Отговори
# 510
Ооо, Цеце забравих ти Акънчо, ама нали не ми е от любимците и го забравих....пускам ти го и него

# 511
... от както се разбра за Ебру феновете и от двете страни са във еуфория и колажите не спират.  Станаха и тенденция в  мрежите.
Много хубави и мили думи се казват и за двамата. Ще си подхождат визуално ,за таланта на Чаго няма какво да говорим. Ебру е с хубав нежен глас.
Ще играе певица.  
Залагам визията му в жиголо ще е подобна като на Див мед.Heart Eyes
Само да е с щастлив край. Стига трагедии накрая и драми.
       Феми, изчаках да свалиш най-после розовите очила и да коментираш безпристрастно безспорния талант и достойнства, които притежава Ебру, но уви... за тебе не съществува никой друг, освен Чачо.
      Не подценявам качествата, които притежава и моя любимец Чачо, но като страничен наблюдател искам да изкажа и своето мнение.
      В този проект Чачо е късметлията, падна му се партньорка, която е във върховна форма, с два прекрасни сериала, които възпламениха феновете й. Показа страхотна игра, извая незабравими и многопластови образи и стабилно застана на върха. Търсена и талантлива актриса, предпочитана заради харизмата, която притежава, упоритостта, с която се подготвя и хъса, с който се впуска във всяка нова продукция.
     За чара и красотата й пък изобщо не трябва да пиша - отдалеч могат да бъдат забелязани. Много трябва да се потруди и препоти Чачо, за да влезе във форма и да застане до тази хубавица.
     Съгласна съм, че двамата станаха тенденция в  мрежите. Аз не обръщам никакво внимание на трендовете, но си направих труда да сравня и останах доволна, защото:  16 800 туита са за Ебру и само 1 300 за Чачо. Каква е равносметката -  Ебру е в пъти по- известна от Чачо.
     Съжалявам, че съм толкова рязка, но не понасям, когато се издига в култ единият партньор, а се омаловажават качествата и таланта на другия. Още повече в един проект, за който не знаем почти нищо, не сме видели и кадър от филма, не сме усетили тръпката, но... си чешем клавиатурите.
    Да си сложа отново маминия красавец с куфара, за да релаксирам. А къде отива Толга - хич не ме интересува. По-важното е, че изглежда перфектно и че най-после отново се върна на малкия екран.
    Ще има да му се радвам и да го критикувам тепърва.

# 512
Емка , не си рязка.
Щях да допиша поста и да кажа за Ебру ,ти ме изпревари с цитата. 
Не омаловажавам нейният талант , красота и с хъса с които играе.
Не съм я гледала в историческото знам, че може да язди много добре. Знаеш аз обичам да си хваля моето. 
И двамата са късметлии.
Трябва да се потруди Чачо в тяло .
Не е добре за здравето на човек отслабване , пълнене ,после пак.

Я,кажете за сериала в който участва Суде Гюрел ако имате инфо. Още ли се излъчва каква героиня играе ?
Сега финализират Чуй ме с Джанер Топчу ,аз съм ви споменала за него.
Типично по турски ще е с трагедия.

Последна редакция: вт, 15 ное 2022, 23:07 от femmi2

# 513

Heart Eyes Много е хубав Толга на този гиф,
ако това е аерогарата на Тирана съм приятно изненадана..
с такава прическа не съм го виждала,може би е за новата му роля,
като прочетох за подарения Ролекс* на албанката реших че
към Световния ден на мухите и комарите
трябва да добавят и..пиявиците
Joy

# 514
Софи, както ми се спеше така ме разсъни. Тя албанката е от мухите цеце, кръвосмучи и приспива жертвата.

"Moля бъдeтe внимaтeлни и нaблюдaтeлни, зaщoтo мyxитe цeцe пpиличaт изĸлючитeлнo мнoгo нa дoмaшнитe мyxи cpeщaни y нac, нo зa paзлиĸa oт тяx имaт ocтъp и дълъг xoбoт c ĸoйтo пpoбивaт ĸoжaтa нa жepтвитe cи зa дa ce нaxpaнят c ĸpъвтa им.

B cвeтoвeн плaн мyxитe цeцe пpичинявaт гoдишнo cмъpттa нa oĸoлo 300 000 чoвeĸa. Eтo зaщo тeзи нaceĸoми ce cмятaт зa мoжe би нaй-cмъpтoнocнитe нa плaнeтaтa ни."

