Пъзели 47

• 24 997
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Добро утро
Малко пред Коледно настроение
Springbok 500 Winter Wonderland ❄️❄️❄️

С големи благодарности към Приказливка и Зори
HeartHeart

# 541
  • Русе
Добро утро!

Пожелавам бързо оздравяване на малки и големи! Гадна работа са вирусите,но колкото по-големи стават децата,толкова по-малко боледуват и минава по-бързо. Flowers Apple

Тони, зеленчуковия пъзел е на KING

Ghibli,нямам търпение да го видя този пъзел нареден.Изкушава ме много и мен.Намерих го в един сайт,но цената ме спира,30лв пъзела и 5лв е доставката,ако някой се интересува ще дам линк.

# 542
  • София
Еве, този, който редиш в момента пу за мен, ако го продаваш после! Мъка-не мъка, искам да го пробвам Simple Smile

# 543
  • София
Готови са скритите форми на Trefl. Много ми харесаха, забавлявах се, благодаря на Кремчето. Ще пиша на Йоана.
Любопитно ми е какво реди Евето.

# 544
  • София
Виждала си го, със сигурност, но не знам как да го потърся сега, за да ти го покажа Simple Smile

# 545
Едно дърво е:) но е готино:)

# 546
  • Русе
Това реди Евето

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 11:11 от Зори

# 547
Здравейте, успях да ви изчета. Прекрасни пъзели сте показали. Не съм редила нищо напоследък, само гледам. Smile

Alucinado бих искала да попитам този пъзел от къде е закупен? Много харесвам пъзели с балони. Някой друг, ако се го е срещал ще се радвам да сподели.

LoveDisney проверихме Simple Smile - от немския Амазон е поръчван.
ето го тук
https://www.amazon.de/gp/product/B08MTTT3VM/ref=ppx_yo_dt_b_asin … jYlfHk15Ser2ywGuc
тя го е поръчвала на някаква промо цена, мисля - около 7 евро ѝ е излязъл Simple Smile

# 548
  • София
О, много е красиво това дърво.

# 549
  • София
Преди малко се видях с Евето набързо, обменихме пъзели Simple Smile Каза, че ще ни го даде дървото, да го наредим и ние - виж какви сме късметлийки!

# 550
  • София
Видях се с Тони, получих подарък Simple Smile Тони много добре са ти се получили Целувките Simple Smile
Видях на една пешеходна пътека и баба sali с внучката
Този с дървото мисля да го пусна ако има желаещи да го наредят. Сглобката е малко хлабава ама е готин Simple Smile

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 15:52 от евето

# 551
  • София
Аууу, завист! Гордо-гордо ли крачеше? Имам да й давам пъзел, ще гледам да я спипам в някоя свободна минута.

# 552
  • София, България
Успях, голяма трудност беше но го преборих.

# 553
Ох, видях че разлепения Гибсън е в Бухтичка и ми стана много смешно, дано Флорида да е успяла да го намаже хубаво с лепило. Joy Горката Бухтичка с нейния перфекционизъм, направо ще се побърка.
Как ме надуши само Joy Шегувам се, имам си и аз разни проблеми и затова не пиша. Сега, пъзелът определено не ме хвърля във възторг, но Флорида добре е лепила, малко парчета ми се разслояват, лепя и аз каквото мога. Малко ми остава, ще го завърша скоро. Отделно един Black Sea стои нареден на масата с дни и не съм го снимала, че все не хващам добра светлина.

Зори, от ковид ли е твоят косопад? Не че мога да помогна, но съм чувала, че е доста зле, съчувствам Confused

Доколкото разбирам тук ще излъчват наживо състезанията - https://www.youtube.com/channel/UCQJ-dNDais5lKYbhZwPhQEw
Ще гледам и на деня да дам линкове когато го пуснат.

# 554
  • София, България
Явно всички по веригата са лепили стабилно, защото като го наредих още в началото, горкият се разпадаше доста сериозно.
Сега за Котките, гледам го на снимка и нямам представа защо толкова много ме затрудни, може би подходих много погрешно към пъзела, но е факт, че едва го преборих.  От средата натам го начатках за нула време, но първите 200 парчета ги мъчих 3 дни.

Общи условия

Активация на акаунт