И между другото прегледах отново първият пост на темата,авторката пише че мъжът не е плащал сметки само докато им издадат акт 16. От което си вадя изводи,че все пак в момента той си плаща всички останали сметки и за нея е останала само храната да поеме.
Както писах, аз съм жена и вкъщи върша всичко аз, няма друг.
Имам робот. За да му натисна просто копчето действително ми трябва едно навеждане време. Преди това обаче вдигам от земята всичко, премествам столове и други неща, предвиждам къде да изчисти. След това чинно го вдигам и го обслужвам-чистя контейнера, филтъра, колелцата, четката от навитите косми по нея, иначе следващо чистене просто няма как да има. За да мога да натисна после пак само едно копче, следва да свърша все пак и това.
Миялната се пълни, но или преди това си изплакваш чиниите и ги подреждаш адекватно вътре, или миеш миялната след няколко програми - това включва чистене на филтър също. ИЗваждането на измитото на мен ми отнема повеч движения и навеждания/изправяния, че кръста ми чак ми прави забележка, да си бях измила чинийките на ръка.
За натискането на копчето на пералнята също съм супер позитивно настроена. Лесна работа. Натисссс. Хубаво би било с едно натискане да се вади, простира, събира и прибира прането. Или да се вади от сушилнята, изхвърля вода, чисти филтър и сгъва, сгъване, едно вечно сгъване до припадък.
Та да, супер лесно е натискането на едно-две-три копченца. Натискането го владея перфектно.
Искам у нас аз само да плащам сметките. Всичко останало, дето е на едно натискане на копче, го дарявам без да се пазаря. Нали, отстъпвам го, че е лесно. Предотстъпвам пазаруването, готвенето, всичко. Ще плащам сметките с един клик в банкирането и песен ще пея.
Сметките ми са: ток, интерент, телевизия и телефони, и вода. Според сезона между 300 и 400 лв. За тези пари не мога само аз да се нахраня месечно обаче.