Генетични и имунологични проблеми - тема 19

• 58 191
  • 779
  •   1
Отговори
# 120
А на вас кога ви каза да звъни ти
Казваше ми след 18:00 да звъня. Вас нещо ви притеснява ли, че искате да се чуете? Ако не разбирате резултатите, можем и тук да помогнем с информация.
Моя съвет е ако можете, направо да си запишете час за вторичен преглед.

# 121
Значи аз не съм от София  и ми каза да се чуем защото няма смисъл да се разхождам
Казваше ми след 18:00 да звъня. Вас нещо ви притеснява ли, че искате да се чуете? Ако не разбирате резултатите, можем и тук да помогнем с информация.
Моя съвет е ако можете, направо да си запишете час за вторичен преглед.
[/quote]

# 122
Здравейте, може би не е мястото да пиша тук ,но исках да попитам колко от вас след цикъл и преди него са усещали парене вагинално? На какво може да се дължи като изключим гъбички. Свързано ли е и с имунна система?

# 123
Доц. Русев и на мен каза да звъня след 18 ч. многократно и за кратко.
Имам въпрос, може би глупав, но... Оказват ли влияние противозачатъчните при изследване за тромбофилия?

# 124
Доц. Русев и на мен каза да звъня след 18 ч. многократно и за кратко.
Имам въпрос, може би глупав, но... Оказват ли влияние противозачатъчните при изследване за тромбофилия?
Не. Тромбофилията е вродена мутация в определени гени. Те не се променят при никакви обстоятелства. За придобитата тромбофилия съм почти сигурна също, че противозачатъчните няма как да окажат влияние.

# 125
Здравейте, тук има ли пациенти на доц. Михайлова? Колко време се чака за коментар за резултатите и назначаване на терапия?

# 126
Здравейте, моля да препоръчате добър имунолог за Пловдив.
 Предварително благодаря на отзовалите се!

# 127
  • Пазарджик
Здравейте, моля да препоръчате добър имунолог за Пловдив.
 Предварително благодаря на отзовалите се!
Д-р Градинарска в Селена.

# 128
Здравейте някой тук бил ли е на терапия за забременяване със Гуна интралевкин и МОНОЛАУРИН. Ще се радвам на отзиви. ☺️

# 129
Здравейте! Оказа се че имам проблем с генетичните изследвания резултата от тях е 46ХХ, 21pstk+, 22pstk+, [13]/45,X, 21pstk+, 22pstk+[2]. След това ми препоръчаха и fish анализ резултата от него е че всички клетки са си по две само в 1% от изследваните клетки се открива монозомия на Х хромозома(само по една клетка вместо две). Сега ми препоръчват PGD на ембрионите, но за съжаление нямаме такава парична възможност. При такъв резултат възможно ли е да имаме успешен край все пак уж отклонението ми е само 1%...

# 130
Да, и аз се чудя защо ти ги е назначил в тази късна седмица. НК клетките се активизират по време на бременността, имат значение в начална бременност по време на образуване на плацентата. Прави се вливка при положителен тест и после още една месец след първата. И интралипид и имуноглобулин се влива по тази схема при бременност.

Вливка се прави когато не си болна.
Вливка прави ли се преди инсеминация?

# 131
Правих инсеминация миналият месец и ден преди овулацията ми направиха вливка Интралипид.

# 132
Правих инсеминация миналият месец и ден преди овулацията ми направиха вливка Интралипид.
Беше ли успешна?И аз имам назначена вливка,но репродуктивния ми мисли да не я правим…

# 133
За съжаление, не. Нямахме успех с тази инсеминация. Този месец пак ще правим инсеминация и вливки Интралипид.

# 134
Доц. Русев ми беше споменал, че вливката Интралипид май "важи" 2-3 цикъла, в случай на неуспех.

Общи условия

Активация на акаунт