Отговори
# 465
Много се умълчахме. Я да сложа пиратското питие, че да ни развърже езиците. За пушачите специално и пепелник има, няма нужда да се притеснявате, че ще запалите кораба.

Красивият ни Хайредин със зъб от акула се разхожда.

Последна редакция: сб, 12 ное 2022, 19:44 от cvetansk

# 466
Ето още малко колажи.

# 467

Хайредин

Балабан

не знех че Киво също е бил рекламно лице на Мерцедес

# 468

Днес беше щастлив ден за нас.
    Всички единодушно одобрихме избора на Толга за участие в историческо дизи. Вие ме успокоихте, че маминият ще изглежда страхотно като пират, а появата на партньорката предизвика всеобщата ни радост.
    Недоволни няма - да грабваме пиратското питие, което ни е сервирала Цеце, а аз ще гушна и пепелника, че пожар не ми се гаси Stuck Out Tongue Winking Eye и ... с настроение да очакваме още новини за Хайредин.
    Да разнообразя с нови фотки от сторито на Суде, която продължава да се снима и жъне успехи. Само Амине за момента никаква я няма, но и нейното време ще дойде.

Софи, много хубави фотки на Киво си ни донесла. Благодаря ти!

# 469

Софи, Киво рекламира електромобилната им серия

# 470
Здравейте, момичета!

„Правете трудните неща, докато са лесни, и правете големите неща, докато са малки.
Пътуването от хиляди мили трябва да започне с една-единствена крачка.“
Лао Дзъ

Позитивен и усмихнат ден!

# 471
Привет, момичета!

"Зад всяка преуспяла жена, стои огромно количество кафе." - Стефани Пиро

Прекрасен и лек неделен ден ви желая!

# 472

Hearts Flowers Maple Leaf

Hearts Flowers Maple Leaf

Скрит текст:
Сладките изкушения могат да се консумират през всеки сезон,
но по-ниските температури могат да са перфектното извинение
 за по-голям апетит за сладко. Възползвай се!

*Торта “Есенна неделя”*

Heart EyesУауу и Джано ни сипва неделно кафе..
откъде я извади тази кафеварка,
 не съм виждала такава от години,
кафето ще е още по-хубаво,
да ни е сладко всичко!
Yum

# 473
Здравейте!

На днешната дата, 13 ноември. Световен ден на добротата

# 474
Здравейте!

На днешната дата, 13 ноември. Световен ден на добротата

Значи, празник имат и нашите любимци, които не спират да пръскат навсякъде любов и доброта!

Доброто винаги ще компенсира липсата на красота у някого.
Но красотата не може да компенсира липсата на доброта…
– Джоузеф Адисън

# 475

Hands Pray Доброто винаги е добре дошло,
без значение дали го чакаш или не,
дали е в лице или гръб..добрината на човека
не зависи от обстоятелствата
Hands V

# 476
Хайдеее, сватосахме Цеце и Феми

От Бирсен: Ебру Шахин подписа едногодишен договор с OGM Pictures.

Проектът, който Ебру Шахин ще заснеме след Дестан, беше въпрос на голямо любопитство. Успешният актьор най-накрая подписа едногодишен договор с OGM Pictures и съответно ще участва в сериали и филми, които харесва сред проектите, които компанията ще реализира. Връщайки се от Америка, Шахин взе решение и се съгласи с филма „Джентълмен“, който OGM Pictures ще заснеме за Netflix.
Привличайки вниманието с успешната си кариерна графика, Ебру Шахин ще си партнира с Чаатай Улусой, един от водещите актьори на страната ни, в дългоочаквания филм. Във филма, режисиран от Онур Билгетай и по сценарий на Дениз Маданоглу, животът на мъж, който работи като жиголо със свой приятел и се влюбва в младо момиче, ще бъде разказан на ефективен език.

# 477
Момичета от както станах не мога да насмогна на кафета и новини.

Джаки, сложила си топ новината за деня, е поне за нас, останалите хора се занимават с къде по- важни неща. Всичките ни любимци станаха много активни, че чак не можем да им насмогнем. Спаха, спаха и едновременно се събудиха.

И въпреки всичко изобщо не съм забравила и за Хайредин и неговата история.

Хайредин Барбароса се оттегля в двореца си в Истанбул през 1545 г., оставяйки позицията си в Алжир на сина си. Умира само година след това. Гробът му е в Бешикташ от европейската страна на Босфора. Най-широкият булевард на квартал Бешикташ е кръстен на него, подобно на много образователни и културни институции, квартали, улици и джамии из цяла Турция. До гроба му в Бешикташ стои негова величествена статуя с лице към морето.

# 478

Доброто е искрицата божественост, заложена у всеки един човек. Доброто е птицата, полетът на душата. Копнежът по красивото и любовта.
Доброто е Силата. Светлината. Доброто не е качество. То е състояние. Мъдрост. Еманация на духа. Същността, която съчетава множество и неизброими добродетели.

Грабвам тортата “Есенна неделя”, с която Софи ни изкушава и ще се опитам да забравя топ новината за партньорството на Чачо и Ебру. Още не мога да "преглътна" последната фотка на Чачо и няма да коментирам, за да не обидя феновете му.
     Успокоява ме само информацията за партньорството на Толга и Мелиса. Колкото повече чета за тази актриса, толкова по-симпатична ми става. Силен характер, волен дух, талант и красота. Ще се получи страхотна екранна двойка. Очаквам с нетърпение.

Ново от сторито на Толга. Маминият изглежда страда от зъбобол. Стискам палци да минава бързо и в понеделник да е "кацнал" на снимачната площадка с целия си блясък.

# 479

Момичета, да вкарам малко страст в неделния следобед. Тази песен ми влезе под кожата от Черна любов, а и Бурак и Неслихан са се справили повече от прилично в танца. Резнах я с превода, че е много хубав.

Общи условия

Активация на акаунт