Първо коледно джудже ще бъде ОКТОМВРИйското дете

• 15 595
  • 299
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро мили мамчета
Русавелка много съжалявам за кошмара който си изживяла наистина е много страшно да гледаш детето ти как се мъчи и да не знаеш какво да направиш в този миг.Но майчиния инстинкт надделява винаги.Радвам се че всичко се е разминало.А за бързата ни помощ думи нямам #2gunfire #Cussing out
Ние тая вечер доста плакахме от тези колики мама вчера си позволи една шоколадова вафличка и резултата е на лице Shocked Twisted Evil цяла нощ мрънкахме.
Мирче, Драганов не ти ли каза, че си направила нещо много лошо в предишен живот,за да имаш момче. newsm62 Иначе е голям симпатяга. И на нас ни разказа за проходилките...
Лека и спокойна нощ на всички.  smile3524 newsm46
Да и това ми каза че сега с тоя мъж съм щяла да си бера ядовете но тя такава е работата връщане назад няма абе под формата на майтап и си ти казва всичко smile3521 newsm47
Веничка не се притеснявай мила може би е нещо временно аз като малка също съм била много злояда всичко което съм глътнела е било върнато обратно, майка ми и идвало да ме хвърли от прозореца smile3511 smile3515 smile3513 но нещата по нататък са се нормализирали .Оказало се че имам стеснено гърло и от храната ми се гади.
По въпроса за свекитата моята заедно със свекъра щели да ни идват на гости другата седмица  smile3516 .Аз иначе не се оплаквам от жената ама много го целува бе страх ме е да не му лепне нещо на тоя мъник.Абе нека дойдат хората те всички баби и дядовци все пак искат да видят милите си внучета.А нашите все пак идват чак от Несебър няма как да им откажеш. Sick
Айде отивам да върша работа че с тоя нет луда станах. Mr. Green

# 226
rusavelka направо настръхнах докато четях това ,което си преживяла е голям ужас дано не се случва на никоя мама.Слава богу ,че се е разминало само  с уплаха   bouquet

# 227
Rusavelka, представям си какво си изживяла. Важното е,че всичко е наред. И ние имахме една такава сутрин. Още докато спяхме (6ч сутринта) Калоян се задави. Моментално го вдигнах и обърнах по корем, та даже и почти с главата надолу. Очичките му щяха да изхвръкнат, струваше ми се, че пяна му излиза от устичката, но са били слюнки.
Мъжът ми звъня на бърза помощ, но не можа да се свърже.  #Cussing out  #Cussing out  #Cussing out  Та грабнахме детето и с колата за 5 мин бяхме в частната детска клиника.
Важното е, че дечицата са добре.  Hug

# 228
  • -
Добро утро момичета!Добре дошла на новата пловдивска мама Здравка и бебе Самуил!Аир само аз от пловдивските мами май не съм раждала във ВМИ,а във 2-ра градска.rusavelka много неприятни преживявания миличка...дано да и няма нищо на Василенка и да не се случва повече/тя и Мария така се дави понякога,че ми изкарва акъла,но то им е семейна черта и баща и и свекърва ми се давят от въздуха #Crazy/Ние също къпем Мария всяка вечер-от както се е родила няма пропуск,а косата мием 2 пъти в седмицата/че ние какъвто перчем имаме Grinning/Нещо и се обърна режима на мойта щерка-през деня си спи нормално като бебе,а нощем......се превръща в караконджул просто #Crazy-то не са песни,не е гукане,смеене и всичките си номера показва.Още ходим на гимнастика и масаж-по тоя повод да питам само ние ли не можем да си държим главата хубаво изправена?Че вече не знам какво да си мисля-в болницата ми ги говори едни рехабилитаторката...на предположения карат обаче,никакви изследвания на са и правили.  newsm78.Аз си взех направление за гинеколог и трябва да отида до края на месеца,макар че още не ми е дошло,но като кърмя знае ли се кога ще ми дойде,а имам раничка от преди да забременея и се притеснявам.
Днеска пак ще е хубаво времето тука и пак ще има разходки. Grinning

# 229
valka77 в какъв смисъл изправена?Сашко като е на ръце я държи и се кокори да оглежда ,но като е по корем не я изправя.

