Отговори
# 540
Здравейте, момичета!

"Да си отвориш очите сутрин е един от най-красивите моменти в живота, това е като току-що зареден пистолет, който търси целта.
Имайте добро утро, насочете се в правилната посока."

Усмихнат четвъртък!  

Смятам, че най-после се разбули мистерията с куфара и пътуването на Толга до Тирана:

Almeda & Tolgahan се намират в Тирана по специална причина. Заедно с някои от най-популярните албански поп двойки „Dj.Pm & Sarah Berisha“ „Rita Haziri & Fidan Gashi“ са поканени в най-новата програма на Luana Vjollca „Zemër Luana“ по TV Klan
Всички фенове и последователи на скъпите двойки за публиката, очакват с нетърпение уикенда за тази нощ, пълна с изненади 🥂
Тази неделя в “Zemër Luana” явно е посветена на двойките 😍
Те се снимаха вчера и за първи път тези двойки ще се изправят една срещу друга в различни игри и предизвикателства.
Двойките са Sarah Berisha & DJ PM, Rita Haziri & Fidan Gashi и за първи път нашата красива модераторка Алмеда Абази и много обичаният актьор Толгахан Сайъшман.

Ново от сторито на Суде:

# 541
Здравейте!

Остават 44 дни до края на годината

# 542

Hearts

Hearts

*Да шием и да пием идва тук*

Flowers Maple Leaf Много,много хубави и актуални колажи
от ЕМИ* и ЦЕЦЕ* за цялата компания,благодаря ви!
Hands Clap
Българската седмица:
Вторник, Сряда, Четвъртък - всяко чудо за 3 дни.
 Петък - Ден на майстора. Събота и Неделя - 2 дни уикенд.
 Понеделник - подготовка за ново чудо..
така ще е като минем към избата на Чаго,
патаклама без край!
Joy

Kiss

# 543
Flowers Maple Leaf Българската седмица:
Вторник, Сряда, Четвъртък - всяко чудо за 3 дни.
 Петък - Ден на майстора. Събота и Неделя - 2 дни уикенд.
 Понеделник - подготовка за ново чудо..
така ще е като минем към избата на Чаго,
патаклама без край!
Joy
     Софи, страхотен седмичен режим си ни спретнала! Ще се придържам към него безотказно, само избата на Чаго може да ме препоти, но ще гледам да се справя.

# 544
Днес, при мен е малко мрачно и леко дъждовно, точно като за строгия график на Софи, който ни е начертала.

И на излизане не забравяйте чадърите

# 545
Една интересна класация за най-красиви и успешни турски актьори в Испания

Най-красивите и успешни турски актьори в момента

Навлизането на турските продукции на нашите екрани ни позволи да открием едни от най-красивите мъже с най-атлетичното тяло в момента.

1
Джан Яман

Той е най-международният от турските актьори в момента и грандиозното му тяло, както и колко е красив, не са оставили никоя жена в света безразлична. Срещнахме го в Испания с Pájaro soñador , заедно с Demet Özdemir , където имаше дълга коса, която възхваляваше неговата привлекателност. По-късно го видяхме впечатляващ с къса коса и в други турски продукции като Долунай или Изненадващ брак .
На почти 33 години , той също се превърна в звезда в Италия , където току-що издаде Viola come il mare , първото й произведение изцяло на език, различен от нейния. В момента той снима El Turco за Disney+ Turkey. Бил е модел, а също така е и адвокат. Дебютира през 2014 г. по турската телевизия със сериала Gönül İşleri. През 2019 г. той посети страната ни .

