в последния момент, че ми е за утре. Е ще трябва да се пъхна в мола баш днес, ама Bowtie

# 422
Много смотано обслужване - изпращат ми един имейл, който изглежда като автоматичен и в който пише, че поръчката е отменена, и после втори, който също изглежда като автоматичен, в който пише, че не е възможно да бъде отменена. Накрая се обадих на телефона им и ми казаха да си я отменя в Спиди. Дано не се плаща това, защото иначе мисля просто да я зарежа.

# 423
Много смотано обслужване - изпращат ми един имейл, който изглежда като автоматичен и в който пише, че поръчката е отменена, и после втори, който също изглежда като автоматичен, в който пише, че не е възможно да бъде отменена. Накрая се обадих на телефона им и ми казаха да си я отменя в Спиди. Дано не се плаща това, защото иначе мисля просто да я зарежа.

Не се плаща, получаваш известие от Спиди че имаш пратка, и в самото известие има линк, отваряш го и най-отдолу има откажи пратка и това е. Изобщо не е сложно и не те ангажира с нищо. Честно казано мисля, че е време Синсей да направят така че да можеш да си отказваш поръчката през сайта..

# 424
Нали пише, че уж може да я откажеш 15 мин. след като си я направил. После не може.

# 425
Както работи напоследък сайтът, 15 мин ми отнема да направя поръчка.
Като поръчвах спалните комплекти пък, опитите продължиха един час. Първо не мога да ги направя два комплекта в количката, после не ми сваля цената с кода, после не мога да избера магазин за взимане и тъкмо се оправи и мисля как всичко вече е точно - гледам, че плащам редовна цена на един комплект, вместо промо на два. Здраво се бяха омазали.

# 426
Все едно, щом става лесно със Спиди, ще я откажа така. При всички случаи няма да я платя, дори ако трябва да я оставя десет дни в Спиди (за да я изгорят).

# 427
И да не я откажеш, на 7-мия ден я връщат.

Аз се олях. Смятам, че коледните парти дрешки няма да ги намаляват повече, до след НГ, така че поръчах много пайети, пуловери, полота, ризки, сака, с цел да видя как са размерите. Ще връщам половината неща и ще ги поръчвам пак като има -40%.

# 428
Здравейте, те намирам термоклинчета. Знаете ли дали има такива на сайта или поне някакви много плътни панталонки бебешки 80/86

# 429
Някой друг, освен мен, купил ли си е това сако? Да ми потвърди дали има подплънки на раменете или не. Моето пристигна без. Виждам някакво платче отвътре, вместо гъбени подплънки. Rolling Eyes

Цветът и материята са хубави, ама кройката е за високи, слаби и с широки рамене жени. Ръкавите са прекалено дълги. На снимката на жената ѝ са до китките, а на мен почти ми покрива пръстите. Откопчано стои малко голямо. Закопчано стои добре, вталено, но отчитам за минус, че няма подплънки...

Взех го в комбинация с пуловер-поло телесен цвят, като размер Л ми беше малък (поло яката ми убиваше, много стегната), размер ХЛ ми дойде точен (нося Л по принцип).

И тези коледни обици, които на пръв поглед не ми харесаха, но като ги сложих със сакото и полото ми се промени мнението:

Не препоръчвам тези коледни обици (много лошо качество, почернели и евтинийки):

Последна редакция: сб, 26 ное 2022, 15:12 от amy_nka

# 430
Аз от години не съм виждала дреха да се продава с подплънки. Дори на снимката това сако няма.

# 431
Хубава ли е тази риза на живо, както в снимките на сайта?
https://www.sinsay.com/bg/bg/vrahna-riza-s-tie-dye-efekt-5998j-mlc
Плътна ли е, като връхна дреха или по-скоро не?

...Сигурно е коментирано, но съм изтървала последната тема.

# 432
Аз от години не съм виждала дреха да се продава с подплънки. Дори на снимката това сако няма.
Как? Саката миналата година си бяха с подплънки. Зеленко, синьо... Кожени якета с подплънки също...

# 433
Как? Саката миналата година си бяха с подплънки. Зеленко, синьо... Кожени якета с подплънки също...
Сериозно ли? Подплънки ... Не съм виждала от 90-те насам. Махат ли се поне?

# 434
Сериозно ли? Подплънки ... Не съм виждала от 90-те насам. Махат ли се поне?
Не, разбира се. Rolling Eyes Не знам какво да ти кажа. Малко странно е това твоето изказване. Smile

Общи условия

Активация на акаунт