За битовизмите и сметките

• 35 706
  • 1 174
  •   1
Отговори
# 1 020
Може би, повечето имате предвид визуално набиващата се веднага възрастова разлика.
Познато семейство - жената е с 13 години, по-млада, но не им личи. Явно гена и е такъв, та изглежда колкото, даже по-възрастна. Мъжът и постоянно споменава и след 18г. брак, как си е хванал по-млада жена(да се хвали, иначе никой не би разбрал, че изобщо е). Ама честно казано, никой до сега не се е запитвал около тях дали нещо е за пари или интерес. Та, тези въпроси може би си ги задават хората, когато жената е мацка или когато мъжът е много кюфнал.

# 1 021
  • Далечният изток
...или когато ти е зор да си вреш носа в хорските семейства...

# 1 022
Принципно от еволюцията е заложено на жените да харесват по големи мъже, защото имат повече опит, умения да оцеляват и да се бият.  Чисто физически мъж на 25-30 може да победи много лесно 17-18 годишен младеж, а по онова време това е била възрастта за женене на момичетата, та чак до преди стотина години. Така че в повечето връзки се наблюдава такава разлика от по 2-3-5 години в полза на мъжът или горе долу набори. Много по рядко е такава разлика в полза на жената. Сега при някои се увеличава, но наистина си има жени да си падат по 20+ годишни мъже без да има някви други задни мисли.

Последна редакция: ср, 05 окт 2022, 16:29 от rf22

# 1 023
Аз пък правя секс само по празници.Та,хора всякакви🤷♀

# 1 024
Само да не стане веднъж на високосна, тогава вече лошо Simple Smile

# 1 025
Може би, повечето имате предвид визуално набиващата се веднага възрастова разлика.
Познато семейство - жената е с 13 години, по-млада, но не им личи. Явно гена и е такъв, та изглежда колкото, даже по-възрастна. Мъжът и постоянно споменава и след 18г. брак, как си е хванал по-млада жена(да се хвали, иначе никой не би разбрал, че изобщо е). Ама честно казано, никой до сега не се е запитвал около тях дали нещо е за пари или интерес. Та, тези въпроси може би си ги задават хората, когато жената е мацка или когато мъжът е много кюфнал.

Аз лично нямам предвид визуалната разлика, а тази в житейския опит и изминалите години, няма как да сравниш човек на близо 50 с такъв в двадесетте, то е ясно, че става въпрос за някакви особености, след като  въобще са си попаднали в таргет групата.

# 1 026
Аз пък съм от тия дето не виждат друга причина момиче на 20-25 да е с 40-50 годишен, освен парите... Каква друга причина да има? Аааа да, бъгната е и има daddy issues. Ама то по-добре първия вариант, отколкото втория..
Сериозно ли питаш каква друга причина освен парите може да има?
Явно не само съм бъгната,ами и будала, щото като се събрах с мъжа ми бях 21,той на 33 с дете и на всичкото отгоре не беше богат,пък аз патката му вързах за една гола любов и така вече близо 15 години

# 1 027
И аз съм била с по-възрастен мъж, че и пари нямаше.
Родата и приятелите му се чудеха за какво точно съм го хванала да го използвам. Понеже нямаха много избор, се фокусираха върху маломерната панелка в краен и доста цветен квартал и обезценените му земи на село.
Бивш ми е вече, ама той ме използваше се оказа накрая. 😄😄😄
Та, случаи всякакви.

# 1 028
  • София
Човек като прави някакъв избор, особено като си го изтипоса с всякакви подобности в бг мама, трябва да е наясно, че ще чуе всякакви мнения. Аз не виждам драмата, че някой си казал, че не му допадат такива разлики. Че дори и нещо по-крайно. Все едно аз да се обидя, ако някой ми каже, как така съм си хванала набор, що не си намеря някой по-улегнал. Да бе, да. Някои хора прекалено ги вълнува какво ще кажат другите. Пък и тръгнали по форуми да пишат. Странно ми е.

# 1 029
То не е драма някой нещо да не приема отстрани в чуждия живот. Но на мен ми е странно, че винаги се търси причина(материална) за възрастовите разлики. Упорито хората си врат носа. А пък, ако застаряващия(няма значение мъж или жена) няма пари, направо са в шах.

# 1 030
Човек като прави някакъв избор, особено като си го изтипоса с всякакви подобности в бг мама, трябва да е наясно, че ще чуе всякакви мнения. Аз не виждам драмата, че някой си казал, че не му допадат такива разлики. Че дори и нещо по-крайно. Все едно аз да се обидя, ако някой ми каже, как така съм си хванала набор, що не си намеря някой по-улегнал. Да бе, да. Някои хора прекалено ги вълнува какво ще кажат другите. Пък и тръгнали по форуми да пишат. Странно ми е.

Никой няма да ти каже как така си хвана набор, съвсем естествено е да си хванеш набор. По улегнал - което обикновено върви с бивш брак и поне едно дете, не знам кой би седнал да ти казва защо не си си хванала.

# 1 031
Съвсем нормално е да не приемаме за нас различни неща от чуждите избори. Не ми е нормално настояването, че щом за нас нещо не е ОК, значи за никой друг на света не може да е ОК.

# 1 032
  • София
То не е драма някой нещо да не приема отстрани в чуждия живот. Но на мен ми е странно, че винаги се търси причина(материална) за възрастовите разлики. Упорито хората си врат носа. А пък, ако застаряващия(няма значение мъж или жена) няма пари, направо са в шах.

За всичко си има причини. Обикновено различни за различните хора. Някои са по-очевидни или масови от други. И да, винаги ще се намери някой с крайно мнение, независимо дали основателно или не. Можеш да чакаш целия свят да ходи на пръсти около теб или просто да не се впечатляваш, че някой някъде си си мисли нещо си за твоя избор.

# 1 033
  • Между гори и планини
В годините разлика които имаме, мъжът ми е обиколил света. Толкова космополитен, ерудиран, видял, увлекателен, спокоен и уравновесен, че няма как да не вдигне високо летвата. Всички които го познават го обичат, колкото и да е странно. Разбира се и външният му вид ме превлече в началото. Но е много хубаво, след страхотен секс, да имаш и какво да си кажеш с партньора. Нещо което когато бях на 24, наборите ми хип не умееха.

# 1 034
Не съм забелязала хората, които са в "социално неприемливи" конфигурации, да се интересуват особено от мнението на околните.

Общи условия

Активация на акаунт