Отговори
# 480
Тортата ще я гарнирам с коктейли . Да ни е сладко и Наздраве !

Емка ,:hibiscus: Не му ли свикна на Чачо ?  Той няма да е такъв това е несполучлива снимка и неглиже вид. На други снимки си е хубав и спретнат. Ще видиш колко различен ще бъде и ще забравиш страшното фото.

Имаме късмет с партньорките на любимците.  Албанката и жирафа  ще се изпотят и ще вардат половинките си Joy

Последна редакция: нд, 13 ное 2022, 19:16 от femmi2

# 481

Мощен взрив прогърмя в центъра на Истанбул, най-вероятно терористичен акт. Взривно устройство избухна на една от най-оживените улици в град Истиклял, площад Таксим. По предварителни данни загиналите са 6 души, а около 40 са ранените, информацията се уточнява. Много артисти вече изразяват своя ужас и съжаление от това. В Турция беше забранено на медиите да публикуват новини за експлозията.
Към момента няма информация за пострадали български граждани.
Hands Pray

Нова информация:
Президентът Ердоган съобщи, че 6 души са загинали и 53 граждани са били ранени при експлозията, избухнала на улица Истиклял. Ердоган обяви, че според първоначалните заключения инцидентът е свързан с тероризъм и че окончателното решение ще бъде взето след разследването.

Последна редакция: нд, 13 ное 2022, 18:10 от Цвети &

# 482
Екскурзии отменят до Истанбул.
Истиклял е голям площад с много хора. 
Там щателно проверяват в молове, паркове .
На площад няма как полицията да провери всеки един.  Уплахата у хората остава.Камикадзе се е врзивил.

Последна редакция: нд, 13 ное 2022, 20:18 от femmi2

# 483

Трудно се пише след такава шокираща новина. Бомбен атентат в центъра на Истанбул, на една от най-оживените улици. Страшно е, ужасно е! Терористите нямат спирачки, смъртта на невинни мъже, жени и деца, за тях е без значение.
     Днес съм подложена на двойно напрежение - от една страна 48 часовото издирване на 12 годишния Сашко, което за съжаление още не дава резултат, и от друга новината за терористичния акт.
     Станах свидетел на умението на хората да се обединяват в желанието си да окажат помощ и съдействие за спасение на един човешки живот. И другата крайност - групировките, които сеят смърт.

# 484
Какъв ден, каква ирония само! В деня на доброто, да се лее толкова кръв....това е нелепо, честно! Какви са тия болни мозъци бе? Много сили и търпение на близките на загиналите и ранените от тия терористи Hands Pray
 Моля се и това 12 годишно слънчице да се намери живо и здраво, дай боже! Hands Pray

# 485
Здравейте, момичета!

Буди се всяка сутрин с мисълта, че нещо прекрасно е на път да се случи!
Не забравяйте - списъка за деня:
1. Да мисля позитивно!
2. Да се тревожа по-малко!
3. Да работя повече!
4. Да се смея повече!
5. Да нося отговорност само и единствено за моите постъпки!
6. Да игнорирам негативността на другите, тя не е моя работа!
7. Да влагам чувство и сърце във всичко, което правя!
8. Да вярвам, че мога всичко това!

Желая ви ведър и спокоен ден и седмица, изпълнена с положителни емоции!

# 486
Здравейте!

Днес световно нищо не се празнува, затова ще посрещна деня и седмицата с мисъл на по- умен от мен.

Розата попитала тръна: „Защо си ми ти? Виж, заради теб, никой не може да ме докосне...."
Трънът отговорил: „Ако всеки те докосваше, нямаше да си толкова красива."

Руми

# 487
Здравейте, момичета!

Не знам дали е пускана тази информация, ама да има....

Йълмаз Байрактар напуска актьорския състав на "Малък лъч светлина", за да се присъедини към актьорския състав на новия исторически сериал "Хайредин" с участието на Tолгахан Сайъшман и Meлиса Дьонгел. Башак Дашман, също се присъединява към актьорския състав на сериала.

# 488

Nature Boom

Скрит текст:
ЕМИ* би ли разяснила според теб и  други перничани
какво се говори за изчезването на Сашко,защото ми се струва че медиите търсят повече сензацията..
на теб ти е познат района на изчезването.. възможно ли е нито една камера да не го засече
при положение че камерите на път и под път + десетки следови кучета от Гранична полиция
и СДВР да не хванат следа, не е отвлечен защото никой не се е обадил за откуп,
как се губи дете и не могат да му хванат следите,
 питам ако се говори нещо друго в града!?

