Отговори
# 495

Феми, права си, че най-много ме вълнува маминият хубавец, а новият му проект вече не ме плаши, очаквам го с нетърпение.
     Много искам да видя Толга и Мелиса един до друг в образ и с одежди от 15-ти - 16-ти век.  Надявам се да ми харесат. Но още малко търпение - след около месец и ще станем свидетели на новата историческа продукция с участието на наш Толга.
     Благодаря ти за инфото за Гьокберк Демирджи. Едва ли ще го гледам в нова роля, но като Емир определено ми допадна. Аз продължавам да гледам "Клетва"/Обещание, този път с български дублаж и съм приятно изненадана.
    Докато следях сериала с руска озвучка сценаристката Назмие отнесе толкова много критика от мен, а се оказа, че сценарият никак не е лош. Като махна пълнежа, остават много смислени и добре структурирани диалози, усеща се и дълбоката мъдрост и послание, което носи продукцията.

# 496
От сега "маминия" да сяда да чака сутрешното кафе

# 497
От сега "маминия" да сяда да чака сутрешното кафе

Хииич да не чака, ами да ляга, че утре тежки снимки го чакат!

# 498
Здравейте, момичета!

Продължете да казвате "ДА" на себе си,
на мечтите си, на живота, на днешният ден.

Слънчево настроение и прекрасен ден!

Какъв красавец е нашият пират?!
     Да е жива и здрава албанката, която в сторито си ни зарадва с тези клипчета. Споделила е и това:

Цитат
📍 Алмеда сравни съпругата си Толгахан Сайъшман с Леонардо ди Каприо и
сподели видеото за „домашни ситуации“ с доказателство #almeda #tolgahansayisman #LeonardoDiCaprio #magazin #gazetepaparazzi #MagazinHaberleri

# 499
Здравейте!

На 15 ноември се чества Световния ден на двукрилите (мухи и комари)

Я, и пчеличката Мая имала специален ден

# 500
Здравейте, момичета!

Толгахан Сайъшман наскоро говори с хумор за разходите на съпругата си Алмеда Абази:
"Тя е зле със счетоводството."
Грешката на актьора му струва скъпо! Толгахан, който купи на съпругата си часовник Rolex като подарък, плати 1 милион 52 хиляди турски лири за този скъп жест.

# 501
Толгахан Сайъшман наскоро говори с хумор за разходите на съпругата си Алмеда Абази:
Грешката на актьора му струва скъпо! Толгахан, който купи на съпругата си часовник Rolex като подарък, плати 1 милион 52 хиляди турски лири за този скъп жест.

Ами, така ще е, Джаки, като не знае кога да си сложи "спирачки" на мислите, ще му трябва милост, иначе няма да го пуснат в семейното ложе.

# 502

Ами, така ще е, Джаки, като не знае кога да си сложи "спирачки" на мислите, ще му трябва милост, иначе няма да го пуснат в семейното ложе.

Цеце, тя ще му намести хонорара от сериала, преди да го е взел.

# 503
И за благодарност ще има трето "зареждане", тогава хонорарите още във въздуха ще ги намества.

А скоро да чакаме корекция на тази новина

# 504
Малко информация за двете свати Феми и Цеце

"Джентълмен": нови подробности!
  Според потвърдена информация, веднага след снимките на сериала Шивач Чаатай Улусой скоро ще започне работа по новия филм Джентълмен! Главната женска роля в проекта ще изпълни Ебру Шахин, която подписа едногодишен договор с OGM Pictures!
Ебру Шахин ще играе певица на име Нехир във филма;
Чаатай Улусой ще играе жиголо на име Сайгън, който обслужва богати жени;
Шенай Гюрлер ще даде живот на приятелка на Нехир - Фулия
Хакъ Бичиджи ще играе приятел на Сайгън на име Кадо. Кадо живее с жени от средната класа.
Сюжет: Нехир и Фулия отиват на парти за рождения ден на Фулия, където Нехир среща Сайгън. Влюбването на Сайгън променя целия му живот!
Снимките ще започнат съвсем скоро. Проектът ще бъде пуснат в платформата Netflix.

# 505

Джаки, Цеце, усмихнахте ме с постовете си. Ама той маминият си е за присмех, съвсем "отпусна края" на албанката и тя отвърза езика си.
     Хак да му е, да вади милиони за подаръци, но да не помисля за трето зареждане докато снима.
     Пиявицата каквато е нахална от сета ще го вика, за да придържа корема й. Stuck Out Tongue Winking Eye
     Неее, не искам да гледам отново тази семейна идилия. Joy
     Искам си пирата и Мелиса!
     Сега пък друго ме гложди - къде, аджеба, е тръгнало моето момче с този куфар?! Място не мога да си намеря, а и инфо не откривам!

# 506
То си е за смях . Изложиха се пред хората.
Охарчил се е човека с милиони заради думите си. Жива да я ожалиш албанката.

На мен ли така ми се струва Толга е с шнола отзад. Пуска дълга коса за пирата ?

Джаки , от както се разбра за Ебру феновете и от двете страни са във еуфория и колажите не спират.  Станаха и тенденция в  мрежите.
Много хубави и мили думи се казват и за двамата. Ще си подхождат визуално ,за таланта на Чаго няма какво да говорим. Ебру е с хубав нежен глас.
Ще играе певица.  
Залагам визията му в жиголо ще е подобна като на Див мед.Heart Eyes
Само да е с щастлив край. Стига трагедии накрая и драми.

Последна редакция: вт, 15 ное 2022, 20:33 от femmi2

# 507
Да разходя малко Турчинът

Дуета

Патрона с Мелиса

И с най-красивата му партньрка

# 508
О, Джаки, направила си ни парад на красотата. Знаеш какво му трябва на човек по вечерно време.

Алмеда е пуснала стори от Тирана, Албания. Еми, маминия да не е заминал с цялото домочадие или само ги е качил на самолета.

Последна редакция: вт, 15 ное 2022, 19:47 от cvetansk

# 509
Цвети и аз това се питам? Не трябва ли да е на снимки за Хардеин ?

Общи условия

Активация на акаунт