За битовизмите и сметките

• 35 700
  • 1 174
  •   1
Отговори
# 1 035
  • София
Ако не беше така, нямаше да четем теми - връзка с ром, албанец, разлика 20 г и прочие социални зависимости.

# 1 036
  • Между гори и планини
Любовта не пита кои хора свързва. Ако някой се притеснява от горе изброените, значи любовта не е достатъчно силна.
Пред мен никога не е стоял мъж с 18 г по- възрастен, никога не съм придавала значение, че е чужденец... Аз виждам него, не някакви подробности. Вярвам, че всеки има сродна душа, но малко откриват своята. Аз имах късмет и другото никога не е било от значение. И с години секс не правехме, защото той беше на другия край на света по работа. И вярна съм му толкова години и си го обичам, между нас има хармония, синхрон и спокойствие. Защото си имаме доверие. Мъж който никога не ми е повишил тон, не ме е обидил, и до сега е кавалер, след толкова години не пропуска да ми отвори врати, да е мил и любезен. Никой няма да стане по млад.

# 1 037
Затова казвам, всеки да живее с човек, който го удовлетворява .Независимо от статус, положение, възраст, религия. Щом за теб е приемливо, значи си намерил своята Нирвана.
И не, не се чудя на нищо в тоя живот, защото Господ обича да си прави шеги.
Особено, когато си кажеш: Нее, на мен никога.

# 1 038
Аз пък правя секс само по празници.Та,хора всякакви🤷♀
Мъжът ти на колко години е?
Намери си любовник. Щото той вероятно си има. Освен ако не броите събота и неделя за празник, и сте 50+

# 1 039
Аз пък не разбирам какво вие визирате под "по-улегнал, по-напред от връстниците ми"? Що? С какво е по-улегнал? Ааааа с това, че вече е завършил образование, вече е работил н-години, вече има апартамент, вече има кинти,вече иска да угажда, вече.... Демек  се прескача израстването заедно, прескачат се трудностите и се отива едва ли не при чичкото наготово, с апартамента, с кинтите, с уредения живот.. пък приказвайте ми вие как с него можело да си говорите... Мхммм все едно аз с баща ми как си говоря.. ми няма как да е с някой на моя акъл, и с някой дето заедно ще градим, заедно ще се развиваме, заедно прословутия апартамент ще купим, заедно ще се развиваме, заедно ще обиколим света, заедно ще имаме първо дете и ще преживеем емоцията, изобщо всичко ще ни е заедно. Айде аз може да съм "само" на 34, ама ми е ясно.. пък вие си убеждавайте връстниците в квото искате и се самозаблуждавайте колко бил той запазен на 45+ мхммм и един мърмот завива шоколада.. мхмм вЕрвам

# 1 040
Всъщност, Мая, ти си тази, която се опитва да ни убеди в нещо. ОК, ние разбрахме какъв тип партньор предпочиташ. Чудесно, ползвай си го със здраве. Излишно е обаче да убеждаваш останалите, че само тип като твоя е подходящ и за тях. Щастливей си с твоя партньор и остави другите да си щастливеят със своите. Те със сигурност нямат нужда от твоето мнение по въпроса.

# 1 041
Е, хайде сега... Защо се учудваш?
Винаги е имало жени, които в мъжа търсят татенцето – по-възрастният, по-зрелият, този, който да ги глези, да им плаща капризите, да носи отговорност, да им урежда бита, да ги води в живота...
По същия начин много от мъжете търсят в жената майка си – да ги обслужва, да се грижи за тях, да ги дундурка, да им цунка наранените коленца... Пък те, като истински тийнове, да ѝ правят напук и да ѝ кръшкат, за да се почувстват мъже все пак. Simple Smile

# 1 042
И винаги е имало хора, които търсят обяснения, които да паснат на тяхната семпличка рамка.

# 1 043
И както винаги – хора, които се опитват да кълват с меки клюнове. Simple Smile

# 1 044
Просто има жени, които харесват по-възрастни мъже. Разбира се и такива, които са освен възрастни и заможни.
Аз мислех, че съм от тези, които харесват по-възрастни( анализи съм си правила - комплекс на Антигона, недостатъчно присъствие на баща, травми и тем подобни). Оказа се, че харесвам 40 годишни +-. И на 20,на 30 и сега, когато доближавам 40-те.
Приятелка на моята възраст, бяга от 40-43г, щото и били чичаци, а разликата им е 5-6 години. Тя се е закотвила в 20 и някоята си година като усещане и все търси около 30-те.
Хора различни. И всеки луд с номера си.

# 1 045
Ето пак залитате в крайности, ако е с пари, трябва да е плешив и по- голям чичак,  ако е млад то трябва да е гол, като пушка и да ти кръшка .
Добре, че съм в златната среда.

# 1 046
Е, хайде сега... Защо се учудваш?
Винаги е имало жени, които в мъжа търсят татенцето – по-възрастният, по-зрелият, този, който да ги глези, да им плаща капризите, да носи отговорност, да им урежда бита, да ги води в живота...
По същия начин много от мъжете търсят в жената майка си – да ги обслужва, да се грижи за тях, да ги дундурка, да им цунка наранените коленца... Пък те, като истински тийнове, да ѝ правят напук и да ѝ кръшкат, за да се почувстват мъже все пак. Simple Smile

Аз не се учудвам, тия работи са ми ясни. Само не знам защо не се назовават с истинските имена, ами се прикриват и валидират с "по-улегнал, по-знаещ, да ме напътства и тн бутафории   като на всички им е ясно за какво става въпрос реално.
Пп. Моите дефицити са други, ама си ги назовавам с истинските имена пред себе си, а не се крия зад красиви думички и да си ги валидирам така както ще ми е угодно.

# 1 047
  • Между гори и планини

Аз и мъжът ми преди , той на 42, аз на 24 . На токчета и на бордюр съм , иначе съм му до рамото, а съм висока. Той няма нищо общо с чичак. Имам и по добри снимки, но ако някой прояви любопитство мога да сложа, не се крия.

# 1 048
Много сте сладки. Simple Smile

# 1 049
Ако се хвана с някого на моите години и пет пъти по-висок доход,няма ли околните пак да мислят,че е заради парите? Rolling Eyes Особено баба му...

Общи условия

Активация на акаунт