Пъзели 47

• 24 970
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Много ми харесва тази Коледа, и при мен чака да я наредя, но вчера взех пътуващите видри и градината на Гибсънс. Засега от видрите съм само с рамката и едно наредено розово храстче Grinning Докато чаках да ги взема, се забавлявах с тези (благодаря на Мона Лиза).

П.П. На Равенсбург ми харесват гъбите, втория също не бих отказала, третия - абсурд.

# 616
Един пъзел от Лидъл - 1000 части

# 617
  • София
Отдавна не бях редила Trefi.
Определено малко повече ме забави от стандартно редене на 1000ч. Ще трябва да наредя поне още един за да им свикна за състезанието.

# 618
Владислав, от тези съм редила един с Вавел, много ги харесвам.

За състезанието: видях и аз отбора на Карън по-късно, имах желание да видя как финишират, но гледах само до трето и четвърто място. Имената на отборите не запомних, но беше интересно, тъй като бяха много близо като време. Първите (трето място) наредиха всичко, но имаха липсващо парче! Започна трескаво търсене, все пак го намериха някъде на пода и обявиха финиш. Другите бяха на около минута след тях и също се оказаха с липсващо парче! И май не го намериха, а обавиха финиш с наказателни 10 секунди, които за тях вече нямаха значение. Карън и отбор през това време имаха сглобена вече голяма част, но не ги догледах.

От пъзелите ми харесаха много първият и третият. Вторият не е мой тип.

За пореден път се убеждавам, че тук има готови състезатели за поне еден отбор. Йоана "беше ми ден" застава до Евето "наредих го с кафето", да не говорим за опитните участнички в Пъзелмания Simple Smile

Добавено: Равенсбургер пуска серия пъзели в сътрудничество с Карън Astonished (Извинете, ако ви е писнало да я споменавам през два реда, но новината за мен е интересна.) Първият е от 3000 части, дизайнът е с части от пъзели и в преливащи цветове. Мого съм любопитна какъв ще бъде другият неин пъзел, който ще бъде наличен едва след няколко месеца, както и дали ще са само два или повече.

Последна редакция: нд, 23 окт 2022, 12:44 от Ghibli

# 619
Чудя се дали в скрит текст да го сложа или да го напиша директно:
Има нови пъзели Cobble Hill в озон и всички намалени. Grinning Blush

# 620
Има няколко, които ми харесват, но ще се въздържа. Нали си самоналожих ембарго, а още половината от наличните ми пъзели не съм наредила.

Ако знаете само как се замотах с котките на Магнолия. Уж пише, че степента на трудност е 3, ама няма общо с предходния техен, който също беше 3. И цветовете не си съответстват с картинката, и аз може би подхождам грешно, изобщо - страхотия! Зарязвам го до следващия уикенд, че се изнервих. От вчера до сега само това успях да наредя

# 621
Леле втория Равенсбургер направо е уникален 😍. Аз пък да се оплача - събудих се с шарка. Хем си казвам супер, ще имам време да наредя пъзела, но седна ли искам само да се чешам и не мога да се съсредоточа 😆

# 622
Леле втория Равенсбургер направо е уникален 😍. Аз пък да се оплача - събудих се с шарка. Хем си казвам супер, ще имам време да наредя пъзела, но седна ли искам само да се чешам и не мога да се съсредоточа 😆
Е това вече си е изненада. Леко да минава.
Втория равенс е уникален

# 623
Леле, Stensfild, това вече си е за оплакване! По - леко да мине ти пожелавам!
Вземи някой по-лесен пъзел, да няма нужда от толкова съсредоточаване, пък и като слагаш парченцата едно след друго в темпо ще се залисаш и по няма да те дразни сърбежа.

# 624
  • София, България
Леко да минава, че на голям човек шарка не е шега работа. Има там някакви пудри, които облекчават сърбежа. Пудриш и си редиш.

# 625
Гибли, това за пъзелите на Карън къде го казаха?

Резултатите ги имало в линка под видеото, изобщо не съм видяла - https://www.worldjigsawpuzzle.org/users/classification.php?idprueba=18
Само 5 отбора са завършили трите пъзела за времето от 5 часа и половина.
Отборът на Карън е 13-ти.

Казаха ми за кобълите, гледам и бърша сълзи защото съм разорена пък за мястото даже и не мисля Cry

И изобщо всичко ми е черно, не мога да редя и полудявам. Отворих Трефл-а с 1500 части, той пък излезе твърде голяма шарения. Единия ден само разхвърлях частите по сортерите. Втория ден наредих рамката. Днес сложих два пъти по 15-тина парчета. И съм тръгнала на състезание да ходя...

Stensfild, неприятна работа, да минава леко Hug

# 626
Бухтичка, има ново видео от Карън с новината за нейните пъзели. Ето го: https://m.youtube.com/watch?v=995KN95WJf8

# 627

Gibsons, 1000 части:)

# 628
  • Русе
Stensfild ,бързичко да минава🍀и с малко пъпки.Моите деца ги мажех с Джин Джира да намали сърбежа.
Аз харесах и трите пъзела,които са редили,но гъбите са ми най-симпатични
Разглед и зареждането в Озон,няма да казвам колко сложих в любими ☹️,а място вече няма изобщо

# 629
Тони ако решиш да се пробваш ще ти го дам Simple Smile
То преди кафето бяха останали 30-40 части дето си бяха чисто напасване и продължих с на малкия една глупост дето ми къса нервите

Ще сглобяваме макет на куче Simple Smile
Еви, понеже и малкия е фен на френските булдози, да знаеш, че не си сама! Joy Ето ти:

Малко е прашасал и вдлъбнат, ама седи на гардероба отгоре. Страшно пипкава работа е тва! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт