За битовизмите и сметките

• 35 715
  • 1 174
  •   1
Отговори
# 885
...Докато все още живее в предишния апартамент се събира с мен по взаимно съгласие...

MaskMaskMask
Обожавам жени с чувство за хумор.

# 886
...Докато все още живее в предишния апартамент се събира с мен по взаимно съгласие...

MaskMaskMask
Обожавам жени с чувство за хумор.
Но тя го заяви сериозно. Не е прилага сила да заживеят отново заедно... аз и не го виня, липсвала му е тази магическа компания.

# 887
Аз оня ден излязох с жената до мола.
Според нея е било по взаимно съгласие. Аз не съм много съгласен с нея.

# 888
Я тук станало интересно, пък аз си мисля още двеста мнения в сметки и теглилки кой кво дал/взел. И разбра ли се кво значи тва фиктивно забременяване?

# 889
  • волно калдъръмче
Аз го разбирам като да лъже, че е бременна.

# 890
  • Далечният изток
Ох, започнах да пиша, ама вече не знам какво да кажа... Последните герои ме оставиха безмълвна. От друга страна пък не е възпитано така да се подиграваме с ментални, психични и т.н. проблеми на хората...
Grinning

# 891
  • София
Е, не е лъгала все пак. Доброволно е забременяла.

# 892
Я да видим правилно ли съм разбрала сюжета на сериала?
Тайната агентка е живяла 6 години с мъж, работещ в болница, но са се разделили. Той веднага е забърсал някаква шавлива кака и си живуркал с нея, докато тя не му е снесла радостната вест, че ще става татко. Той с писъци побягва за спасение към бившата, която това и чака – прибира го с разтворени обятия и използва ситуацията да забременее по най-бързия начин. Той,  като нещастен корабокрушенец, попаднал между Сцила и Харибда, избира по-малкото зло, т.е. ролята на щастлив татко на детето на агентката.
Шавливата кака, отчаяна, че е изтървала добричкия плащач на сметки, се мята на друг любовник с опит да му тропоса детето, за да ѝ плаща сметките. Той обаче също ѝ отказва и я принуждава да направи аборт.
Пълна победа за агентката и хепиенд за всички участници, освен за шавливата кака.

Питам се обаче – от кого всъщност е била бременна шавливата кака и защо добричкият плащач на сметки е издал държавната тайна къде работи агентката на любовницата си? И затова ли всъщност агентката напуска, защото е разконспирирана?
Подозирам, че сериалът от сапунен се е превърнал в шпионски, пък там не си поплюват...

# 893
Пак да спомена възрастта на тайната агентка, да не се правите на интересни - коя от вас е свършила толкова работа, 6 г. връзка 1 г. чакане на мъжа, повторно завръщане, кариера в полицията, понастоящем реализирана съпруга, реализирана майка...
...за своите 24 (25) години, а!

# 894
Пак да спомена възрастта на тайната агентка, да не се правите на интересни - коя от вас е свършила толкова работа, 6 г. връзка 1 г. чакане на мъжа, повторно завръщане, кариера в полицията, понастоящем реализирана съпруга, реализирана майка...
...за своите 24 (25) години, а!
Впечатляващо! Respect!😳👍🤥

# 895
Завиждате, дами...

# 896
Ми как няма да завиждаме ,това е приключение като на филм. Тайни агенти,фиктивно забременяване последвано от реален аборт,за финал спец операция по спасяването на "другата жена" от лапите на осеменителя Joy
Пък нашия живот скучен и сив от работа, шетане,готвене ,деца,стягане на кутии за обяд Stuck Out Tongue Winking Eye

# 897
Мани мани, другото как да е, но стягаш ли кутии, си робинята Изаура отвсякъде. Wink

# 898
И аз правя кутия само за закуска на детето и така бързо я приготвям, че ме досрамява сега защо не майсторя нещо по-засукано. Например слагам бисквитки тип сандвич с фъстъчено масло (купени, естествено) и малко грозде. Сега ще кажете - еее, ама Малена приготвя деликатеси и много по-здравословни. Може, може. И само лично приготвени.

Последна редакция: вт, 04 окт 2022, 13:10 от Lorelada

# 899
Ама какви са тия своеволия, бисквити купени при това ,с просто фъстъчено масло Scream щом няма био,еко, екстра върджин и тук там някоя сълза от еднорог, значи  само тровите децата със захар и Е-та Joy

Общи условия

Активация на акаунт