Ех, Канада- бъдещи и настоящи Мами/ част 10/

• 16 566
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
Честит имен ден на сладката Йони Бонбони!!!!!Бъди весело, здравичко и усмихнато дете HugВесел празник от нас с Дими и Марчелка Hug Hug

# 196
Здравейте момичета Hug Днес ми е страшно мързелив ден, а госпожицата нещо съвсем не е в настроение и ме прави на луда калинка. От няколко дни се опитвам да я слагам на гърнето Преди няколко месеца се беше научила да ходи в тоалетната без проблем, но откакто се преместихме изпуснахме работата, та сега вичко наново..  Е не го иска това гърне и това е Tired
На всичкото отгоре сме още хремави и бърша сополи по цял ден, а тя се сърди и крещи все едно иде края на света всеки път. Отказва да яде манджите ми, плюе, блъска ми ръката, само хляб и сушени кайсии и дай ooooh!
Май не си подбрах момента да подновя поти трейнинга с тази хрема и това обърка нещата. Пък сигурно има и фактор зъби:roll:
Ама хайде стига съм се оплаквала Embarassed

Честит имен ден на Йоана!  bouquet

shemet_neveroiaten, при нас за коликите само висяне на гърдата помагаше, просто се настани удобно и си вземи някоя книга.. Ние давахме и капки Овол при нужда, струва ми се че помагаше.

Chrisimommy, Благодаря за пожеланията. За сега не ми създава повече проблеми от обичайното, тя си е диване по природа..  Crazy От както се научи да се качва на дивана, да си  качва играчките и да си играе там, живея в постоянен стрес. #Crazy

p4eli4ka, добре дошла и от мен!

# 197
Здравеите маичета!
Отдавна не съм писала, но определено бях доста заета.Искам само да се похваля че си имам още едно съкровище.Малката се роди преди два дена, раждането мина леко. Искам само да отбележа че сравнено с първото ми раждане,което беше в БГ, това направо си беше песен- много съм впечатлена от грижите, които положи целия екип.За сега ви оставям и ще пиша по-късно. Поздрави на всички ви и Честита Нова Година (с леко закъснение)..

# 198
....Искам само да се похваля че си имам още едно съкровище...
Dot, честита бебка!

Да Ви е жива и здрава, малката Кукличка! И когато имаш повече време да разкажеш как е минало!

Йонка, честит ИД на малката Ти бонбонка!

Да здрава, весела и лъчезарна малката Ти чаровница!

Шеметче, и за мен и Дана нямаше лек срещу колики. Опитвали сме и греип уотър и Овол, но единствено висенето на гърдата, гушкането и носенето помагаха. Просто реват дечицата и това си е, понякога и да искаме не можем да им помогнем! Целувки за Марти!
Гаргамелчо, честито Ти ходещо човече- Викторийка. Успех с поти трейнинга и се радвам че си намерила време и за нас!
Крисимам, много ти е пораснал Криси на новият подпис!
Каролинка, Ти си за завиждане, не сте усетили какво е колики с Мони, явно си е до детенце! Нали се кърмите още?
Пчеличката, добре дошла сред нас! Лека бременност Ти желая!
Пупонка, приятен обучителен курс и целувки за Софийката!
Силвия Алексис, преборихте ли вече болестта, стискам палци вече да са се успокойли нещата при Вас!
МИНЕрВА, дойде ли си Дамянката? Доволен ли е от американското пътешествие?
Дензълче, как си, Бременелке? Расте ли коремчето?
Снежи, Писанката, Гери, Краси, Щастливчето, Чочка, Мимчето, Холи, лека и спорна нова седмичка Ви желая!

# 199
Dot,да ти е жива и здрава малката госпожи4ка.  ylinfant smile3501 newsm44

Тези дни тькмо си мислех за тебе и за това 4е ве4е би трябвало да си родила и много приятно се изненадах като про4етах ,4е ве4е гушкаш малкото 4ове4е/.като си по-свободна, напиши и подробности от раждането и как се казва малката./
Майка ти как се 4увства тук? Харесва ли й?Бубето радва ли се 4е има сестри4ка?
Да не забравя да ти 4еститя и Новата Година, много здраве и щастие пожелавам на цялото ти семейсво.

# 200
Dot, честито! Да ви е жива и здрава и много да ви радва  bouquet

Kalida, за малко да не те позная без Дана.. но след темата за снимките, няма да се изненадам ако всички си махнат снимките на децата от подписите Rolling Eyes

# 201
               Хей Дот, дочакахме и щастливата вест от теб

Добре дошла на малката госпожица Козирог
            Много щастие и радостни мигове на цялото ти семейство
            Пожелавам ти бьрзо вьзстановяване и леки пьрви седмици

# 202
4естита рожби4ка дот!!!да ти е жива и здрава и да ви радва дълги години  Hug

калида,благодаря 4е питаш..явно си прегледала теми4ката
благодаря и на другите мами които ми отговориха.
 Hug благодаря за помощта и съветите!!!