# 489

Скрит текст:
Софи, доста противоречиви слухове се носят из Перник. Объркана съм и аз. Не зная на какво да вярвам, но съм съгласна с теб за медийния шум, който вдигнаха, но и това е с определена политическа цел.
     Профилакториума е във високата част на града, след него започва гора, но тя не е нито гъста, нито непроходима. Ако е тръгнал натам  отдавна щяха да го открият.
     Аз се чудя на друго - как нито един специалист, познаващ особеностите на децата аутисти не се включи с насоки за особеностите в характера на тези деца.
     В училище имахме такъв случай - 4 години обучавахме юношата и всички знаехме какво може да направи и как да действаме при неговото изчезване. Да, детето често бягаше от училище, без да го видим. Как заблуждаваше охраната не можехме да си обясним, дори единия път беше задигнал от учителската стая географската карта (представи си огромните карти, които висяха в класните стаи за онагледяване). Това момче обикаляше целия град на длъж и шир, но задължително на свечеряване се прибираше вкъщи. Тези деца не забравят мястото, на което живеят. Тези деца са доста страхливи и шума ги подтиква да бягат и да търсят по-уединени и спокойни места. Но всеки случай е строго индивидуален.
    Моят внук вчера беше цял ден с една от групите по издирване. Ядосах се от разказа му. В момента, в който подадат сигнал, че Сашко е ... някъде и всички се сурват. Създава се такава паника, надбягване, надвикване, че от тази врява и шумотевица би се уплашило едно нормално 12-год. дете, а да не говорим за аутист.
    Вече се плаша за живота на детето, та то не се е хранило от 3 дни и трудно би оцеляло, а ако е в гората на този студ за две нощи ще измръзне. Намирисва ми на нещо друго, но какво е едва ли ще разберем. Само дано детето е  живо и здраво и днес да приключи този "цирк" по издирването му.
     Града е окупиран от полиция. Хеликоптер, дронове, камери - направо сме си като на война.

# 490

Скрит текст:
ЕМИ* това Кралевско езеро в каква посока е около Перник,
далече ли е от Профилакториума,
тръгнали натам, по сигнал на ясновидка, другото което ме впечатли
че оставяли кроасани  по спирки, пътища, градски улици и горички
ако минел да си хапне..ма как ще мине и никой няма да го види
като хиляди са на улицата за да го търсят..
другите глупости от медиите не ми се коментират че са ужасни
но е страшно ако трябва със същия "успех" да издирват терористи,
комшиите за 3 часа откриха убийците на граничния полицай и арестуваха
вчерашните атентатори,
да ни пази Господ!

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 15:19 от EvaKrusteva

# 491

Скрит текст:
Софи, Кралевското езеро е в посока, противоположна на Профилакториума и разстоянието си е доста (не зная колко км са), но ако Александър е направил този преход все някой щеше да го забележи или камерите да го засекат.
     Аз продължавам да се питам защо интервюта дават всички институции, като хвърлят кал една срещу друга, а никой не се "сети" да попита учителите на Сашко, личния му психолог (защото той задължително трябва да има такъв), личния лекар, неговите съученици, близки и познати на детето Оттам щяха да получат най-ценната информация и досега случаят щеше да бъде забравен.
      Единственото нещо, което ми вдъхва кураж и оптимизъм са хилядите хора, събрали се от близо и далеч, обединени около каузата за откриването на Сашко. Дошли доброволно и работещи неуморно. Виждам как един нещастен случай може да сближава и сплотява без корист.
      Разчитам само на доброволците.

# 492

Sleeping Да не забравим красивата Амине,
надявам се скоро да пусне нова фотка
има какво да ни показва

..а този гиф на Moni_Di9* от темата за Джано
го търсех за Световния ден на анимацията и не успях да го намеря
но сега ми излезна без да го търся, денят може да не е световен
но си заслужава да го имаме при нас, страхотен е!
Hands Clap

# 493

Нашата красавица Амине в последната фотосесия направо ме разтапя.

..а този гиф на Moni_Di9* от темата за Джано
го търсех за Световния ден на анимацията и не успях да го намеря
но сега ми излезна без да го търся, денят може да не е световен
но си заслужава да го имаме при нас, страхотен е!
Hands Clap
    Поздравления за Мони! Гифката си заслужава да краси и нашата тема.
    Да прибавя и грешния Мистър, че с него всеки ден се забавлявам с удоволствие.

# 494
Емка , знам че нищо няма да те развълнува така както мамният хубавец и дочака с търпение и вяра новият му проект за Хардеин.
Идвам с инфо за Гюберг Демирджи . Нали още го харесваш ? Той се завръща след Клетва в нов сериал по Фокса.
Аз също го харесвам като актьор.
Турския Фокс прецаква много продукции  няма да е лесно.

Гифката с анимацията и Джан е уникална.

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 22:34 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт