Ех, Канада- бъдещи и настоящи Мами/ част 10/

• 16 558
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте момичета,
Гери, взе ли нещата от Снежи? Надявам се да се срещнем утре и да се запознаем. Моите хора казаха, че ще изпратят контейнера за България до края на годината, защото от 2007 вдигали цените. Така, че то остава следващата седмица. Аз Съм приготвила един доста голям кашон от 27 инчов телевизор. Имам още малко неща да пълня, но се страхувам да не стане много тежък.
Направила съм снимки на  почти всички неща, може би утре ще ги пусна.
Снежи, с теб явно няма да се видим, на се надявам да остане да друг път.  Sunglasses
Вие сте се събрали в другия край на града, всички майки.  #2gunfire #2gunfire
А иначе при мен беше ад последните седмици. Имах много работа, няколко изпита, огромни есета зе писане, приготвяне за празниците, гости, коледни концерти на децата. Изобщо  #Crazy #Crazy
Ама остана само един изпит другата седмица и  Mr. Green Mr. Green Ще почивам с  удоволствие по празниците. И никой да не ме буди преди 10 сутринта  #2gunfire
Криси мам, надявам се, че сте добре. Ще се срещнем утре сутринл Нямам търпение да намачкам синеочко  Hug
А за другите момичета - много целувки и весели празници.
Надявам се да се запознаем скоро  Hug

# 61
Привет момичета  bouquet,

АНИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИЯ КРИСИ!!! ЖЕЛАЕМ МУ МНОГО ВЕСЕЛИ ИГРИ И СЛЪНЧЕВИ ДНИ!!!!!

КАЛИДА, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ДАНА!!! ДА И Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО!!! ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО И ПРАЗНИЧНИ УСМИВКИ!!!

ПИСАНКА, ЧЕСТИТО НАВЪРШВАНЕ НА 1 ГОДИНКА НА ИВЕТ!!! ДА РАСТЕ ЗДРАВА И МНОГО ДА ВИ РАДВА!!!
Момичета, не мога да не се похваля, че вече си имаме "тодлер", нашето бебе навърши 1 година на 12 Декември LaughingЕто малко снимки от  важното събитие, дано се отворят newsm78
 www.picasaweb.google.com/mashafingarski/PhilipSFirstBirthday
Ние с таткото бяхме много развълнувани и притеснени и за това на въпроса как е минало партито отговаряхме, че не знаем Laughing

Лека и спокойна нощ на всички  bouquet Heart Eyes

# 62
Здравейте отново,канадски мами!:)

Честит рожден ден на сладурите Филип,Криси и Ивет!!!ДА растат живи и здрави,весели и усмихнати!  bouquet Heart Eyes Heart Eyes

Честит Имен ден на Сладката Дана,да е жива и здрава на мама и тати!  bouquet

Добре дошли на най-новите мами и честито дипломирване на най-умните! Grinning  bouquet  bouquet  bouquet

Аз не знам какво да ви разказвам! Rolling Eyes
Пътуването ни до тук мина идеално.Беше много весело и изпълнено с емоции.Вечер спяхме по мотелчета и сутрин в тъмни доби поемахме пътя отново.Имаше големи разлики в т-ратурите.От Монреал тръгнахме при лятно време,а в АБ сутринта беше минус 3 градуса! Mr. Green Като сваля снимки ще ви покажа кервана. Joy
Пристигнахме много бързо ,колата й целувахме гумите като ни докара до тук.Геройски издържа на напъна,милата. Hug
В началото отседнахме у наши приятели,които страшно много ни помогнаха и продължават.Господ здраве да им дава,че са толкова добрички. Hug Heart Eyes От два месеца сме си на квартира.Кварталчето ми харесва много и всичко ни е наблизо....е,за пеша не става,де  Crazy .Ерик го записахме във френско училище точно до нас.Вече посвикна и си намери другарчета.Децата там почти всички са англофончета и той е напред с френския засега. И английски проговори вече.Само дето си пада калпазанин малко и почти всеки ден има забележки,че много говорел в час! Sick
И аз започнах работа,но след един месец се отказах и сега ще търся нещо по-добро.Детската градина е много скъпа и като платя за нея и за афтърскул-а на Ерик и нищо не остава накрая. ooooh! Та това е около нас.Снимки не бях правила от пътуването,но снощи направих няколко и като сваля ще ви покажа! WinkЦелувки на всички от нас,най-вече на Монреалските ми мили дружки,една от тях вече побългарена! Hug Hug

Последна редакция: пн, 18 дек 2006, 21:26 от HOLY

# 63
Здравейте мами!

mamamasha, страхотни снимки и е било весело.

HOLY, много успех и късмет на новият хоризонт Simple Smile

С пожелание за лек и весел ден!

