За битовизмите и сметките

• 35 746
  • 1 174
  •   1
Отговори
# 795
А какво пречи, докато е в пробен период, Милена да се оглежда за ново гадже?

# 796
  • София
То е наложително, не да пречи нещо...

# 797
А какво пречи, докато е в пробен период, Милена да се оглежда за ново гадже?

Живеейки с бащата с детето?
Ще е следващ автогол.
Че то от пазар и домакинстване време ще и остане ли да се завърти по друг? Освен ако не е някой друг семеен, отегчен от жена си и децата.

# 798
Мъжът напълно си е заслужил авторката, живеейки с него, да си търси друг. Дано да си намери подходящ партньор! А селският тарикат вместо да си играе на гъделичкане с детето си, ще трябва да запретне ръкави и да изкарва за прехраната.

# 799
Ама вие я изкарахте една истинка  пепеляшка  с това пазаруване и домакинстване Grinning само,че тя е ъпдейтната с прахосмукачка робот, миялна,сушилня и домакинстването става основно чрез натискане на копчета.
И между другото прегледах отново първият пост на темата,авторката пише че мъжът не е плащал сметки само докато им издадат акт 16. От което си вадя изводи,че все пак в момента той си плаща всички останали сметки и за нея е останала  само храната да поеме.

# 800
На мен ми е много интересно, този господин, ако живееше с майката на детето си, щеше ли така под лупа да я гледа и критикува, че била правела забележка на детето? Нормално е, след като полагаш грижи за едно дете, да правиш опити и да го възпитаваш. А както виждам, авторката не му налага някакви свои виждания за живота, а неща, на които повечето семейства учат децата си. Те, че лелките в яслата и учителките, имат право да правят забележка, а тя, дето се очаква да му бъде втора майка, да си мълчи и да върти черпака. Мисля, че не се е родила още тая жена, която да е много доволна от едно такова положение, независимо издържа ли я мъжът й или не.
Имам една показателна случка с ММ. Бяхме на гости на една негова роднина, която е разведена. Излизаме на кафе с децата. Майката беше на работа, ние през това време им гостувахме в града. Момченцето от децата започна да прави разни щуротии, рискувайки да счупи едни чаши в кафенето. Все пак, 9-годишен беше към този момент и ММ му направи забележка. Малкият веднага се озъби с думите: "Ама ти не си ми баща, че да ми казваш какво да не правя!"
ММ му отговори, че да, така е, ама къде е впрочем баща му в момента? И след като е излязъл с него като негов вуйчо, ще се наложи да го слуша за няколко часа. Хън-мън - това е.
Колкото за дояждането. Да, и аз дояждам, даже кучето и то дояжда каквото не  е много вредно за него. Ама дояжда се, ако не е хвърлена храната преди това. И студена или притоплена пица също ям. То ако всичко нахапвахме и ядяхме по веднъж, изхвърляйки остатъка, не 1000, ами 2000 лв за храна на месец няма да ни стигнат.
Та, в тоя ред на мисли, смятам, че в момента от авторката се очаква дори повече, отколкото се очаква от родната майка на детето. За 30-годишна жена един месец без секс си е напълно нормална причина за раздразнителност. Особено пък на почивка - вместо да си се боцкат на воля с мъжа си, той се гъделичка със щерка си. Ама затова навремето като имах възможност да избирам и наблюдавам, опцията "разведен с дете" не ми се стори никак привлекателна.

Последна редакция: пн, 03 окт 2022, 12:57 от LaCumparsita

# 801
Само че Пепеляшка ходи и на работа, а тези домакински задължения ако ставаха само с едно натискане на копче, ехее...Нещата не искат сами да излизат от уредите и да се подреждат, все чакат някой да ги пипне, а като е толкова лесно, може и мъжът да го прави.

# 802
Мда, интересно също той сега като е на борсата, какво прави по цял ден. Ето прекрасен момент, в който да усвои функциите и опциите на уредите, които е закупил за удобство на авторката, че току виж му се наложи да ги разучава, като си стегне багажа приятелката му.

# 803
Нина,всички знаем колко време и усилия отнема ,просто казвам че не е като да прави всичко на ръка. За това,че трябва и той да се включва в дейността изобщо и дума не отварям защото е така.
Четейки първия пост обаче и за друго се замислих,тя пише че сама е предложила още в началото щом той поема всички сметки и наема, значи тя ще поеме домакинстването и храната. Сега нещата  очевидно са различни,но знаем че мъжете ( голям процент от тях)се пускат по течението и рядко се сещат да направят нещо сами. Мисля си дали ако тя не му каже в прав текст, че държи и той да се включва няма пък той все пак да поддаде?

# 804
  • София
На нея не и пречи и сега, иска само финансова помощ.
Бил отказал, сега уж се съгласил.

# 805
Какви мъже имало! и какви жени! Жал ми е за детенцето много!!! Не го заслужава миличкото това нещо! По-добре да си седи с таткото според мен  😥
Едно време преди да включим брак с мъжа ми и да забременея, имах спор с една мадама като авторката, която правеше опити фиктивно да забременее, защото мъжа ми тогава излизаше с нея и той е много добричък и доверчив. След едно телефонно обаждане същата изхвърча, защото той искаше да бъде с мен и да имаме детенце. На нея й казваше, че му било рано и искал да се фокусира върху кариерата си.

# 806
  • София
И ти си нашла, та зашла.

# 807
Какви мъже имало! и какви жени! Жал ми е за детенцето много!!! Не го заслужава миличкото това нещо! По-добре да си седи с таткото според мен  😥
Едно време преди да включим брак с мъжа ми и да забременея, имах спор с една мадама като авторката, която правеше опити фиктивно да забременее, защото мъжа ми тогава излизаше с нея и той е много добричък и доверчив. След едно телефонно обаждане същата изхвърча, защото той искаше да бъде с мен и да имаме детенце. На нея й казваше, че му било рано и искал да се фокусира върху кариерата си.
Какви жени имало наистина Joy с глас се смея Joy

# 808
  • Далечният изток
Еее, браво, той излиза с друга, иска дете от теб, евала...
Тоя казус по-интересен Joy Основният вече се изчерпа и без това. 54 страници една и съща плоча се върти...

# 809
Странно е, но е факт. Бяха приключили вече с нея и тя го баламосваше, че е забременяла, защото той все още плащаме сметките, но той работеше в болница и тя нямаше никакви документи от АГ за бременност. След раздялата се събрахме и сме женени вече. Тя не го прие добре, никак даже. Преди това бяхме 6 години заедно.

Общи условия

Активация на акаунт