Пъзели 47

• 24 979
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Stensfild, аз искам мечетата със сини нослета и петела.

# 601
Редят гъбитеееееее Heart Eyes
Пръскам се от завист.
Не ги слушах много в началото, но доколкото разбрах пликовете им са номерирани. Тоест ще редят в един и същ ред всички и няма да избират измежду няколко пъзела.

# 602
Започнах преди няколко часа забавните котки

Утре рамките и после фона:)

# 603
  • София
Ето го вчера завърешния чудесен Равенсбургер Simple Smile

Започнах днес двухилядника на Сherry Pazzi, но утре ще пробвам да правя торта за втори път в живота си, та сигурно няма да напредна много Simple Smile

# 604
Пуснах да гледам състезанието в САЩ. Хубавото е, че има коментар на език, който разбирам, лошото е, че не са осигурили качествено заснемане - почти нищо не се вижда от динамиката на самото състезание. Финишират първите бързи отбори, някой снима от ръка, явно с една-единствена камера, кадърът се тресе и скача в различни посоки. През останалото време показват общ план с някакви хора, които редят бавно. Изобщо не се вижда къде са тези хора, които току-що скачаха и се поздравяваха. Исках да видя Карен, но няма никакъв шанс в тази картинка. За сметка на това са отделили специална камера за масата на коментаторите и от време на време дават само тях, аз бих предпочела да гледам как върви  състезанието (не че се вижда...).

Сега интервюират художника на гъбите (и бутилките с отвари, и цветните овце), ок, това всъщност е интересно Simple Smile

# 605
Stensfild, аз искам мечетата със сини нослета и петела.

После ще се разделяш ли с мечетатаааа? Heart Eyes

# 606
  • Варна
Тия мечки ги дебнах в ибей ама ги отървах. Много ги търсят.

# 607
Днес ми е ден за пъзели. И скритите форми е готов

# 608
Погледах и аз малко от състезанието вчера. ВСИЧКИ бяха разочаровани от заснемането. Най-интересно беше да четеш коментарите в ютюб Joy Интервюто с илюстратора и аз го мернах, ще си го пусна пак, много ми харесват неговите пъзели.
В тяхна защита май за първи път правят лайв стрийм, а и помещението не е никак голямо. Писаха хора, които са били на световното и казаха, че е супер досадно да те снимат камери в лицето и да ти хвърчат дронове над главата постоянно.
Всички искаха да видях Карън, но не знам дали са я показали изобщо, доколкото разбрах масата й е била доста далеч от основната камера. Ще я видим явно после на нейното видето, тя си е осигурила заснемане Satisfied

А, видях я Карън докато прехвърлях накрая да търся резултати
https://youtu.be/gArupcpN2ZQ?t=17972

И така, трите пъзела, които редиха бяха тези (всички мноооого ми харесват)

Не мога да намеря дали са качени някъде резултатите за всички, само снимките във фб

И това даже не са най-крайните, защото пише, че No Snacks печелят с време от 4:26:45

# 609
  • София, България
Първите два Равенсбургера са просто прекрасни, третият ми се струва много труден и не ми харесва.

Ние от петък вечер сме в Павел баня и не съм си взела пъзел, набирам сили за малкия ми 500 частов пъзел, който ме чака в София.

Йоанка успя да нареди за нула време двата пъзела, които аз редих 10 дни. Joy Подозирам, че е решила да атакува скоро наличните й пъзели и да разчиства над гардероба, затова развива такава скорост.

# 610
  • Варна
Вторият пъзел е прекрасен. А третия не бих го редила и под дулото на пистолета... ще има да ги сънувам тези змии ли са, дракони ли са... Smile
Всъщност и този с гъбите е интересен.

# 611
Гъбите са прекрасни. Дали има шанс Озон да го заредят?

# 612
Озон зареждат Равенсбургер и със сигурност има шанс да го заредят. Догодина по това време може би Smile
Не знам на какъв принцип се определя кое кога, но този е много нов и няма да е скоро.

# 613
Добро утро!
Пъзел Bluebird от 1000 части - Коледа у дома, Доминик Дейвисън

# 614
После ще се разделяш ли с мечетатаааа? Heart Eyes
Медчо Пух, не мисля, но ако искаш мога да ти го пратя да го наредиш. Стига да ти се занимава с доставки напред, назад...

Общи условия

Активация на акаунт