от 48 4аса малката няма Т.след прекарани 8 4аса в емерж Т и спадна от самосебе си..продължаваме с аб,но поне няма Т(това което най ме притесняваше  Praynig)
дано никога не ви се налага да ходите в емерж,4акането и нервите и ... и ... 4увството на безпомощност...  #Cussing out , но нали нямах друг избор и когато става въпрос за детенцето ти си готов на вси4ко..

късмет на вси4ки и пове4ко здраве,нали никога не е излишно  Joy 

# 203
Еййй, още една страхотна новина!

Честита рожба, Дот!
Да ви е жива и здрава, много да ви слушка!
   ylinfant newsm44

silvia_alexis, радвам се че температурата е спаднала. Бързо оздравяване ви желая!

Kalida, добре съм, благодаря че питаш. Не съм писала отдавна, но то и няма какво Simple Smile - еднообразно ежедневие.
Що се отнася до коремчето - расте, но пак почти не се забелязва. Въпреки всичко си наложих малко вето, че много шавам напред-назад. Като се поогледам, то минало половината, а остатъка е точно зад ъгъла. Немога да повярвам колко леко бременеене карам, чак си мисля че има нещо нередно. То така още 5-6 мога да износя  Joy

С пожелание за един лек и прекрасен ден, чао от мен!  Hug

Последна редакция: пн, 08 яну 2007, 20:42 от denzul

# 204

Честита дъщеричка, Dot !
Нека рожбата ти бъде здрава, умна, талантлива и родени под щастлива звезда.
Бързо възстановяване ти желая.

Калида, да аз наистина не съм разбрала какво е да имаш ревливо бебе, гърчещо се от колики. Мони е само на кърма. Пробвах го 2 пъти да му дам вода, по-скоро от люботипство да видя как ще реагира и той категорично я отказва.
Yoni bonboni, честита ти именничка на патерица. Да е жива и здрава малката ти принцеса.
Гаргамелчо, май много ще те е ядосала този път Буболината, като чета как я хвалиш.
p4eli4ka, добре дошла в канадския отбор и лека бременност. Кога ти е термина?
silvia_alexis, радвам се, че сте овладяли положението. За съжаление не мога да помогна със съвети. Дано по-скоро се оправи детенцето.  Praynig А защо толкова много сте чакали в спешното? Много хора ли е имало или пък малко лекари, а може и такава да им е практиката тук? Досега не ми се е налагало да ходя, даже не знам къде се намира, но питам за да съм подготвена ако ми се наложи.
denzul, браво на теб. Няма нищо по-по-хубаво от това да караш лека бременност. Дано така да е докрая.  Hug

# 205
  • Vaudreuil Canada
Честито Бебче Дот!
Да ти е живо и здраво и да му е много сладък живота.

Yoni bonboni честит ви имен ден на патерица и честито на всички, които са празнували имен ден последните дни.

# 206
чЕСТИТО, Dot!
ДА ти е живо и здраво момиченцето! Желаеме много щастие и късмет!
Бързо възстановяване и от нас bouquet

# 207
  • Canada
Дот, честито бебче!
Да ти е живо и здраво и много да ви радва!

Разкажи повече за раждането, любопитна съм. Ти как се чувстваш? Каката как приема бебето?
Пчеличка, добре дошла при нас Hug Много познат ник... от един друг форум. Просто съвпадение или Embarassed
Силви, радвам се, че се оправяте! Казаха ли докторите от какво всъщност е била температутара?
Каролина, стана ми смешно като попита за чакането в спешното. Аз за съжаление имам доста богат опит от там, последният път (преди десетина дни) чаках повече от 9 часа ooooh! Да не се стига до там!

# 208
Дот, Честито мила

Да ти е жива и здрава.

# 209
Каролина, термина ми е определен за края на март. Чакаме принцеска и да видим дали ще потвърдят че е принцеска newsm78. Аз не се съмнявам, ама все пак, знае ли човек baby_neutral
Sneji, не е съвпадение, същата съм, за която ме мислиш  bouquet Аз затова там вече не съм толкова активна, в bg-mamma ми е по-интересно и по-полезно Blush А аз за теб също се досетих, като видях в подписа името на голямата ти щерка, запечатало ми се е в главата, че името й е като моето Hug
Благодарности на всички вас, за това че ме приемате в отбора Peace Ще драсвам от време на време, докато ви опозная, после ще гледам да съм по-активна Flutter Пък да видим дали още някой познат ник няма да изскочи Wink

Общи условия

Активация на акаунт