За битовизмите и сметките

• 35 727
  • 1 174
  •   1
Отговори
# 825
Аз ги получавам без да искам нищо от него. Особено сега с детето, сме разглезени много. 😃

# 826
Ох, майко.
Няма симптоми фиктивно бременната.
Търкалям се от смях.

# 827
  • Между гори и планини
Вероятно след фиктивен секс 😂😂😂

# 828
Изневярата е била точно тогава, когато тя е обяснявала как детето в от него. Не й се вързахме, защото след това тя се оказа бременна с детето на следващия господин магически, но ние си бяхме вече заедно. 😂

# 829
Изневярата е била точно тогава, когато тя е обяснявала как детето в от него. Не й се вързахме, защото след това тя се оказа бременна с детето на следващия господин магически, но ние си бяхме вече заедно. 😂

Ъъъ, последно все пак е била бременна, само че не фиктивно, а магически...

# 830

Ъъъ, последно все пак е била бременна, само че не фиктивно, а магически...

Не е била бременна, докато е била с мъжа ми. Опитвала се да го върже с дете, защото той си е добричък и плаща сметки и почивки.
Два месеца след първата изневяра, приключване на тяхната връзка , и връзка с господина, тя с оказва бременна с детето на господин 2. Господин 2 настоява за аборт, защото не иска дете от нея.

# 831
Аз пък сега разбирам, че който плаща сметки и почивки е добричък Joy Joy

# 832
Дързост и красота - Сухиндол edition

# 833
Аз пък сега разбирам, че който плаща сметки и почивки е добричък Joy Joy
Само ако е мъж. Ако е жена - е сметкаджийка и егоист.

# 834
Е кво, направи ли аборт, че ми стана интересно?

# 835
Много интересно. И сега как се развива бремеността?

# 836
  • София
Докато той ѝ изневерява с теб и спи с нея, тя му изневерява с някой друг и бебето от фиктивно става фактическо, обаче не е от него, защото той работи в болница и знае чийо е!

# 837
  • Сф
Докато той ѝ изневерява с теб и спи с нея, тя му изневерява с някой друг и бебето от фиктивно става фактическо, обаче не е от него, защото той работи в болница и знае чийо е!
Е, тя е писала на кой е - господин 2. Не е тяхно, споко!

# 838
Ох, майко.
Няма симптоми фиктивно бременната.
Търкалям се от смях.

Е няма, щото са фиктивни! ...

# 839
Е кво, направи ли аборт, че ми стана интересно?

Тя отиде на АГ, потвърдиха бременността с детето на господин 2. Тя му казала за всичко, даже снимка от видеозона имала. Господин 2 не приел въобще новината добре, зарязал я да се оправя самичка и настоявал тя да направи аборт. Докато тя се реши дали да направи аборт или не, господин 2 (купуващ подаръци и каквото тя иска, а не като мъжа ми - стиснат според нея) я тормози психически и физически. Случвало се да я удря в коремчето даже. Имала е много синини и семейството й са се усетили, че господин 2 може да е причината. Тя звънна на нас да ни помоли за помощ какво да прави (работила съм в полицията известно време) . Тактично й обяснихме, че може да се подаде жалба в полицията и да си извади медицинско за синините, и че няма как да й помогнем по друг начин, защото аз (3-4 месеца след като мъжа ми се изнесе) вече съм регистрирана бременна (след прегледи на АГ и щастлив кандидат-татко) и не искаме да ни занимава по никакъв начин. Тя направи аборт няколко дни по късно (!) и нейни роднини й помогнаха да се изнесе някак си. Нейният отговор беше, че аз съм била много различни епитети и това дете не е от мъжа ми. Мъжът ми и търпението му се бяха изчерпали вече да слуша глупости , та й я отсвири на минутата.

Общи условия

Активация на акаунт