Русавелка много съжалявам за кошмара който си изживяла наистина е много страшно да гледаш детето ти как се мъчи и да не знаеш какво да направиш в този миг.Но майчиния инстинкт надделява винаги.Радвам се че всичко се е разминало.А за бързата ни помощ думи нямам

Ние тая вечер доста плакахме от тези колики мама вчера си позволи една шоколадова вафличка и резултата е на лице
Иначе е голям симпатяга. И на нас ни разказа за проходилките... Лека и спокойна нощ на всички.

Веничка не се притеснявай мила може би е нещо временно аз като малка също съм била много злояда всичко което съм глътнела е било върнато обратно, майка ми и идвало да ме хвърли от прозореца
но нещата по нататък са се нормализирали .Оказало се че имам стеснено гърло и от храната ми се гади.По въпроса за свекитата моята заедно със свекъра щели да ни идват на гости другата седмица
.Аз иначе не се оплаквам от жената ама много го целува бе страх ме е да не му лепне нещо на тоя мъник.Абе нека дойдат хората те всички баби и дядовци все пак искат да видят милите си внучета.А нашите все пак идват чак от Несебър няма как да им откажеш. 
Айде отивам да върша работа че с тоя нет луда станах.
/Ние също къпем Мария всяка вечер-от както се е родила няма пропуск,а косата мием 2 пъти в седмицата/че ние какъвто перчем имаме
/Нещо и се обърна режима на мойта щерка-през деня си спи нормално като бебе,а нощем......се превръща в караконджул просто
.Аз си взех направление за гинеколог и трябва да отида до края на месеца,макар че още не ми е дошло,но като кърмя знае ли се кога ще ми дойде,а имам раничка от преди да забременея и се притеснявам.
Ядем по малко отколкото трябва с 20 грама а пък аз вчера направих един номер взех един биберон и го продупчих на няколко места с игла да тече по бързо и така спасяваме положението. В чудо се видях много ми се мъчи детенце
За себе си ще знам да хода направо в бърза помощ а не да ги чакам че ти щеше да стигнеш по бързо с кола
не мога да си представя да яде по толкова иначе 
,ами тежички сме,иначе др упраженения ги правим.И при нас от известно време забелязвам че си слага цялата ръка в устата,не защото е гладен а просто така и аз веднага му бутам бибката или започваме да си играем,дъщерята не правеше така,а и на тая възраст с нея гимнастика я правехме,е тя не надаваше толкова и беше финна,а не като САШЕТО на мама дебеланчо-сладуранчо
, днес сме на лекар дано да не е много сериозно положението - а каката ще видим да я пробутаме пак на баба и , тя малко се поразсърди че вчера влизайки от вратата вика на каката да си била оправела ботушите - ама това може нормално да и го каже, аз тъкмо бях приспала бебка а тя отваря вратата с викове и си и казах ако може да не вика защото бебека спи - тя тръшна вратата и си тръгна сърдита