# 515
Емка , не си рязка.
Щях да допиша поста и да кажа за Ебру ,ти ме изпревари с цитата.  
Не омаловажавам нейният талант , красота и с хъса с които играе.
Не съм я гледала в историческото знам, че може да язди много добре. Знаеш аз обичам да си хваля моето.  
И двамата са късметлии.
Трябва да се потруди Чачо в тяло .
Не е добре за здравето на човек отслабване , пълнене ,после пак.
    Феми, благодаря за отговора ти и проявеното разбиране.
     За пореден път доказа, че си откровен и честен човек, с когото може да се коментира, споделя и на когото може да се разчита.
     И да, нормално и естествено е да продължиш да хвалиш своя любимец. Всички го правим, но понякога забравяме, че успехите на нашите красавци не се дължат само и единствено на тях. Зад тези успехи стоят (в повечето случаи и екранните им половинки) и винаги целият екип на продукцията, в която участват.
     От новия сериал, в който участва Суде "Tozluyaka" не съм гледала нищичко, но мисля, че продължава да се снима. Харесвам много Суде, обаче напоследък нямам никакво време да следя проектите й. Въртя се само около Толга, крада време за мистър Грешен и Виолата, а и с Клетвата се опитвам да съм в крак.

Ееех, като костенурките съм.
    Докато отговоря на Феми, Софи и Цеце диалог са спретнали.
    Добре ме разсмяхте, момичета, а и ме разсънихте.
     И за "наказание" утре в 6:00 ще ви събудя с ароматно и димящо кафе.  

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 00:24 от Emiliya

# 516
Да дадем поле за изява на кафето и цигарите...
и спрей против мухите и комарите

# 517
Flowers Bouquet ЕМИ* да ни будиш в 6ч.!?.
 да не се включваш и ти в големото търсене,
крайно време е за качествен педагог/ професионалист,
развръзката ще е скоро!
Hands Ok Hand

Flowers Hibiscus ЦЕЦЕ* Hands Clap

# 518
Здравейте, момичета!

"Можеш да си губиш живота, чертаейки граници. Или можеш да промениш живота си, като прекосяваш граници."
Шонда Раймс
Бъдете смели, мечтайте, усмихвайте се - бъдете щастливи!
Прекрасен ден!

Софи, не успях да стана доброволец, но тичах след Толга, Stuck Out Tongue Winking Eye Joy трябваше да разбера накъде се е запътил маминият  с този куфар.
     Отговорът ни дава той в сторито си, а албанката допълва картинката. Но защо за една нощ са ходили до Тирана, остава загадка.

От Instagram на феновете:
Цитат
tolgahan_almedaa92
Zemer Luana не бива да се пропуска в неделя.🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Almeda & Tolgahan♥️🇦🇱🇹🇷
Dj.Pm & Sarah♥️🇦🇱
Rita & Fidan♥️🇽🇰
Шоуто @zemerluana в неделя от 21:00 часа по @rtvklan 🇦🇱
Едвам натискамсссссс
    От сторито на Алмеда:

# 519
Здравейте!

16 ноември – Международен ден на толерантността

Това да не е някоя закачка към Толга. Пират на рибен ресторант. Или албанката от благодарност за Ролекса го е завела в любимия му, със самолет.

# 520
Привет, момичета!

Явно са на някакво събиране, все тая, на мен друго ми направи впечатление... прическата. Не знам за вас, но на мен адски ми харесва така...отива му много. В тоя ред на мисли, образа му ще е супер.

# 521

Heart Blue Heart

Flowers Bouquet Точно го мислех Толга какво прави
при албанските навлеци вместо да снима с колежката
и на какво попадна погледа ми,
фотката пусната от пиявицата била стара,
20.11.2020* нЕма загадка какво правят там за една нощ
и сега трЕбва да сме толерантни
Joy

# 522

Аз не успях да ви събудя в 6:00 ч., но вие, момичета, качихте градуса на настроението.  
     Благодаря ви!
     Какъв ден само - 16 ноември – Международен ден на толерантността Трябва преди всеки пост да си го напомням, че моята толерантност никаква я нЕма. Изгубих я по пътя.
    Софи ни призовава:
Flowers Bouquet ... нЕма загадка какво правят там за една нощ
и сега трЕбва да сме толерантни
Joy
    Ха сега де, как да бъда толерантна към албанската пиявица?! 
     Цецеее, давай някой комикс, че да се закича и аз със званието "толерантна".

# 523
Красавец бе, красавец е Турчинът....не мога да се въздържа да не ви го доведа!

Емиии, разбирам те, не може с всичко и всеки да си все толерантен....има си граници

# 524
Красавец бе, красавец е Турчинът....не мога да се въздържа да не ви го доведа!

Джаки, страхотен Джано си ни довела. Ще му се радваме в Ел Турко.
     Аз и сега не го оставям на мира - забавлявам се с Мистър Грешен и чакам нетърпеливо последните два епизода на Виолата с бг. субтитри. Много ще се радвам зимата да приключат снимките на историческото дизи и пролетта Джан отново да се превъплъти в образа на Франческо Демир. Допадна ми сериала, харесах си Франческо и Виола и искам да ги гледам отново един до друг.

Общи условия

Активация на акаунт