2
Алп Навруз

Той е на 32 години и неговата привлекателност не остава незабелязана. Тъмните му черти, съчетани с интензивни полегати очи, го правят един от най-пленителните сред турските актьори. Той проби на международната сцена през 2017 г. с El secreto de Feriha и по-късно дойде Don't let go of my hand с Alina Boz, а напоследък и Ada Masali с Ayça Aysin Turan, с която след тази среща имат красива сантиментална връзка. Алп Навруз също е модел

3
Енгин Акюрек

Един от най-зрелите сред красивите турски актьори. Енгин Акюрек е почти на 41 години (рожденият й ден е на 12 октомври) и тя помете изпълнението си във Fatmagül , най-успешната турска сапунена опера. Завършва университета в Анкара през 2002 г., специалност „Езици и история“, а актьорската му кариера започва след участие в риалити шоуто за таланти „ Турски звезди “ през 2004 г. Виждали сме го и в Kara for ask ( Контрабандна любов ) и наскоро в Дъщерята на посланика . Той беше първият избран да участва в сериал на новата платформа Disney+ в Турция . Той също е писател и не е известно да има сантиментална връзка.

Скрит текст:
4
Къванч Татлату

Най-нордическият и викингски от турските актьори в момента ще навърши 39 години на 27 октомври. Бивш модел, той е един от най-известните и важни актьори в Турция благодарение на дългата си кариера и главните си роли в сериали като Kuzey Güney или Aşk-ı Memnu . Носител на две награди "Златна пеперуда" за най-добър актьор, той е от босненски и албански произход. Той превъзхождаше като младеж като баскетболист, но трябваше да напусне спорта след контузия. Той е дискретен и малко предан на публично показване, а неговият сантиментален живот е свързан от 2013 г. насам с Башак Дизер, стилист и моден дизайнер, който работи в продуцентската компания Ay Yapim. Те се ожениха през 2016 г. и току-що станаха родители . В Испания го видяхме в S ühan: Vengeance and Love , Forbidden Love и Ezel, и в момента в Netflix с Yakamoz S-245 заедно с Özge Özpirinçci .

5
Фуркан Андъч

32-годишен актьор, с когото се запознахме във „Навсякъде си“, заедно с
Айбюке Пусат. Започва кариерата си през 2011 г. със сериала на TNT Kolej Günlüğü (Дневник на колежа). Има дълъг списък от телевизионни продукции зад гърба си, въпреки че не е толкова международен като предишните. В Испания също го срещнахме чрез сериала Dulce venganza .

6
Керем Бурсин

Друг от най-интернационалните турски актьори в момента. Керем Бюрсин е посещавал няколко пъти Испания и планира проекти у нас. Той е на 35 години и беше партньор на Серенай Сарикая ( Medcezir ) в продължение на четири години и дава много поводи за разговори с романса си с Ханде Ерчел, с която споделяше водещата роля в Love is in the air и продължи една година . В Испания той беше познат още преди пристигането на първата и единствена излъчена у нас фантастика с негово участие.

7
Ибрахим Челиккол

Той е още един от най-зрелите турци на съвременната телевизионна сцена. Той е на 40 години, бил е модел и баскетболист и допреди година е женен за архитектката Михре Мутлу, от която имат син. Наскоро той беше свързван с Birce Akalay , който може да бъде негов партньор в момента. В Испания го срещнахме именно заради един роман, в който участва с Акалай, Amor en blanco y negro . По-късно успяхме да го видим в My home, my destiny , с Demet Özdemir. И в момента участва в последния сезон на Bitter Land .

8
Бурак Йозчивит

На 37 години той е един от най-големите актьори в Турция и има най-много последователи в социалните си мрежи. Главният герой на Kara Sevda (2015-2017), един от най-успешните турски сериали в света, Бурак преди това е бил модел. Той също така е високо признат в международен план за главната си роля в Kuruluş: Osman , екшън-приключенски исторически драматичен сериал за историята на неговата страна. В Испания също го бяхме гледали в поддържаща роля в Хиляда и една нощ. Бракът му с друга известна и красива актриса Фахрие Евджен , от която има син, е един от най-уважаваните и стабилни на турската арт сцена.

9
Бугра Гюлсой

Той е на 40 години и е завършил архитектура. По време на годините на обучение той дава промяна благодарение на приятел, който го насърчава да се присъедини към театрална група. След дипломирането си, между 2004 и 2008 г., той започва да играе в Националния театър на Кипър. Освен това е и писател. Той никога не е бил модел, както други негови връстници. Той е един от най-дискретните по отношение на популярността и е женен за Нилюфер Гюрбюз, дъщеря на бивш турски футболист, от септември 2018 г. Заедно имат син на име Джем.

