Пъзели 47

• 24 970
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
  • София
иванита аз само го изрязах и трябва да го слепя, но да видя кой ден ще ми дойде музата.
Аз приключих с Трефл

Ако някой го хареса да пише утре ще го пусна в групите

Последна редакция: нд, 23 окт 2022, 18:46 от евето

# 631
  • София
От новите Cobble-и си харесах два, които съм ги редила на други марки. Спестявам за Черни япетък явно Grinning
Днес съвсем малко редих, пъзелът ми върви бавничко; а тортата още не е готова, но може и да има надежда за нея, след всичките ми перипетии. Имаме годишнина с ММ, а той обича торта Гараш, дано се получи нещо ядливо накрая Grinning 
Stensfild, да се оправяш бързо, момиче!!! Джин Джира и аз съм ползвала някога, беше доста добро за раздразнена кожа.

# 632
https://www.youtube.com/watch?v=VE6epmZP70U

Линк за състезанието по двойки беше ако не се лъжа.

# 633
Много благодаря, момичета! Утре ще ходя на пазар за мазила и за мое голямо съжаление пъпки безброй 😁. Ще отворя някое сладко малко пъзелче да ме разсейва и ще разгледам за тези хубави равенси някъде из Амазон, че сега ще ги мисля постоянно 😆

# 634
Това ще редят, май не е пускан в САЩ досега, така че най-вероятно не са го редили.

# 635
  • Варна
Stensfild, дано бързо и най-безпъпково изкараш шарката, че кофти белези остават.
Бухтичка, интересен пъзел, обичам буреносни облаци...

# 636
  • София
Stensfild, бързо оправяне ти желая.

Ние двете с Vese.vese редихме пробно днес един Трефл, 1000 части. Ще участваме в Пъзелмания на 6-ти ноември, сутринта. Не беше много бързо, но не и прекалено бавно, особено предвид сложността на пъзела - 2 часа и 22 минути. (Весе, качи снимка на целия пъзел, че аз така и не го снимах Joy )

Скрит текст:

# 637
Неуморни сте както винаги Simple Smile Аз след дървените пъзели съм в затишие, че се хванах една плетка да плета и сега тя ми е дерт. Но си ви следя. Понеже си знам, че на черния петък няма да устоя, реших да освободя място като хвърля кутиите на пъзелите, с които не мисля да се разделям Simple Smile Пък и така мъжа няма да забележи последните попълнения Simple Smile

# 638
  • София
Браво момичета! Виждам че и Зори е помагала Simple Smile
точно този пъзел мисля да е следващия

# 639
  • София, България
Леле Eleyn, колко сте сладки и трите! Малката помощничка не осмука ли някое парче? Joy

# 640
Бухтичка, има ново видео от Карън с новината за нейните пъзели. Ето го: https://m.youtube.com/watch?v=995KN95WJf8
Уау, уау, уау!!! Като фен на Равенсбургер през целия си съзнателен живот мога да си представя как се е чувствала. Харесва ми 3-хилядника, дано не ни прецакат нещо да си го пуснат само в Щатите. Щяло да има и други, но по-нататък, ще чакам с нетърпение.

Та Карън току що завърши, на осмо място са със сестра й. Резултати тук - https://www.worldjigsawpuzzle.org/users/classification.php?idprueba=17

Индивидуалните започват в 22:30, сигурно няма да съм на линия да дам линк.

# 641
Страхотни сте, а малката помощничка е много сладка. При мен проблем след проблем, разход след разход. Все се надявах, че децата като тръгнат на училище ще имам по-голям шанс да редя но уви, редуваме седмица на училище, седмица на сиропи.
Но си обещавам ,че на Черен петък да се уважа, ако ще и ураган да има. И аз съм човек..
Оспамих Ви, но исках да питам,кога се очаква да е Черният петък, и също така, дали ще са по изгодни пъзелите в сравнение със сегашните намаления?

# 642
  • Варна
Черния петък тази година се пада на 25.11. И аз мисля тогава да пазарувам, но не се знае знае ли се 🤭

# 643
Trefl 1000 Italy

Много рамка, много нещо.
А Зори беше истинско ангелче. Само един кактус 🌵 накрая я уплаши.

# 644
  • София
Мона Лиза, тя ако можеше щеше само на масата да стои и да "помага", но за щастие проспа половината редене, а в другата половина баща ѝ я варди.

Общи условия

Активация на акаунт