Генетични и имунологични проблеми - тема 19

• 58 060
  • 779
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте, изчетох много по темата, но се обърках много заради различните мнения на лекарите. Репродуктивният казва, че няма да ги мислим ( все пак ми даде Медрол на предния трансфер), а имунолога предлага вливки.
Поради техните различни мнения аз не мога да разбера колко е зле ситуацията, или пък обратното - не чак толкова.
Мога ли да ви помоля за мнение за резултатите и всичко, което бихте споделили.
Благодаря!
Наясно съм, че има много лекари неодобряващи мнението на Русев ( разбрах го от тук).

Като цяло моите резултати са почти същите , имам и терапия от Русев и твърдяха че няма да има бременност заради високите нк клетки , но аз имах до 7ма седмица без нито една вливка или някакви кортикостероиди, в 7ма седмица спря сърчицето за което причината е друга . И двамата ми лекари са против вливките и аз съм против след многото четене относно тях , за мен лично не е доказано че помагат , а и ми звучи доста кофти как вливат нещо което вливат на раково болни хора .

# 691
  • Ст Загора
Аз имам терапия от Русев три вливки интралипид. Правих я 2
1бременност и не стигнах до финала

# 692
За Интралипида съм останала с впечатление,  че не е нищо особено, имуноложката каза, че е все едно като Омега 3 да пиеш. Виж за Киовиг и останалите лекарства не знам.

# 693
  • Ст Загора
Да интралипид е по леко.

# 694
Момичета имам пускани изследвания за nk клетки и на кръвта
И на материал от ендуметриума
Какво  следва .... вливки?
На какво? Колко?
Ориентировачно питам ... всно че трябва да се консултирам и итре ще се чуя с доктора ама да знам какво ме чака лато отговор.

# 695
  • Ст Загора
За но. Клетки в имунологична биопсия се лсхах PBMC в Надежда.
В кръвта ви са добре.

# 696
За но. Клетки в имунологична биопсия се лсхах PBMC в Надежда.
В кръвта ви са добре.
Викат ме като ми дойде цикъла... това РВМС ще пречили за зет,дали ще чакам още един месец

# 697
  • Ст Загора
Не пречи пбмс! Аз бях за естествени опити и трябваше да чакам и въобще не стигнахме до опити.

# 698
Здравейте! Какво е мнението ви за тези резултати? Чакам становище и от имунолог, но се притеснявам. Назначени са ми след 2 мисед аборта.

# 699
Съжалявам Sad
Дано да стигнете до финал

Благодаря на всички, които се включихте.

Имате ли идея ( щом го сравняват с Омега 3, т.е мазнини) дали има проблем за жлъчката?

Аз имам терапия от Русев три вливки интралипид. Правих я 2
1бременност и не стигнах до финала

# 700
Здравейте, момичета! Имам назначени изследвания от доц. Михайлова като за момента каза само да пусна КИР ( за мен), а като види резултата ще прецени и за мъжа ми. В листа пиша че се пускат в Александровска, но понеже видях че ги има и в Геника, тя сърди ли се ако се пусне в Геника, а не в Александровска? Доколкото разбрах от нея, КИР е генетично и не зависи от това дали си болен или не в момента ( за другите ми каза поне 2 седмици да съм здрава). Понеже Александровска ми е от най-обърканите като сгради болници, може ли да ми кажете за тези, които са ходили къде и коя лаборатория да търся и в коя сграда? Последно сме ходили с мъжа ми преди 1-2 години и всички питаха човека на бариерата. За колко време излиза този КИР профил?

# 701
Salsera Бих ти препоръчала да ги пуснеш в Александровска.

Ето ти картата на болницата и сградите. Търсиш 15 блок. Входа, който ти трябва е от страната на 12 блок , неврологията. Влизаш и виждаш в ляво прозорец и звънец. Звъниш и чакаш да те вземат. Там поне аз пусках изследванията за НК клетки и другите имунологични назначени от Михайлова. . Най-долу на картата е отбелязан входа с Арката.

# 702
Salsera Бих ти препоръчала да ги пуснеш в Александровска.

Ето ти картата на болницата и сградите. Търсиш 15 блок. Входа, който ти трябва е от страната на 12 блок , неврологията. Влизаш и виждаш в ляво прозорец и звънец. Звъниш и чакаш да те вземат. Там поне аз пусках изследванията за НК клетки и другите имунологични назначени от Михайлова. . Най-долу на картата е отбелязан входа с Арката.

Благодаря ти, Пълнолуние Simple Smile Има ли значение сутрин, на гладно или...?

# 703
И аз първия път ги пусках в Александровска.
Отидох на гладно тогава. Вторите ги пусках в Сигридов, веднага след прегледа с Русев и тогава бях яла и пила кафе, той каза, че не е проблем.

# 704
Да, аз питах, защото доц Михайлова каза че КИР профила е някакво генетично изследване, което може да се пуска по всяко време, едва ли не така си се раждаме с тия гени ( като при тромбофилия) и се сетих, че като ходих в МД за кариотип, което е пак такова изследване ми се накараха защо не съм яла и пила, че при генетичните изследвания било нужно да си ял, за да може да се вземе повече материал. Та ме пратиха да ям и да пия и после ми го взеха, хаха Simple Smile Като пия само вода, без кафета и прочие.

Общи условия

Активация на акаунт