За битовизмите и сметките

• 35 689
  • 1 174
  •   1
Отговори
# 1 050
Тайче, най- вече майка му.

# 1 051
Маминка се подразбира.

# 1 052
  • Между гори и планини
С доза черен хумор, но хубавото при по зрели мъже, понякога е липсата на свекърва.

# 1 053
  • Great Britain
Не, важно беше анонимно да се похвали новата мадама, че има мъж с такъв доход в живота и. И как всичко е цветя и рози и пазарува за детето му за...25 лв. пазар в магазина. Да се изфукам, че оставям тройно повече тогава аз.
И обратно в темата, че не съм слагала купешки бисквити в кутиите на децата сутрин, това е много фиктивно някак. Аз месех специални питки сутрин, нисковъглехидратни, плейтвах кутии един път. Можете само да ми дишате прахта. Децата ми усещаха уханието на любов и грижа в сивотата на училище декември месец.
А, и за да е пълно завиждането, правя секс всеки ден с мъж, който е над десет години по-стар от мен, а щом пиша, че децата ми са големи , значи не съм първа младост и аз.
Къде се вмествам в състезанието?
Сигурна ли си ,че искаш да ти дишаме прахта , м ?

# 1 054
С доза черен хумор, но хубавото при по зрели мъже, понякога е липсата на свекърва.

Е, то това е плюс №1! Simple Smile

# 1 055
Много сте готини Simple Smile

# 1 056
Някои нямаме този късмет... Още вижда в него 3 кг бебе.

# 1 057
  • Great Britain
Тук стана като състезание кой е по- по- най.
Разбира се, знаем че ССФ е перфектна във всичко, с перфектно семейство, дом, високи доходи, ходи по няколко пъти на почивка в чужбина и е мацка та дрънка. Прави уникален секс с мъжа си, който е с високи доходи, прекрасен като принц от приказките. Децата и те са перфектни, ученолюбиви, възпитани и кротки... Всичко като от сладникав филм на Холмарг.
Хайде сега се събудете, погледнете се в огледалото и отивайки да платите вноската по бързия кредит, с който сте закърпили бюджета до заплата, усетете че не сте в тази категория.
Съжалявам , но не кърпя /що за дума/ бюджет.Кредити нямам и не работя за заплата.Доня,много на сериозно се взе.Посмали малко.

# 1 058
Малиии, добре, че ММ не е 20 години по-възрастен от мен, как ли щях да ви се оправдавам... Cold Sweat

# 1 059
  • Между гори и планини
Ама защо имате нужда да се оправдавате? Аз никого лично не съм посочила 😂

# 1 060
Аз не бих имала проблем с жена-мъж на 25-45 примерно връзка, ама ако жената си каже "абе кефи ме, че има всичко, че ме води по екскурзии, че ми купува маркови дрешки, че ме издържа да уча и плаща всичко и живея у тях". Просто да си каже истината, много ли е трудно... Не бих я осъдила, която и дае. Даже евала ще й кажа. Ама това замазване и оправдаване много ми натиска копчето.

# 1 061
Никой не дължи обяснение и оправдание за връзките си пред чужди хора, Мая. Не виждам защо очакваш някой да ти  каже каквото и да било. Ти си никоя, така че няма защо някой да ти споделя своята истина.

# 1 062
  • Между гори и планини
Вероятно Мая не вярва в любовта и за нея всичко се измерва в материални придобивки.

# 1 063
Аууу много се извинявам... Аз нещо май съм се объркала, че това е форум, в който всеки си споделя своята истина...

# 1 064
  • Между гори и планини
Своята. Ама ти искаш някой да каже твоята.

Общи условия

Активация на акаунт