# 230
  • -
Илияна и Мария като я държим права си я изправя,дори и по корем като е си я задържа вече доста,но от легнало положение напред като я изправям и е трудно още...Видя я и невролог във ВМИ/защото според нашата лекарка била хипотонична Shocked/той каза че нищо и няма.Не знам вече какво да мисля-притеснявам се да и няма нещо и да не го забележат навреме. Rolling EyesНа гимнастиката я карат и да се обръща от гръб по корем и обратно.
Честита месечинка на Митко на Калимаbouquet

Последна редакция: пт, 15 дек 2006, 16:25 от valka77

# 231
Здравейте и от нас

ние сме 4,540 и сме 54 см казаха че е много добре, но пък тази сутрин се събудихме с гурлясало око и говорих с доки каза че било от носа  Twisted Evil било достатъчно само да си потърка носа и после очето зсписа ни тобрекс по една капка  Cry Ядем по малко отколкото трябва с 20 грама а пък аз вчера направих един номер взех един биберон и го продупчих на няколко места с игла да тече по бързо и така спасяваме положението. В чудо се видях много ми се мъчи детенце  Cry  а пък е само хрема няма нито гърло нито нещо надолу.

Русавелка много гадно, ама духай следващия път, силно в лицето, доколокото помня, някакъв инстинкт имаха и веднага си поемат въздух аз така правя като се успи на биберона и почни да се дави. То сега лесно да се дават съвети ама само ти знаеш какво ти е било, дано не се повтаря  Praynig За себе си ще знам да хода направо в бърза помощ а не да ги чакам че ти щеше да стигнеш по бързо с кола  Twisted Evil

Веничка съчуствам ти мила сега Пламена яде по 30-45 минути с този нос  Crazy не мога да си представя да яде по толкова иначе  Crazy

Това го пиша от час с прекъсванията  Twisted Evil и хоп 5 нови отговора, ама Херича пак изчезна някъде . По повода се сетих с Неса какво стана с тази жена  newsm78

# 232
Добро утро на всички мами!  Simple Smile
Такава кошмарна нощ да не се случва на никоя от мамите. Представям си как се е чувствала Rusavelka. И аз преживях нещо подобно. И в тая връзка да се оплача от Бързата помощ и от всички дежурни така наречени педиатри. Самуил беше вдигнал висока темпаратура- 38.9. Бърза помощ дойде чак след половин час, суетяха се, чудеха се какво му е. След това ни закараха в дежурния център на ..даже не си спомням къде точно беше. Педиатърът, който ни  прие се почесваше по главата и не знаеше какво да ни каже. Веднага изписа антибиотик, без дори да му е направил изследване за да види дали има ускорена утайка и т.н.. След това ни прати у дома, без да ни каже каква е причината за тази темпаратура.
Та, Аман от пишман доктори...Да не дава Господ да се разболеят мъниците

# 233
Valka77 изглежда и ние имаме същия проблем. Преди 2 дена педиатърката го видя и ми се скара, че от положение по гръб като го хване за ръчичките главичката му виси надолу, не си я вдига нагоре. Каза ми, че не съм правила достатъчно гимнастика. Сега се старая да правим повече упражнения.
Иначе, като го оставя по корем главичката си я вдига. Като го нося прав на ръце, главичката му също е изправена, но по гръб като е проблем .... Sad

# 234
Gallea е рожденничка днес да е жива здрава и обичана!  bouquet

valka77 аз мисля ,че е рано още от такова положение да я държи изправена и няма от какво да се притесняваш.

