За битовизмите и сметките

• 35 692
  • 1 174
  •   1
Отговори
# 1 065

Това "една жена не може да е с богат мъж по друга причина, освен заради пари" е много далече от истината.

# 1 066
Аз пък не можах да разбера това с токчетата? Обяснението. Какво значение има ръста, както и възрастта(е, освен, ако не ти е до рамото и ти е некомфортно).
Това е също един неприятен предрасъдък. Еди колко си трябва да е.

П. С. От къде тръгна тая тема, къде зави....

# 1 067
  • София
Ама защо имате нужда да се оправдавате? Аз никого лично не съм посочила 😂

Не че нещо, ама за поредна страница ти ни се обясняваш и доказваш...

# 1 068

Това "една жена не може да е с богат мъж по друга причина, освен заради пари" е много далече от истината.
Да.. когато е била с него преди да стане богат и всъщност са станали такива заедно и сами са си сътворили щастието за себе си и един за друг. Във всички останали случаи, когато единия от двамата вече Е богат /тука не правя разлика в чия полза е богатството и възрастта/, винаги го има съмнението дали пък...

# 1 069
  • Great Britain
Ти като каква точно се изживяваш и сочиш ?Разбрахме , че си съвършенна с най-съвършения мъж и живот.

# 1 070
...
П. С. От къде тръгна тая тема, къде зави....
Малко стана "Искрено и лично", но кой ти гледа...

# 1 071
Да се върнем на темата.
Аз лично, ако живея с по- възрастен, разведен и с дете мъж, за което се грижа през половината време, нямам брак, нямаме общо дете, живеем в негово жилище, а аз нямам такова, никога нямаше да си давам целия доход за вкъщи, особено пък при положение че взима 25 пъти повече от мен.

# 1 072

Да.. когато е била с него преди да стане богат и всъщност са станали такива заедно и сами са си сътворили щастието за себе си и един за друг. Във всички останали случаи, когато единия от двамата вече Е богат /тука не правя разлика в чия полза е богатството и възрастта/, винаги го има съмнението дали пък...

Потвърждаваш това, което писах няколко страници по-напред - околните най-много се интересуват от хорските пари, не толкова от възрастта на двамата във връзката Simple Smile

# 1 073
Интересно обаче, че по- зрелият мъж никога не е някой чичка с работните дрехи от квартала, дето всяка вечер виси в кварталното капанче на биричка и всеки уикенд ремонтира стария си опел. Все е напред с материала.

# 1 074
  • Между гори и планини

Не че нещо, ама за поредна страница ти ни се обясняваш и доказваш...
Фуках се по скоро.

# 1 075
Интересно обаче, че по- зрелият мъж никога не е някой чичка с работните дрехи от квартала, дето всяка вечер виси в кварталното капанче на биричка и всеки уикенд ремонтира стария си опел. Все е напред с материала.
Показвам как изглеждат по-зрелите мъже, да няма недоразумения:

Ако не изглежда така, не го признаваме ние за по-зрял.

# 1 076
  • София
Много са ми смешни теми кой е по-по-най. От толкова години съм във форума, че ми е почти прозрачно 😂

Ясно Joy

# 1 077
Да се върнем на темата.
Аз лично, ако живея с по- възрастен, разведен и с дете мъж, за което се грижа през половината време, нямам брак, нямаме общо дете, живеем в негово жилище, а аз нямам такова, никога нямаше да си давам целия доход за вкъщи, особено пък при положение че взима 25 пъти повече от мен.
И аз. Ама, ако съм над 20 и няколко. На 21г, нямаше да си помисля, че някога може да ми изчезне приказката.

Евала на тия, които от ранна възраст знаят как( без заяждане го казвам).

# 1 078
Ееееебаш чичо ти Том ли Joy

Скрит текст:
Е тоя е чичото

# 1 079
Точно такъв чичка работяга си прибрах аз преди много години. Като изключим, че не висеше в кварталното барче и караше 20 годишно Пежо,а не Опел Joy реално беше само на 33 ,за моя 20 годишен акъл всички над 30 си бяха чичовци ама любов кво да правиш Grinning

Общи условия

Активация на акаунт