Първо коледно джудже ще бъде ОКТОМВРИйското дете

• 15 595
  • 299
  •   1
Отговори
# 90
Lovi,добре дошла в октомврийската компания.
Зел4е,Андрес също не пие вода,ама не за друго ами защото не му давам Mr. GreenПеди каза,4е щом е само на кърма нямало защо Laughing
Ма4о,4естита ти радост.Много да ви е здрави4ко и щастливо.Благородно ти завиждам,искам и аз.

# 91
И аз съм чувала кофти работи за Шейново. Тук е мястото да похваля акушерките в "Тина Киркова" - много са мили и отзивчиви, особено по-старшите. До една са радетелки на кърменето и лично на мене много ми помогнаха. Но и аз съм магаре упорито. Държах си детенцето денонощно под контрол, връщах недокоснато адаптето, ревях и цедях... Добре че си бях взела помпата, че иначе маститът ми беше в кърпа вързан. Това с ръчното цедене така и не го научих  Sick

# 92
съжалявам че така правят в Шейново Sad то и тук в пловдив не са цвете ама поне са подписали някаква декларация че ще дават постоянно бебетата намайките им и аз където раждах наистина беше така с майките които са раждали нормално--бебето е с майката от раждането, после го слагат за постоянно и в стаята й и като дойде време за хранене (разбирайте на три часа) акушерките обикаляха по стаите да предлагат водичка и АМ Simple Smile това в случай че майката няма мляко де. Не обясняват абсолютно нищо, което да е в полза на майките, които искат да кърмят, но нищо, следващия път ще разпитвам по-подробно за мястото където смятам да раждам. ВМИ определено загуби един бъдещ пациент. карах се с тях за водата, ама добре че бях инат и не им се дадох, то и след раждането ми го връчиха нахранен с АМ, но успях да се преборя и за щастие ваньо въпреки антикърмаческите усилия в болницата (от страна на голяма част от акушерките и педиатърките), все още е на кърма.

# 93
Момичета, благодаря за съветите, може и да ми се размине засега.

Честито на Ма4о и новата мама. Поздравления на всички, които празнуват.  bouquet

# 94
  • Някъде в Европа...
Галенце, абсолютно съм съгласна с теб, с тая разлика че аз въобще не им вземах водата и АМ. Но естествено нямах никакви проблеми с Ради относно кърменето му, а и в стаята бях с една туркиня, която направи много повече за мен и бебчо, отколкото всичките лекари взети заедно и благодарение на която аз се научих да кърмя. Много ме е яд, че не й взех кординатите, та да  пратя някакъв подарък за детенцето й, и дори и името й не помня  Embarassed Sad

# 95
  • София
Аз също не давам вода но моя бебчо, с изключение на 2-3 лъжички след кърмене. Пълни си редовно памперса и аз не се притеснявам за водата. Опитах да му давам вода с биберон, но той я отказа.

# 96
Нели,Нели,Нели!!! LaughingМного се радвам,че тя спечели Сървайвър!!!!
Мачо,честит племенник!!!
Честити месечинки на Стела и Криси и 40 дни на Калоян!! smile3525 smile3525

Днес разходих Анастасия с кенгоруто за първи път навън.Отидох да поръчам Пентаксим и в четвъртък,живот и здраве,ще и я бият!!Обаче кръста ме заболя жестоко след половин час,а кенгоруто е на Чико и уж е добро Thinking
Аз не съм се оциклила.Кърмя малко и после дохранвам.Сокче от ябълка Ния вече пие 30мл и много и харесва.
Ей,сега разбрах,че Любов спечели ББ3...

# 97
добро утро,  мами  сладки беб4ета!
4естито на вси4ки, които са имали  и имат поводи за празнуване!  bouquet
По-късно 6те се вкл.,4е ми е повредена кирилицата и се мъ4а с фонетика  Crazy

# 98
Добро утро мамчета Simple Smile

Добре дошла на Lovi  bouquet

Кажете на някой случвало ли му се е........Снощи едната гърда ме заболя, но не цялата, а отдолу и отстрани. Това стана между две хранения. Изцедих с помпата. По-късно сложих Ема на същата гърда да доизтегли млякото, което е останало. Вечерта късно влязох в банята и под гореща струя направих масаж да разкарам ако има нещо запушено. И какво от това.........все още си ме боли.....а гърдата не ми е била препълнена.......

Извинявайте, че отпочвам сутринта с проблем Embarassed
Пожелавам на всички ви хубав ден Hug

Ние след 1/2 час отиваме на консултация. Записала съм си въпросчета към педиатърката и единия от тях е за болничните. Като се върна ще пиша.