10
Чаатай Улусой

На 32 години той е един от най-успешните. Може би не е най-привлекателният от всички, но физиката му плени много жени по света. Виждали сме го с различен външен вид , дори с малко повече тежест, но винаги запазващ същността си. Срещнахме го в Испания чрез Medcezir и Içerde и той стана много популярен в международен план със сериала El protector на Netflix . Той имаше любяща връзка през 2014 г. със Серенай Сарикая. В момента той е обвързан с друга актриса, Дуйгу Саръшън.

# 546
Джаки , за първото място спор няма.
Кой е писал тая класация?
Лъжа е че Чаго е имал любяща връзка със СС.
Защо продължават да вярват в това ? Никаква връзка не са имали.
Той не я понася и си личи. Най известен е  в Испания е със Фериха.
Там го обожават, като Емир. Разбира се и останалите проекти са от значение.

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 17:50 от femmi2

# 547
Джаки , за първото място спор няма.
Кой е писал тая класация?
Лъжа е че Чаго е имал любяща връзка със СС.
Защо продължават да вярват в това ? Никаква връзка не са имали.
Това любяща ме уби Joy
Най е известен в Испания със Фериха.
Там го обожават като Емир. Разбира се и останалите проекти са от значение.
Феми, класацията е испанска. Чачо скоро не е имал сериал там и си пишат явно стари клюки.
Ама на мен друго ми е интересно, че Керем е толкова назад, защото Ханхерите ни продъниха ушите, че Керем бил най- известния от турските актьори в Испания....да, ама не, чак 6 място!

# 548
За Керемчо думи нямам. Разочарова феновете си. Те си го казват. Омръзна им от тая сага и пиар с Хандето.
Джаки ,остави класацията
 за испанската награда какво ще кажеш?

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 17:46 от femmi2

# 549

Джакиии, сърдита съм ти! Защо пропусна да отразиш на 1-ва позиция до Джано маминият хубавец?! Испанците са го подминали - тях ги разбирам, ама ти като приятел трябваше да погъделичкаш егото ми.
     Искам редакция - две 1-ви места и текст за моя прекрасник! Другите не ги искам, видях ги вече!
     Ехааа, новата реклама на Dolce and Gabbana е уаууу! Припадането е задължително...

# 550
Емка, споко!
Остави ги тия испанци, виж Джан и Толгахан са номер 1 в световната класация и нашата естествено!

№1

Джан и Толгахан

Леле, рекламата на Джан за Долчетата е направоооо взривоопасна

Феми, не знам нищо за награди (светни ме)

# 551
О, виждам, че Енгин Акюрек се е снимал на диванчето на Ийт Козан

# 552
Да припадна и аз с Джано и долчетата. Nature Fire
Италианските фенки са в колапс Joy

В тая испанска класация открих и други грешки за актьори.

Джаки , за испанската награда която наскоро го удостоиха Керем. За ролята му на Серкан Болат във Вратата.
Гласуването било от престижно жури и зрители.

# 553
Емка, споко!
Остави ги тия испанци, виж Джан и Толгахан са номер 1 в световната класация и нашата естествено!

№1

Джан и Толгахан

Джаки,  
     Това е друго нещо - олекна ми, стана ми едно хууубавко и приятно! Вече спокойно мога да припадам по новата реклама на Джано, а и грешният Мистър ме чака от снощи.

# 554
Феми, не знам за тая награда, не съм чувала, но то се вижда 6 място. А и самият сериал е много зад други турски сериали по гледаемост. Те единствено бяха популярни докато им вървеше ПР връзката, сега всички им се дразнят. Особено Керем много олекна от тоя ПР, а Хандето никога не била с някакъв хубав ореол. От всичко това само Керем загуби.

Общи условия

Активация на акаунт