Магазин Sinsay - тема 6

• 62 129
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
  • при моите любими
Моля за мнение за ароматните им свещи. Много ли са силни миризмите или обратното? И изобщо хубави ли са и кои? Искам да поръчам като добавка за подаръци, но не ми се разхожда до магазина, а и да хвана тази вечер от намалението искам да пусна една поръчка.

# 436
Да похваля черния пайетен панталон! Малко бая дългичък (като зя жени 180+), но кройката е перфектна.
Чакам сега пайетените поли - синя и розова...

А бежовото ми сакенце отиде на боклука... Лъки решила да се навре в торбата и си оставила подписите на него, сега трябва да поръчвам ново... Disappointed

# 437
Ей, тези Лъкита!
Кое е сакото и става ли за връхна дреха над блузка при около 15°? Търся си нещо да мятам върху тениската/потника като захладнява късно лято.

# 438
Ей, тези Лъкита!
Кое е сакото и става ли за връхна дреха над блузка при около 15°? Търся си нещо да мятам върху тениската/потника като захладнява късно лято.
На предишната стр. #429, Нарциса. Става за намятане, ама не е такъв стил, официално е.

# 439
Ама материята как е, само за фаца, или има някаква плътност?

# 440
Гладка и изкуствена (полиестерна), отвътре е стандартна подплата. Не знам как да ти го определя. Sweat Smile За през лятото става, според мен.

# 441
Как? Саката миналата година си бяха с подплънки. Зеленко, синьо... Кожени якета с подплънки също...
Сериозно ли? Подплънки ... Не съм виждала от 90-те насам. Махат ли се поне?
Не, разбира се. Rolling Eyes Не знам какво да ти кажа. Малко странно е това твоето изказване. Smile

Май се получи "слъсък" на поколения.
През 90-те се носеха един много обемни подплънки на всички дрехи.
Сегашните са доста неведими в сравнение с онези.

# 442
Аз получих ето тази раница, но не съм очарована, та пуснах заявка за връщане от офис.

https://www.sinsay.com/bg/bg/ranitsa-zj137-99x

Но да питам, понеже системата ме накара да напиша дата( 30.11), на която да я върна, има ли проблем ако я занеса днес до офиса

# 443
Няма проблем.

# 444
Трябва ли нещо да разпечатвам и да слагам вътре в плика? Имам някаква лепенка,която си пристигна с поръчката ….. За първи път връщам към този сайт, та не ми се карайте много за тъпите въпроси Grin

# 445
Тази лепенка е товарителницата за обратно връщане, даваш я на служителя в Спиди.
А в самата пратка аз слагам бележка с номера на поръчката, име и банкова сметка, което мисля, че не е задължително, защото тези данни се попълват във формуляра за връщане, но за всеки случай.

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 18:02 от B𝕒н𝕦л𝕦я*

# 446
Много благодаря Hug

# 447
  • на пистата
Ни намерих тема за Cropp,имате ли идея имат ли преглед на поръчката?

# 448
Аз получих ето тази раница, но не съм очарована, та пуснах заявка за връщане от офис.

https://www.sinsay.com/bg/bg/ranitsa-zj137-99x

Но да питам, понеже системата ме накара да напиша дата( 30.11), на която да я върна, има ли проблем ако я занеса днес до офиса
Може ли да кажеш какво не ти хареса, защото още ù се чудя, харесвам такива кубчести раници.

# 449
  • Сливен
Ни намерих тема за Cropp,имате ли идея имат ли преглед на поръчката?
Не

Общи условия

Активация на акаунт