Ех, Канада- бъдещи и настоящи Мами/ част 10/

• 16 575
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
Честити племенничета на леля Писанка!
Да са живи и здрави малките сладурчета и много да радват мама и тате! 
А, че имената са най-хубавите   - спор няма.

# 76
Честити Племенничета, Писанка!Да са живи и здрави!
Бързо възстановяване на мама!  bouquet

# 77
Честит 1- ви Рожден Ден на двете пораснали мамини момченца- Криси на Крисимам и Филип на Мамамаша Heart Eyes здраве и късмет им желая  bouquet

Мамамаша чудесни снимки

Крисимами прекрасно слайд шоу

Писанка 4естото пленени4ета, да са ви живи и здрави  bouquet

Кали 4естито имениче, много здраве и щастие  bouquet

# 78
Здравейте момичета!!!

Благодаря Ви за топлото посрещане!
Аз малко се поизгубих от хоризонта, но нали знаете, че покрай празниците не остава много време за интернет. В бъдеще обещавам да съм по-често на линия.
Честит 1-ви Рожден Ден на Криси, Филип и Ивет!!!!  Пожелаваме им да растат живи, здрави и да бъдат едни весели и безгрижни сладурчета!!!!!
nadi_n, честит ти рожденник!!! Снимките са страхотни. Пожелаваме на Дени да расте едно весело и щастливо сладурче!!!
Ryan's mom, МИНЕрВАта, честито дипломиране и успешна реализация!!!
Писанке, честити Племенничета!!! Да са живи и здрави!!
Шеметче, как е коремчето? Расте ли?
Калида, да ти е жива и здрава именничката, Дана сладурана!!!
Холи, желая ти късмет на новото място!

# 79
Писанка честито ти племенничета.Да са живи и здравички малките сладурчета baby_neutral baby_neutral baby_neutral Hug

# 80
Майчета, на купон и почерпки сме го ударили, но имаме все хубави поводи покрай бебоците Joy
Софи много иска да докопа елхата и само я държи под око, а аз я вдигнах на високо.
Скоро в Отава ще пристигне и нов български посланик, който ще замести сегашния Димитър Димитров.

Холи, ние дойдохме от Кебек сити. Като стара, в кавички, монреалка знаеш, че в този град е доста трудно за имигрантите. Единствената работа, на която викнаха мъжа ми, беше ринене на сняг. Говоря френски от години, а кебекуата там се правеха, че не ме разбират. Като заговорех не ме слушаха какво им казвах, а отваряха ей такива очи какво полезно изкопаемо съм Shocked Така че НЕ ходете в Квебек сити за живеете- там само става за екскурзия за по два-три дни. Сега сме в Гатино, което е дефакто като френски квартал на Отава. Доволна съм, че има английски тука, хората са по-свикнали с чужденците, има повече работа, а в Гатино детските градини са по-евтини - ти знаеш останалите предимства на провинция Квебек. Плащаме и доста ниска застраховка за кола, но пък слушаме около нас по-често френски Wink Ами това е. Дано не ви оттегчих са този постинг като преди новогодишно

Шеметче, пиша ти нещо на лични - дано не съм нахална  bouquet

# 81
  • Торонто/Сливен

Колко много поводи за празнуване са се събрали! Grinning

Честит първи рожден ден на Криси, Ивет и Филип! Да са много здрави, послушни и усмихнати деца!

Честити племенничета на Писанка! Много да ви радват!

Калида, тортата я поръчахме в една гръцка сладкарница тук. Аз много харесвам техните торти, пасти, сладки и баклавички. Досущ като българските са - тоест ВКУСНИ! Не като измислените им канадски торти дето имат сол (много, при това) в блатовете. Shocked

Пупон, аз за Квебек сити имам съвсем други отзиви. Имаме познати там, през май отидоха. Момичето си намери работа почти веднага, в спедиторска фирма, занимава се с износа на фирмата. Мъжа и и той работи в някаква фирма, но за него не знам какво точно прави. Много са доволни, и от града, и от работата, казват, че се чувстват като на прекрасна екскурзия. Така че, явно всичко е въпрос на късмет.

Аз сега слушам един албум на Il Divo - те много хубави песни имали момчетата! Laughing

# 82
Здравейте момичета Hug
Бих искала да ви питам ако някоя мама знае дали в Монреал някаде се продава коса за удължаване.Аз казах на сестра ми да провери дали има, но тя каза че незнае каде има и ще пита и ако има да ми вземе.Ще ви бъда много благодарна ако знаете и ни помогнете Hug
Благодаря ви предварително!

# 83
Здравейте момичета Hug
Бих искала да ви питам ако някоя мама знае дали в Монреал някаде се продава коса за удължаване.Аз казах на сестра ми да провери дали има, но тя каза че незнае каде има и ще пита и ако има да ми вземе.Ще ви бъда много благодарна ако знаете и ни помогнете Hug
Благодаря ви предварително!

Здрасти градски!
Не съм в Монреал, но по принцип подобни услуги са доста по-евтини в Бг. Моята фризьорка ми казваше, че удължаването струва някъде около $1000 тук. Само материалът (косата) няма да е евтин. В Бг си удължават косите под път и над път, така че със сигурност е по-евтино. Интересно ми е да разбера колко струва в Благоевград?

# 84
Gery R.  в Благоевград струва около 600 лв.Знам че от  Америка една позната беше купила самата коса  до 50$ най-много в зависимост от дължината която искаш та аз затова исках да видя дали в Монреал няма да излезе по-евтино отколкото тук

# 85
Здравейте момичета Simple Smile
Много празнични поводи имало в последните седмици - честити първи рождени дни на малките рожденичета, да са живи и здрави и малките племенничета на Писанка!
На ималите именни или рождени дни честито! На всички вас момичета желая прекрасна Коледа и много успешна Нова Година! Здраве, любов и късмет и най-вълшебните празници!

# 86
  • Vaudreuil Canada
Честито на рожденниците Криси и Филип и на щастливите им родители Simple Smile

Ние още мързеливо се ослушваме и се чудим дали и кога да излезем /демек да се родим Simple Smile/

# 87
Здравейте и от мен. Благодаря ви за поздравленията, винаги е по празнично когато си споделяме хубавите неща в наща тема. Точно отмина рождния ден и Криси се разболя Sad. Явно е грип. Започна вчера вечерта, той си легна и заспа и кьм 10ч. повьрна.  През ноща повьрна още 4-5 пьти и последния пьт беше кьм 4 . Представете си колко сьм спала morning. Днес е даже с растройство. чудих се как ще го водя до лекаря, който е на -5-6 спирки с метрото, но посещението ми се размина само с инструкции по телефона. Изглежда че тук не дават нищо за грип, а само един разтвор от аптеката за да не се обезводнява. Интересно че попаднах на статия в бг. вестник за грип с подобни симптоми, който водил до обезводняване. Доста си е тьжно да гледам как се мьчи малкото човече, но какво да се прави, всички сме минали по тоя пьт. Дано да му мине до ден два, че Коледа идва. Ние дори си нямаме елха, така и не намерихме малка.
Хайде лека вечер от мен.

# 88
Слънчеви привети, Канадски момичета!

Венесамам, честита Ти нова лентичка за малката принцеска! А Вие украсихте ли вече вкъщи, Венеса радва ли се?
Крисимам, това да не е стомашен грип? Температура има ли малкото човече? Ако все още се кърмите, по честото висене на гърдата ще помогне на Криси, кърма няма да повръща. Поне така бях с Дана и отминава за 2-3 дни! Дано скоро оздравее/ а това със сигурност ще стане, защото Коледата наближава/ малкият Ти чаровник! И да си купите елхата скоро!
Силви, Ти да не би да си вече във ваканция, та намираш време за нас? Поздрави на Коко и весели празници Ви желая, къде ще празвате всъщност вкъщи или на гости ще бъдете?
Нади, а Ти как почиваш по празниците, Тим Хортъна май е от доста работливите кафенца?
Дензълче, как мина прегледа?
Мамамашка, как е порасналият Ти юнак? Много весели снимки имате от партито, а Ти си се чудила как сте изкарали?! Оправи ли се вече времето, или още сте на дъждове?
Шеметче, явно на малчугана му е хубаво все още в мама, чака той, на хубав светъл ден да се покаже. Мама за първи път ли Ти е на гости?
Пупонка, явно престоят в Кебек не е свързан с приятни преживявания, но все пак там се появи малкото Ти златце. От език. курс няма ли да правите пот- лак преди празниците?
Холи, а как намираш града в сравнение с космополитният Монтреал? Как са цените, не Ти ли се струва малко по- скъпичко тук?
Каролинка, изпратихте ли док- тите в Румъния? Майчето настройва ли се психически за пътуването?
Мимката, уточнихте ли вече с баба Коледното меню? Марчелка сигурно неспира да й разказва, нали?!
Краси, а за Теб скоро почивка няма ли, все пак току що се дипломира?!
МИНЕрВА, кога се връща Дамянката, при леля ли ще кара празниците?
Век, де, как мина изпита, толкова го мислеше?
Кроко, Гери, Писанче, Снежи, Гаргамелчо, нова среща няма ли да стъкмявате преди Коледа?
Чочка, Щастливче, Тути Фрути, лека работа и след това приятни празници!
Дивианка, къде се загуби напоследък, как сте с Велинка? Радва ли се на коледната украса вкъщи?
Дидка, честит Ти нов Коледен аватар!
Хезитантче, приятни празници, и дано Коледата и новата Година Ти помогне да реализираш това което остана недовършено в старата!

Момичета, спазвате ли постната традиция за Бъдни вечер, с какво ще постите, давайте идей за бързи лесни постни яденета, колко трябваше да са 7 или 9?

Приятна и спокойна вечер Ви желая, а на Мамамаша, Дензъл и Холи, светъл и усмихнат следобед!

# 89
Привет мили мами!
Ех, че хубави поводи за поздравлениа се насъбраха във форума. Мирише ми вече на Коледа! Simple Smile

Chrisimommy, пожелавам на малкия хубавец да се оправя скорострелно. Подочух за някакъв стомашен грип, че върлувал. Каквото и да е да му мине бързо и да се усмихнете за празниците.

shemet_neveroiaten, май на малкото човече му е гот да сте 2 в 1 Simple Smile
Хубавото е, че е дочакало баба и компанията е пълна Simple Smile

Калида,
Прегледа мина невероятно забавно. Вече си имаме снимки и започваме бебешкият албум Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Малкият/ката немирник/немирничка не спря да шава и да се фръцка. От малко с характер Simple Smile (не че няма на кой да се метне  Joy) Всички си има и има сладък профил, поне на снимката нослето е изящно.
Татко му като влезе в кабинета, то се завъртя и дори му помаха ( колкото и смешно да звучи) с ръчичка. Ех, пол не сме разбрали още, не че и искам де. Казаха, че след 24тата седмица обявявали. Засега беше важно да му измерят всичко и да се види, че е добре.
Още един ден на работа и почивкаааа Simple Smile.. ура!

Пожелавам на всички мами, техните малки човечета и семействата им Весела Коледа!
Всичко най-добро и дядо Коледа да препълни чорапчетата ви с много късмет, здраве и усмивки!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт