Магазин Sinsay - тема 6

• 62 123
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
  • на пистата
Ни намерих тема за Cropp,имате ли идея имат ли преглед на поръчката?
Не
А лесно ли е връщането,имате ли идея.Извинавам се,че в тази тема,но не намерих за тях.

# 451
Едно и също е връщането в Кроп, Мохито, Ризървд, както при Синсей - всичките са ЛПП фешън.

# 452
Аз получих ето тази раница, но не съм очарована, та пуснах заявка за връщане от офис.

https://www.sinsay.com/bg/bg/ranitsa-zj137-99x

Но да питам, понеже системата ме накара да напиша дата( 30.11), на която да я върна, има ли проблем ако я занеса днес до офиса
Може ли да кажеш какво не ти хареса, защото още ù се чудя, харесвам такива кубчести раници.
Не ми допадна “кожата” , доста евтинееше, ясно че за 30лв няма да е УАУ, заглеждала съм други чанти в магазина с по-добра имитация….Но това си е лично мое мнение, аз доста и се бях навила и я чаках с някакъв код да я пуснат….

# 453
Момичета, този панталон, така като го гледате на снимката, прилича ли ви на "високо съдържание на вискоза"? Rolling Eyes

На мен ми прилича на кожен.

# 454
Може да е промазан, ама промазана вискоза пак е странно. И на мен на кожен ми прилича.

# 455
Аmy_nka, може ли снимки на парти нещата като ги получиш?

# 456
  • Велико Търново
Дойдоха ми вчера едни мом фит дънки, 36 номер, който ми заспаха идеално! Обаче, чакам да спихна леко, следващите дни, защото в момента съм задържала много вода и съм супер подута и подпухнала и ако пак ми стоят ок, направо съм си уцелил номера на сляпо.
Дойде и едно сметало, дървено за малкия, което също изглежда добре като качество.

# 457
  • София
Някой  поръчвал ли е този панталон?
Толкова ли е къс? Пише, че моделката е 1,80 м, размер 36.

# 458
Здравейте, дами! Поръчах от намаленията подплатени детски дънки, които на мен не ми харесаха, много са дълбоки, но девойката каза, че стават, детски суичър, който трябваше да е без мъхесто, но се оказа с мъхесто и 2 мъжки тениски, едната с петно... Та по този повод да питам за връщането..изпринтих бележата с номер на поръчката, трябва да попълня в сайта, че ще връщам и каква е процедурата с куриера, аз ли нося в офис или куриер го взима? И по-важния въпрос, безплатно е връщането, нали?

# 459
Безплатно е, а иначе може да занесеш до офис на Спиди, до магазин на Синсей или да избереш дата, на която да те посети куриер на посочен от теб адрес. Аз съм пробвала само последния вариант - избрах дата Х , да дойде на работното ми място, всичко мина добре, върнаха ми парите за около 10 дни.

# 460
Куриера ли опакова пратката? Вътре имах бележка за връщане, но плика, в който бяха нещата не става за транспорт... Чак не мога да повярвам, че процедура по връщане с куриер е безплатна, но ще се възползвам.

# 461
Той опакова, да.
Аз връщах едно яке, сгънах го, принтирах поръчката и оградих якето (имаше още два продукта в поръчката), сложих якето и листа в чиста торбичка тип потник и куриерът я сложи после в плик и изпринти товарителница.

# 462
Опаковах, но не отбелязах нищо на листа в плика, той нали е само заради номера на поръчката, в сайта отбелязах какво и защо връщам. Аз трябва ли да давам на куриера адреса за връщане или той си го има, макар че имам и стикер или не знам какво е за обратно връщане, което беше в пратката.
Човек ще реши, че съм идиот...много поръчвам от къде ли не, но май само 1 път съм връщала нещо Grinning

# 463
То и аз май не съм връщала никога в живота си онлайн поръчка, синсей ми беше първата Simple Smile
Ти като заявиш куриер да дойде, синсей си правят товарителница и пускат заявка, той само печата готовата товарителница.

# 464
Детските им космонавти ок ли са? За дете на 2г ми трябва. Някой поръчвал ли е? Исках от лидл, но не мога да ги чакам повече.

Общи условия

Активация на акаунт