# 99
  • Откъм Варната
Добро утро мами, почерпвам ви с кафенце, нещо не ми работят емотиконите

dbs и аз сутринта се събудих с болки в едната гърда обаче бебчо оправи проблема, дано и ти да се оправиш. Браво за бележката и аз така чета из форума и си записвам какво да я питам на консултацията, че предния път бях подготвила много питанки ама като дойде време ги забравих повечето Embarassed

# 100
Здравейте моми4ета!!!!!!!!
Да се вклю4а и аз 4е не съм го правила отдавна и не защото не ми стига време ами от  мързел Embarassed Embarassed.
Та така мойта принцеса е добре хапва си, пийва си, е по мъже още не ходи.Спим цяла ве4ер без да се будим,след къпането в 19.30 си играем малко и към 8и30 ве4е се унася и така до 7и30 сутринта ве4е премряла от глад се събужда.Утре сме на консултация да видим какво ще ни кажат и да ни дадат другата ваксина.
Виждам 4е пове4ето от вас ве4е са се оциклили, та по този повод(не съм вярвала 4е някога ще го кажа),искам и аааааааааааааааз,та искам да питам майките които са ве4е изцяло на АМ кога ви дойде,4е аз много се притеснявам,спрях да я кърмя на 35-я ден и още не ми е дошло,с мъжо се гушкахме два пъти,но се пазехме разбира се,но аз все така съм притеснена.
4ЕСТИТО на вси4ки които имат повод днес и моля ви не ми се сърдете,обещавам да съм по активна и по-в 4ас с нещата.
Зел4е ти що така не си ми казала 4е си толкова близо до нас,ти си в кайсиева, а аз съм във Владиславово,може да пием по кафенце някои път,стига да искаш  bouquet.
КОТЕ ти сега във ВАРНА ли си мила,питам 4е да се видим и с теб.
Отивам да оправя малко къщата докато спи моята сладуранка.

# 101
Чакам си аз и викам брей то никой не пише Crazy
А то сме имали нова тема ooooh!,
Та ето ни и нас  Hug
Честито на всички който са празнували или сега имат повод за празнуване   bouquet Heart Eyes
добре дошла и на мамa Lovi нека се настанява удобно   bouquet
Днес сме на консултация и ще пиша повече
Евелинка знам че и вие изоставате с ваксините като нас ,кажи ми моляте направо към полиомелитната и ДТКа-то ли преминавате или първо ще ви сложат пропуснатата хепатитина и другия месец другите или всички на един път,щото съм в чуденка,благодаря  bouquet

# 102
Добро утро и от нас Party

Цеци понесе идеално ваксината и аз съм много щастлива Heart Eyes

Rusavelka, за цикъла, аз не кърмя от самото начало и ми дойде точно на 2-ия месец. При мен малко като часовник са нещата.Последната менструация ми беше на 9-ти януари.Родих бебко пак на 9-то число и два месеца по-късно на 9-ти декември ми дойде Mr. GreenТака че не се притеснявай и аз бях пощуряла. Имаш време до 60дни точно е нормално след като си спряла да кърмиш... Peace

Днес имам много да чистя и гладя, после ще се лакирвам и приготвям за довечера за банкета

Чао и лек ден Hug

# 103
Дзяк,
Русавелке аз още се подвизавам при мама и тате - т.е в Разграда града.., като се завърна във Варна след Нова година, ще ти пусна едно ЛС, че искам да я видя аз таз мома как расте.. и може да ви пазаря за сватове от сега, че нали момите в Окръжна бяха кът
Моя звяр сега спинка, ох напоследък не спи къде да е, а само в неговото легло и в портбебето.. преди заспиваше на дивана в хола, но сега само мрънка и като го преместя в леглото моментално заспива
Ние след малко сме на консултация и ваксинка, мнооого ми е притеснено

# 104
Добро утро и от нас по скоро добър ден май  Grinning. Ние сме добре вчера при нас беше слънчето та излязохме за 3 часа на разходка и бебка спа през цялото време и така се умори от чистия и хладен въздух че като се прибрахме я нахраних и горката пак заспа като къпана newsm53 голяма дъшичка ми беше.Понеже си нямаме костюмче на джудженце си купихме рогца за еленче и стана страхотно малко и сладко  еленче,че татко й като се прибра и му я показах с рогцата падна да се смее smile3532 имаме снимчици и кати ги сваля от апарата ще ги кача да се посмеете и вие.Та това е от нас за сега.

Общи условия

Активация на акаунт