# 64
Здравейте мами,
Снежи, видях се с Гери и взех нещата за България. Сега ги слагам в пакета, чакам още 2 торби от една приятелка и съм готова. Дано наистина да успеят да ги пратят до Нова година, защото се измъчих да чакам. Ту днес, ту утре.
Так ще знам и коклко ще струва изпращането - надявам се да не е скъпо, ама знае ли човек.
Това е за мен, за сега.
Отивам да се приготвям, защото ще трябва да тръгвам след половин час, да взема и последните играчки.
В четвъртък, когато ми свърши и последния изпит ще кача снимки на събраните неща.

Поздрави мамчета и весели празници

# 65
Здравейте и от мен. Как е предколедното настроение и планове. Какви са ви плановете за празниците.

МамамашаРадвам се да те чуя отново. Поздравления за порасналия Филип newsm67 newsm38. Да е жив и здрав миличкия, само хубави неща да му предстоят и много да ви редва и прави горди родители. Разбира се че ще си развалнувана, това е голямо сьбитие, малкото бебе от преди година е ходещо човече. Толкова много се променият през пьрвата година, вьв всяко отношение. От снимките изглежда че сте имали прекрасен рожден ден Благодаря за пожеланията за Криси и че си се сетила за нас.  За мен сьщо е много вьлнуващ момент.
HOLY Радвам се че нещата до тук са добре и се нареждат. Дано да се устроите напьлно в кратьк срок и много да ви харесва.
Kalida Поздравявам Дана на патерица за имения ден. Да си кажа и аз мислих че тя е на Йордановден, но повече именни дни, по весело.
Мама на Раян и МИНЕрВАта честито и на двете за дипломирането. Найстина е голямо постижение и се надявам че стве много горди и щастливи. Хич не е лесно да се учи, работи и гледат деца.
nadi_n Голям рожден ден сте имали и рожденка се е дьржал сьвсем подобаващо за голямото сьбитие.
ЛюсиПривет и от мен. Ти живееш на много удобно място, ако трябва да си уреждаш документи.

Момичета най-после и ние вчера навьршихме годинка и аз хем се радвам, хем ми е тьжно. Мойто сладко бебе, се превьрна в момченце и е толкова по самостоятелен. Дори като сме навьн и го пуснем от количката, иска сам да си ходи и не дава рька.
Искам да споделя с вас тази изминала година от живота на Криси, ето вижте този линк
<a href="http://www.onetruemedia.com/shared?p=161da402878df8ff23b9d8& … ;utm_medium=image"

# 66
Здравейте, канадки !

Брей, колко много хубави поводи за честитене са се събрали.
Първо на порасналия Филип ще честитя 1-вия рожден ден.  nbirthday Да е жив и здрав, все така чаровен и много радост да носи на мама и татко. Много хубави снимки сте направили Мамамаша.
Chrisimommy, честитка и за вас.   bouquet Много ми хареса албумчето на Криси, а и с този музикален фон направо се просълзих.
Калида, честита ти именничка на патерица.   bouquet
nadi_n, много е пораснал Дени. Голямо момче е станал и снимките са ви много готини.
Мама на Раян и МИНЕрВАта, честито ви дипломиране. Желая ви професионална реализация и много успехи в избраните ви специалности.
Хайде Шеметке, ти си наред.  passifier
HOLY, радвам се, че сте добре и че ви харесва на новото място. А по-принцип там по-студено ли е от Монреал? Чакаме снимки от кервана.
 welcome на новите мами в нашия канадски отбор.

# 67
Здравейте момичета!

Да ви се похваля, че моите племенничета Галина и Богдан се родиха днес - 19.12.2006 г. Едното бебе е малко над 2800 кг, а другото малко над 2900 кг. Аз съм най-щастливата леля на света!  newsm44
 Майка ми отиде тъкмо на време, даже май не й остана много време за климатизиране  Crazy
Раждането е било с цезарово сечение и сега моята сестричка ще трябва да се полежи, за да се възстанови, но всичко е минало.

МамаМаша, честит ти рожденник на патерици. Голям купон е било. Филип ходи ли вече или още не се отпуска.

Наде, много хубави снимки. И вие весело сте отпразнували.

Честито на дипломиралите се мами- Минервата и Краси- успешна реализация и покорени много професионални върхове.

Холи, радвам се да чуя, че сте пътували добре и личи бързо сте се адаптирали. И тук детските градини са скъпи. Може би ако искаш погледни за частна, където една жена събира няколко деца и ги гледа в къщи. Аз намерих тук такава за Ивет (още не съм я ползвала, ама да я има за всеки случай) по 30 долара на ден, което прави около 600 на месец. Ако не заведеш детето, не плащаш. Мисля,че не дава бележка за данъците, но от данъците не биха ми смъкнали 600 долара, колкото се явява разликата с държавната. Отидох до близкото училище когато децата свършват и се поогледах за жена, която да събира няколко деца от училището. Така я намерих. За това,една приятелка ме светна и аз съм и много благодарна. Така виждаш и жената предварително и добиваш някаква представа за нея.