# 235
Valka77 изглежда и ние имаме същия проблем. Преди 2 дена педиатърката го видя и ми се скара, че от положение по гръб като го хване за ръчичките главичката му виси надолу, не си я вдига нагоре. Каза ми, че не съм правила достатъчно гимнастика. Сега се старая да правим повече упражнения.
Иначе, като го оставя по корем главичката си я вдига. Като го нося прав на ръце, главичката му също е изправена, но по гръб като е проблем .... Sad
И ние сме така. Но понякога се стяга и изправя главичката. Въпрос на момент е кога ще решиш да го вдигнеш. Пред педито бяхме отпуснати като пет пари в кесия  Grinning и главичката висеше назад. 

# 236
Gallea ЧРД за си здрава и много обичана  newsm59 nbirthday newsm67

# 237
  • Някъде в Европа...
 newsm59  Gallea  newsm59
Да си жива, здрава и много щастлива!

Честита месечинка на Митко на Калима!

Русавелка , милата! Sad Дано никога не се повтаря това изживяване.
Валка, Мама Здравка, Слипи, и Ради не винаги си вдига главичката. А за обръщането от гръб по-корем не е ли още ранко? newsm78 В сайта с гимнастиката от началото на темичката го дават това упражнение след 3 месец newsm78

При нас нощта мина спокойно с обичайното ставане в 2 и 5 за ядене. Обаче цяла сутрин сме нещо неспокойни, спи му се, унася се за малко и се буди с плач и веднага следва ръчичката в устата. С коликите се разминахме леко, но май със зъбите ще берем ядове. Следобед съм на гинеколог, после ще пиша какво е станало.

Днес пак е топличко, ще ходим на разходка!

Слипи, извинявай, че не съм се обадила, но последните дни като изляза с количката все ходя по задачи, не съм те забравила обаче  bouquet

# 238
Здравейте и от нас Hug Hug.
Gallea nbirthday newsm59 желая ти  да си здрава и щастлива  bouquet
И ние със гимнастика изоставаме,като го сложа по корем и изобщо не си я дига главата лежи,и си гука и ми се смее момчето newsm03,ами тежички сме,иначе др упраженения ги правим.И при нас от известно време забелязвам че си слага цялата ръка в устата,не защото е гладен а просто така и аз веднага му бутам бибката или започваме да си играем,дъщерята не правеше така,а и на тая възраст с нея гимнастика я правехме,е тя не надаваше толкова и беше финна,а не като САШЕТО на мама дебеланчо-сладуранчо newsm03.
Дано днес пак да изгрее слънчице та да излезем тримата вчера беше супер времето в Сф,всички бяхме доволни че бяхме на разходка,най-много малката ми дъщеричка,горката от както я спрях от градина временно детето е тъжно и май му е скучно с мен в къщи,друго си е на градинта сред децата,ама нищо на пролет пак. Simple Smile
Това е от нас
Цунки на всички бебоци newsm51 newsm51
Теди newsm03

# 239
 Crazy добро утро - аз съм още в паника че едни секрети точим от носа и гурелчета даже има милото  Sad, каката успя да ни разболее ама и мен и бебока  ooooh! , днес сме на лекар дано да не е много сериозно положението - а каката ще видим да я пробутаме пак на баба и , тя малко се поразсърди че вчера влизайки от вратата вика на каката да си била оправела ботушите - ама това може нормално да и го каже, аз тъкмо бях приспала бебка а тя отваря вратата с викове и си и казах ако може да не вика защото бебека спи - тя тръшна вратата и си тръгна сърдита  Shocked, после и конско от мъжа ми слушах че съм се държала грубо - а само тези думи и казах и то без някакъв нахален тон  #Crazy аман от тази жена само гледа спорове и интриги да върти  ooooh!
чудя се дали да си стоим вкъщо като се суполиви - че то на едно място с каката май е най добре да сме на чист въздух някаде  newsm78 аз си проветрявам сутрин но на тази улица все едно съм заплила колата в стаята се получава  Sad

Общи условия

Активация на акаунт