Зел4е,Андрес също не пие вода,ама не за друго ами защото не му давам
Ма4о,4естита ти радост.Много да ви е здрави4ко и щастливо.Благородно ти завиждам,искам и аз.
то и тук в пловдив не са цвете ама поне са подписали някаква декларация че ще дават постоянно бебетата намайките им и аз където раждах наистина беше така с майките които са раждали нормално--бебето е с майката от раждането, после го слагат за постоянно и в стаята й и като дойде време за хранене (разбирайте на три часа) акушерките обикаляха по стаите да предлагат водичка и АМ
това в случай че майката няма мляко де. Не обясняват абсолютно нищо, което да е в полза на майките, които искат да кърмят, но нищо, следващия път ще разпитвам по-подробно за мястото където смятам да раждам. ВМИ определено загуби един бъдещ пациент. карах се с тях за водата, ама добре че бях инат и не им се дадох, то и след раждането ми го връчиха нахранен с АМ, но успях да се преборя и за щастие ваньо въпреки антикърмаческите усилия в болницата (от страна на голяма част от акушерките и педиатърките), все още е на кърма.

.
,

. Ние сме добре вчера при нас беше слънчето та излязохме за 3 часа на разходка и бебка спа през цялото време и така се умори от чистия и хладен въздух че като се прибрахме я нахраних и горката пак заспа като къпана
голяма дъшичка ми беше.Понеже си нямаме костюмче на джудженце си купихме рогца за еленче и стана страхотно малко и сладко еленче,че татко й като се прибра и му я показах с рогцата падна да се смее
имаме снимчици и кати ги сваля от апарата ще ги кача да се посмеете и вие.Та това е от нас за сега.