За битовизмите и сметките

• 35 748
  • 1 174
  •   1
Отговори
# 840
Откъде ги знаеш всички тия подробности, доктора ли ти ги клюкаше докато беше с нея?

Има нещо нередовно  в тая история, но не знам точно какво  Simple Smile

# 841
  • София
Никой редовен няма там, сори.

# 842
Тя и мъжа и са добри и щастливи, останалите абортаджии и дъно

# 843
Откъде ги знаеш всички тия подробности, доктора ли ти ги клюкаше докато беше с нея?

Има нещо нередовно  в тая история, но не знам точно какво  Simple Smile

Много неща са, всичките свързани с нея.
Когато се обади да иска помощ от нас (даже се чудех защо точно на нас звънна, защото уж беше щастлива с Господин 2 и всичко беше идеално, както тя искала), обясни всичко написано горе и още неща. Избълва много неща за мен и семейството на мъжа ми, които не са верни, та мъжа ми не искаше тази драма да продължава, но тя продължи седмица някъде с нейните нападки, че детето ни не е от него, да ходел да иска тест за бащинство, да не ми вярва и куп неща при положение, че той беше с мен на АГ, помагаше ми с мъките първите три месеца, защото вече си бях при него в новия апартамент и организирахме законовата част на брака и си бяхме решили да отидем в ритуалната зала и само да подпишем засега.

# 844
Simple Smile Обаче как бързо открадна шоуто...

# 845
Ами авторката като изчезна така ще е. Появи се един трол и закова вниманието ни.

# 846
Ами авторката като изчезна така ще е. Появи се един трол и закова вниманието ни.

Всичко е реално, колкото и трагично да звучи. Вече никой не я споменава, защото едва се измъкна мъжа ми от нейните глупости, а семейството й даже искаха да плащат цяла сватба с 200 гости, да подаряват апартамент, да ги гледал мъжа ми и тем подобни, докато са били заедно.

# 847
  • София
Идваме си на темата - баламосва жената с която живее година, щото не е точно мъж и се връща при сгодната женица да му свърши черната работа.

# 848
И казваш, работила си в полицията...

# 849
И казваш, работила си в полицията...
Да, немалко време.

# 850
И какво работи в полицията, ако не е тайна? Пусто любопитство.

# 851
Значи, фактически която е забременяла първа нефиктивно  е спечелила доктора Simple Smile

# 852
Не бих споделила в интернет или форум. Само роднини, мъжа ми и госпожата знаеха, че работя в полицията. Никой не знаеше точно какво правя, защото не споделях. Подробности на никого не съм казвала и нямам намерение да го правя.

# 853
Не, тая, която е имала по-ниски сметки.

# 854
Метяла е канцелариите и е слухтяла.
Друго няма какво да е.

Общи условия

Активация на акаунт