Пъзели 47

• 24 960
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Черния петък тази година се пада на 25.11. И аз мисля тогава да пазарувам, но не се знае знае ли се 🤭
Благодаря! Значи ще спестявам един месец Joy

# 646
  • Варна
Абе, то и аз така си казвам ама дали ще стане...

# 647
  • София
Ето така изглеждат победителите Grinning

Аз се чудя какво е това намаление на Cobble, не е включено в Хелоуинското. Докога  е, що е - много мътна работа.[/list]

Последна редакция: нд, 23 окт 2022, 21:59 от sali

# 648
    Абе, то и аз така си казвам ама дали ще стане...
    Ами, ако не влизаш всеки ден в Озон ,ще стане. Аз така правя... Joy Веднъж в месеца стига...

# 649
    • Варна
    Преялият мишок в цялата си прелест. Много ми хареса. Парченцата са много приятни на пипане, сякаш покрити с коприна, а не хартия.

# 650
    Вчера никой не е отразил индивидуалните, аз си легнах.
    https://www.youtube.com/watch?v=GquOE0Bm2bQ
    Резултати - https://www.worldjigsawpuzzle.org/users/classification.php?idprueba=16
    Първият е финиширал с 54 минути.
    Пъзелът е направен по поръчка доколкото разбрах за събитието, тоест със сигурност никой не го е редил.

На мен ми допада за редене, но не знам дали бих се справила под час. Уви, няма и да имам възможност да разбера Confused

Първите три места:

Не съм гледала нищо, ще се опитам да го прегледам днес.

Весето и Eleyn с бебе Зори са страхотен отбор, времето ви е супер предвид това, което сте редили, сигурна съм, че ще се представите отлично Hug Много ме зарадвахте с тази новина.

Скрит текст:
    Аз копая някакво дъно иначе. Това с реденето се е превърнало в някаква отвратителна зависимост при мен и ми идва просто да изхвърля всичко и да престана. Няколко дена като не успях да редя съм бясна и място не мога да си намеря. Та ако ще ми носи толкова негативни емоции не знам за какво ми е.

# 651
    • София
    Нашите три са по-хубави от техните три Wink
    Бухтичка, дай си пауза по собствено желание и виж дали пак ти е криво. Нормално да ти е кофти, ако по наложителност не редиш.

# 652
    • София, България
    Бухтичка, имаш просто много високи стандарти и изисквания, това те кара да си под напрежение.
    Според мен на никой не се отразяват добре тези състезания и меренето за време. Аз нямам против и една седмица да редя един пъзел, стига да не ме тормози.

# 653
    Бухтичка Hug Надявам се, да излезеш от тази ,,дупка" , и да не вземеш прибързани решения Hug

# 654
    Уф, и аз съм достигнала лимита на еъртейбъла! Изтрих доста снимки, че и без това повече от необходимото съм качвала. Дано помогне и поне на вече качените пъзели да добавя по една снимка на наредения пъзел, пък новите явно ще са в друга база. Може и по години да я направя.

# 655
    Бухтичка, недей така, успокой се. Това е хоби, което трябва да ни доставя удоволствие. И все пак, ако решиш да хвърляш всичко, няма смисъл да се разкарваш, ще ти пратя куриер до вас, който направо да го вземе, да не ти тежи Simple Smile
    Аз предадох котета на Olia T, и Скритите форми на Евето. За сега това са всички пътуващи, които не съм редила. Надявам се да наваксам с моите. Харесаха ми няколко Coblle hill, но не мисля да пазарувам за сега. Вече имам пъзели даже в гардероба на детето, така че разчиствам място първо и тогава нов пазар.
    Колко е лимита в airtable и как мога да разбера на колко процента от него съм?
    P.S. Редактирам се, сега си видях лимита и ми пише, че и аз съм над него. Погледнах цените за ъпгрейд, ама не ме устройват - 20$ на месец. Да беше на година, разбирам, ама на месец ми се вижда множко. Явно и аз ще правя нова база.

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 11:05 от ioana_g

# 656
    Разбирам те, Бухтичка.
    Аз мисля да наредя каквото имам и да намаля времето за това хоби. Като прекаля започва да ме боли всичко и става като мания - един след друг пъзелите. Миналата седмица намалих желаните пъзели в Озон до 11 и даже не знам за какво са ми...

# 657
    • София
    Еййй, веднага да се вреди първа, значи... нали, Йоана (wink wink) Grinning Този, който редя, Бухтичка си го е запазила - ако искаш, направо на теб да го предам като го свърша? Wink

# 658
    • София, България
    Като за начало, без да се шегувам въобще, според мен Бухтичка трябва спешно да се отърве от повечето си наредени пъзели и да си остави една здравословна бройка от най-любимите 20-30, но не повече.
    Също ще помогне прекратяване на всякаква състезателна дейност и засичане на време.

# 659
    • Варна
    Дишайте ми праха, ние живеем една срещу друга, всички ви ще преваря 😋

Общи условия

Активация на акаунт