Мнение за доктор Станислав Стоилов Варна

• 2 141
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте на всички момичета! 😊
Предстои ми раждане март 2023, засега женската консултация ми я води д-р  Станислав Стоилов в клиника Нова, тъй като преди няколко дни получих контракции и звъннах на лекаря, той ме препрати при д-р Папазов в окръжна( лично за мен това беше супер несериозно от негова страна при положение, че той е лекарят, който ме следи).
Искам да попитам има ли момичета, които са раждали при д-р Стоилов и дали сте доволни от него?

# 1
Аз се следих и двата пъти при баща му Красимир Стоилов в Добрич, няколко пъти ме е преглеждал и сина. Не ми вдъхна доверие, не ми допадна като лекар и отношение. Твърде несериозен, невнимателен. Опитваше се да ме убеди да родя при него, но само секцио - да си избера датичка и часче и за 40минутки да приключим. Бяха думите му, не мерси.
Бащата е друго нещо, но не изражда. Родих нормално и двата пъти - при Нешев в Окръжна първия път и при Цонев в МД втория. Много съм доволна и от двамата.

# 2
Здравей, и моята женската консултация ми я води д-р  Станислав Стоилов в клиника Нова, доволна съм както от него така и от баща му! Аз също съм за март 2023! 😊

# 3
Станислав Стоилов няма даже да го нарека доктор, тъй като има още много да учи, за да достигне тази титла. Не се подлъгвайте момичета няма нищо общо с баща си освен, че му е взел старата апаратура от Добрич. Ходих при него декември месец 2022 и ако не бях потърсила второ мнение веднага в София беше на път да ми съсипе празниците. НЕКАДЪРЕН

# 4
Така днес отидох незнам как да го нарека този човек то това не е човек а чудовище което ми вложи за 15 мин толкова много стрес че не може да бъде
Бремена съм във 9 седмица със еднояечни близнаци но тъи като доктор Симеонова от клиника Нова няма свободни места ми препоръча прочутия доктор Станислав Стоилов
Един вид ми вика да напрая аборт щот при него да ми следи бременноста много ми го хвалиха че бил добър накрая ми са праи на интересен и ма искара един вид беднае няма да мога да издържа и почна да говори за децтата ми лошо
Изобщо не е за тази професия този тъпак и някой ден ше си намери майстора

Общи условия

Активация на акаунт