За битовизмите и сметките

• 35 723
  • 1 174
  •   1
Отговори
# 810
Ама вие я изкарахте една истинка  пепеляшка  с това пазаруване и домакинстване Grinning само,че тя е ъпдейтната с прахосмукачка робот, миялна,сушилня и домакинстването става основно чрез натискане на копчета.
И между другото прегледах отново първият пост на темата,авторката пише че мъжът не е плащал сметки само докато им издадат акт 16. От което си вадя изводи,че все пак в момента той си плаща всички останали сметки и за нея е останала  само храната да поеме.

Както писах, аз съм жена и вкъщи върша всичко аз, няма друг.
Имам робот. За да му натисна просто копчето действително ми трябва едно навеждане време. Преди това обаче вдигам от земята всичко, премествам столове и други неща, предвиждам къде да изчисти. След това чинно го вдигам и го обслужвам-чистя контейнера, филтъра, колелцата, четката от навитите косми по нея, иначе следващо чистене просто няма как да има. За да мога да натисна после пак само едно копче, следва да свърша все пак и това.
Миялната се пълни, но или преди това си изплакваш чиниите и ги подреждаш адекватно вътре, или миеш миялната след няколко програми - това включва чистене на филтър също. ИЗваждането на измитото на мен ми отнема повеч движения и навеждания/изправяния, че кръста ми чак ми прави забележка, да си бях измила чинийките на ръка.
За натискането на копчето на пералнята също съм супер позитивно настроена. Лесна работа. Натисссс. Хубаво би било с едно натискане да се вади, простира, събира и прибира прането. Или да се вади от сушилнята, изхвърля вода, чисти филтър и сгъва, сгъване, едно вечно сгъване до припадък.
Та да, супер лесно е натискането на едно-две-три копченца. Натискането го владея перфектно.
Искам у нас аз само да плащам сметките. Всичко останало, дето е на едно натискане на копче, го дарявам без да се пазаря. Нали, отстъпвам го, че е лесно. Предотстъпвам пазаруването, готвенето, всичко. Ще плащам сметките с един клик в банкирането и песен ще пея.
Сметките ми са: ток, интерент, телевизия и телефони, и вода. Според сезона между 300 и 400 лв. За тези пари не мога само аз да се нахраня месечно обаче.

# 811
Аз не мисля, че толкова е за окайване това дете.
При бащата явно се чувства добре, щом ходи с удоволствие. А и явно харесва авторката, макар че тя като не-майка, явно се чувства виновна. То пък майка му като че ли никога за нищо не му повишава тон.

# 812
Ами като иска пълно обслужване, ще трябва да плаща напълно всичко плюс глезотии и скъпи подаръци. Пък ако иска равностоен партньор, ще участват двамата заедно и ще си поделят нещата. Ама или, или. Пък тоя иска хем обслужване, хем тя да си плаща. Ха-ха. Намерил, че премерил. Темата се изчерпва вече.

# 813
Фаастък,всички ги вършим тия неща,хайде стига драма. Има семейства с по няколко деца, които деца не ходят за по 3 дни ами са  24/7 с родителите си. Да се чуди човек как оцеляват тия майки с толкова домакинстване.
Ама авторката вече я огледахме и сдъвкахме отвсякъде,стана безинтересна на фона на новата сага Joy

# 814
Simple Smile До следващата тема изпълнена с драма.

# 815
Еее, браво, той излиза с друга, иска дете от теб, евала...
Тоя казус по-интересен Joy Основният вече се изчерпа и без това. 54 страници една и съща плоча се върти...
Ама само фиктивно...

# 816
Фаастък,всички ги вършим тия неща,хайде стига драма. Има семейства с по няколко деца, които деца не ходят за по 3 дни ами са  24/7 с родителите си. Да се чуди човек как оцеляват тия майки с толкова домакинстване.
Ама авторката вече я огледахме и сдъвкахме отвсякъде,стана безинтересна на фона на новата сага Joy
Аз имам няколко деца, мои, лични, с бая напъни родени Sweat Smile
Не всички ги вършат тези неща.
Има много мърляви къщи.
Кой рабрал-разбрал.

# 817
  • Далечният изток
Айде, пак организирахте Мис Пепеляшка...

# 818
Какви мъже имало! и какви жени! Жал ми е за детенцето много!!! Не го заслужава миличкото това нещо! По-добре да си седи с таткото според мен  😥
Едно време преди да включим брак с мъжа ми и да забременея, имах спор с една мадама като авторката, която правеше опити фиктивно да забременее, защото мъжа ми тогава излизаше с нея и той е много добричък и доверчив. След едно телефонно обаждане същата изхвърча, защото той искаше да бъде с мен и да имаме детенце. На нея й казваше, че му било рано и искал да се фокусира върху кариерата си.
Ъъъ и как ги правеше тези опити за фиктивно забременяване, без негово участие ли, или той само й плящаше сметките, докато на теб ти правеше дете?
Аз го разбирам като човека да си е имал две жени, като е поставил условие тази, която забременее първа да стане официална. Ама ти внимавай, че скоро тоя добричкия да не ти сервира пак за някоя фиктивно бременна, дето родила и иска издръжка

# 819
Ми нали преди това били 6 години заедно,човека просто си е кръшкал,ама  фиктивно е кръшкал щото е бил добричък и доверчив Joy

# 820
Фиктивно забременяване. Хвала.
Аз предлагам да натиснем копчето на темата, авторката ще опитва една година.
Догодина ще четем пак.

# 821
Фиктивно забременяване. Хвала.
Аз предлагам да натиснем копчето на темата, авторката ще опитва една година.
Догодина ще четем пак.
Абе тя да опитва, ама да си направи един профил в тиндър, ей така, профилактично.

# 822
Няма как да не изопачавате темите, окей!
С мъжа ми сме били заедно 6 години и се разделяме за една година. През тази една година той излиза с нея (уж да ме забрави) и госпожата го манипулира, той да плаща сметките, тя уж не можела да работи и все намирала извинения. Тя настоявала да имат дете, защото й било време, но при закъснение на цикъла не е правила тестове за бременност, не е ходила на АГ, нищо. Той се съмнява дали това е истина, защото работи в болница и тя няма симптоми. Измисля много истории уж, че била бременна точно от него. Тя изневерява многократно, защото той не обръщал внимание и не купувал всичко, което тя иска (чанти и гримове) + плащането на сметките. Той разбира за това и приключва връзката с нея и вече си търси нова квартира да бъде сам. Докато все още живее в предишния апартамент се събира с мен по взаимно съгласие, защото все още си ме обича и не иска да се отделя повече от мен, в миналото той многократно е искал да се женим и да имаме дете, аз също. (6 години сме били заедно и се разделихме за глупост, която не е сериозна). Дано е изяснено вече. 😃 П.С през 6-те години нито аз, нито той сме кръшкали. Докато е бил с нея, тя е кръшкала, връзката приключва по тази причина главно и нейното нежелание да работи. След раздялата тя си намери господин и веднага започна работа.

# 823
  • София
Ти си по-сгодна женица и не искаш нищо, разбрахме.

# 824
Боже.....
Жесток филм, смях се с глас. Благодаря сърдечно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт