Честита месечинка на Леля Зеля да сте живи и здрави и наздраве

Ние днес бяхме по лекари и вие сте изписали 2 странички направо не мога да ви изчета

Първо ходихме при педи и я питах за тези пъпчици по бузките, каза че не е необходимо да мажим с нищо че бебоците още се чистят и ако искала щяла да ми каже мехлем, с който да минат за 1 ден но когато не вредят на бебо по-добре да ги оставим да си минат от самосебе си.

После посетих и гинеколожката тя каза че всичко е ок с матката и се е възстановила но може би имам някакви гадни бактерии
писна ми от тия гадости.И най-накрая заведохме бебо на ортопед. Бяхме при д-р Драганов наистина голям образ та той ни разказа как не бива да насилстваме бебоците да сядат до около 6 месец а те сами щели да започнат да го правят. Също така като започнат да пълзят не бива да ги насилстваме и с прохождането а те отново сами ще започнат да се изправят и така до 1 годинка сме щели да проходим.И най-добре да не ползваме никакви проходилки,ластици и тем подобни.Бебо щял сам да си се справи.
Сега и за къпането ние се къпем също всяка вечер защото за него е голяма радост тая баня а и по-хубаво спи после.
.Къпя го с Мустела както и главичката.Много съм доволна.Mami4ka[/b Пентаксима е най-новата нежива ваксина която по принцип се понасяла много добре от бебоците без странични ефекти но за съжаление не се поема от здравната каса цената и поне тук в София е 62лв.
Добре дошла и на новата мама

Ами това е за сега от нас с бебо.Лека вечер

А ами и Веничка ти е обяснила също.
И ние също кашляме от време на време и аз също се притеснявах но доки каза че е нормално.

. По същия начин разсъждавам и за нощното хранене. Като се събуди и му давам да яде, той хапва и още в мен е заспал. Иначе ще го дондуркам доста време и така хем той недоволен, хем аз недоспала 
-mas:Къде се пращат тези животинки? Мирче, Драганов не ти ли каза, че си направила нещо много лошо в предишен живот,за да имаш момче.
Иначе е голям симпатяга. И на нас ни разказа за проходилките...
Видимо детето си е ок.