За битовизмите и сметките

• 35 747
  • 1 174
  •   1
Отговори
# 870
Поетесата, а какво имаш предвид, че фиктивно бременната от мъжът ти е като авторката на темата, Маленна?

# 871
  • USA
ей изтървах фиктивните бременности на агентката ...и вече БАНната ли е с деактивиран профил....

# 872
Мен пък ми е интересно къв е тоя доктор, дето си обсъжда пациентите с охраната.
Много доктори си обсъждат пациентите и пред други пациенти, и пред персонал и другаде.

# 873
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Мен пък ми е интересно къв е тоя доктор, дето си обсъжда пациентите с охраната.
Много доктори си обсъждат пациентите и пред други пациенти, и пред персонал и другаде.
Факт, един зъболекар,  от ЕО Дент, при когото ходех, пред мен, докато ми ремонтираше зъбите, обсъждаха със сестрата как го дебнат да не "краде" клиенти случайно.

# 874
То тука голям купон се е заформил.😳😳😳✌

# 875
Фастък, знаеш ли какво би правила, лишена от възможността за тежкия физически труд, който само, за да опишеш, кой знае от каква  кауза си се отказала и колко пропуснати ползи имаш?

# 876
  • Далечният изток
Всичко е реално, колкото и трагично да звучи. Вече никой не я споменава, защото едва се измъкна мъжа ми от нейните глупости, а семейството й даже искаха да плащат цяла сватба с 200 гости, да подаряват апартамент, да ги гледал мъжа ми и тем подобни, докато са били заедно.
Трагично ли?! Скоро толкова не бях се смяла... Joy

И като какъв капацитет точно с теб се консултират за жалби? Нищо общо нямаш с полицията, 99% сигурност. Ако имаше, щеше да знаеш какъв е редът за защита от домашно насилие.

# 877
Поетесата, а какво имаш предвид, че фиктивно бременната от мъжът ти е като авторката на темата, Маленна?
Нищо общо няма, искаше да се вмъкне някак в темата,ама влезе направо с шут и избута авторката Joy
Но пък наистина тази " трагедия" е абсолютна комедия и всичко е шеС Joy

# 878
И на мен историята на поетесата ми беше по-интересна.
Язък...

# 879
На мен нещо не ми се връзва историята за санитаря. Само не разбрах лирическата героиня последно бременна ли е към днешна дата, и тест за бащинство направиха ли....

# 880
Розалинда и Хосе.

# 881
Дързост и красота - Сухиндол edition
Болднатата дума е сгрешена. Предлагам да я замениш с "простота".
И казваш, работила си в полицията...
Е, какво, и в полицията имат нужда от чистачки.

# 882
Колко зло има под слънцето... да се правиш ти на фиктивно бременна и същевременно да се обаждаш на съвет точно на жената, която искаш да изместиш! Еййй, откачи ми се ченето от изумление и още не може да се закачи....

# 883
  • Great Britain
Нова звезда изгряла на хоризонта.Ти да видиш.

# 884
Тихо, под прикритие е! Mi 7.

Общи условия

Активация на акаунт