Крисимам, страхотно филмче сте направили. Много ми хареса. Докато го гледах ми стана много сантиментално и  мило, а и съпровождащата музика създава много приятна атмосфера.

Приятен ден от нас  Hug

# 68
Честито на Писанка за сладките племеници, да са ви живи и здрави и да радват мама, тате и леля. Честит първи рожден ден на Ивет!!!  bouquet

Честито и на Криси, Ани да ви е жив и здрав!!! Heart Eyes

Мамо Маша, честит първи рожден ден на Филип!!! Благодаря и аз за пожеланията на лични, които ми прати за Софи.  bouquet

Да е живо и здраво името на Дана - на мама Калидка сладурана Heart Eyes

Холи, разбирам те напълно за новата малка имиграция, ти нали знаеш, че и ние юни сменихме града и тука сме нови. А колко е там градината, ако не е тайна, че толкова стъпо излиза newsm78

Преди бях с детската градина на Софи на празник с дядо Коледа. В търговските центрове тука организират такива срещи за дребосъците, но нашата не поиска да я снимам с дядото и въобще не му обърна внимание, поиска само да играе с елхата.

Мамита - чухте ли лошата новина - отново са осъдили на смърт на втора инстанция българските мед. сестри в Либия. Този път правителството ни е заело по-твърда позиция и казва, че е възмутено и отхвърля тези абсурдни присъди.  Sad

# 69
Ееееееее родиха се най-после !
Честито на най-щастливата леля Писанка !

на белия свят на Галина и Богдан.
Да са живи и здрави на сестра ти дечицата.
Да имат безгрижно и щастливо детство и много късмет в живота.

# 70
Честито ти племенничета Писка!!Да са ви живи и здрави мъниците и да радват цялото семейство!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Холи също беше в такава частна детска градина за един месец.Децата бяха 3,като едното от тях беше на учителката.На нея много й харесваше там и изобщо не е плакала,но лошото беше,че жената има по-голямо дете,което сутрин водеше на предучилищна,а наобяд го вземаше с колата.Сутрин натоварваше всички деца в колата и после пак.Два пъти в седмицата голямото дете ходеше на арт-клас след училище и тогава го водеха сутрин на училище,на обяд го вземаха и се прибираха да обядват.После пак се натоварваха на колата и го водеха на арт-клас.Там го изчакват 2 часа в някой Мол или ресторант и после пак обратно. #Crazy И Холи беше по цял ден по пътищата,за което много се притеснявах. Sad

На всичкото отгоре тя започна всеки ден да повръща в колата им,като до сега никога не го е правела в нашата.И така не издържах и спрях работа,засега.

Градината струваше 30$ на ден,но ходи не ходи си плаща.

Пупонка,вие от къде се преместихте???Повече ли ви харесва в Отава?
Градината струваше 600$,афтърскул-а 320$+35$ за ланчрум.И така.

Каролина,тук климата е много сух и казват,че не се усещал студа както в Торонто и Монреал,но все още не мога да преценя.
Засега е имало само 3-4 дни големи студове още ноември месец.Днес пече яко слънце и е сигурно около 10 градуса.В Монреал обаче също е топло,та не знам.Засега водим баткото на училище пеша с Холи сутрин и не сме имали проблеми.

Ей,мами подготвяте ли се за Коледа,че не остана? Grinning

# 71
Честито на Галина и Богдан.
Да са живи и здрави.

Криси мам, страхотни снимки.
Хайде и от мен честито на всички именници и рожденици

# 72
Честит 1- ви Рожден Ден на двамата пораснали малки принца- Криси на Крисимам и Филип на Мамамаша.

Да са Ви живи и здрави малките юначета. Весело и усмихнато детство им желаем с Дана!

Писанка, честити племенничета- Галина и Богдан! Да са Ви живи и здрави! Бързо възстановяване на сестричката Ти желая!

Век, де, успех на изпита утре!
Шеметче, как си бременелке?

# 73
  • Vaudreuil Canada
Каролина, Kalida още сме 2 в 1 Simple Smile ама не стигам много да пиша - гардероба на дребосъчето е много увеличен след идването на бабата така че се налага малко пране и гладене Simple Smile
Но като се появи мъничето ще пиша задължително Simple Smile
Честито на най-щастливата леля Pisanka - весело детство на двете близначета.

Последна редакция: ср, 20 дек 2006, 07:51 от shemet_neveroiaten

# 74
ДОБРЕ ДОШЛИ НА БЯЛ СВЯТ НА задочните форумци
ГАЛИНА И БОГДАН !!!
Бързо възстановяване за мама и по-малко мартинита за леля, че и Ивет трябва някой да я наблюдава  Mr. Green
Много хубави български имена! Поздравления!

Общи условия

Активация на акаунт