БИГ БРАДЪР- ФИНАЛ

• 33 491
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 1 080
Който иска да гледа и да задава въпроси към тризначките - моля, нека да гледа Спортен свят по Нова - те ще бъдат гостите!

# 1 081
Който иска да гледа и да задава въпроси към тризначките - моля, нека да гледа Спортен свят по Нова - те ще бъдат гостите!

В колко часа?

# 1 082

В колко часа?

Предаването върви в момента..... Имайки предвид,че то продължава до 18ч. - предполагам, но това са мои догадки, че те ще бъдат в кадър от 17ч.

# 1 083
айде,кифлите са на линия при Крумчо Crazy

# 1 084
"всички требва да са като нас, за да преуспеят!"
 Shocked Shocked Shocked hahaha hahaha hahaha Crazy Crazy Crazy

# 1 085
# 1 086
  • София
Ох не - много са зле тия момичета....
Те им показват анкетата от Благоевград, където 90% от хората казват, че са тъпи, че са изложили града и разни такива и те накрая пак си заявяват, че в града който ги срещнел ги целувал и много им се радвали хората  ooooh!

# 1 087
Ох не - много са зле тия момичета....
Те им показват анкетата от Благоевград, където 90% от хората казват, че са тъпи, че са изложили града и разни такива и те накрая пак си заявяват, че в града който ги срещнел ги целувал и много им се радвали хората  ooooh!

просто им се иска Mr. Green

# 1 088
  • UK
А, аз съм склонна да повярвам. Нали се сещате че като е анонимно всеки ще си каже, ама така наживо...

# 1 089
А, аз съм склонна да повярвам. Нали се сещате че като е анонимно всеки ще си каже, ама така наживо...
      Нима смяташ, че ги целуват въпреки, че не могат да ги траят  newsm78?

# 1 090
  • София
      Нима смяташ, че ги целуват въпреки, че не могат да ги траят  newsm78?
Пак подкрепям MechoPuh. Дълбоко се съмнявам и аз, че целия град съвсем съзнателно и лицемерно ходи и ги целува.

# 1 091
Крум ги попита защо,според тях,хората не ги одобряват и отговорът беше,че хората били комплексари и завиждали на тези,които имат много пари ooooh!Ето затова не ги търпя тези същества и им желая по най-тъпия възможен начин да си пръснат парите и да не усетят къде са отишли.

# 1 092
  • София
Крум ги попита защо,според тях,хората не ги одобряват и отговорът беше,че хората били комплексари и завиждали на тези,които имат много пари ooooh!Ето затова не ги търпя тези същества и им желая по най-тъпия възможен начин да си пръснат парите и да не усетят къде са отишли.
smile3521 smile3521 smile3521 smile3508 smile3508 smile3508 Колкото и да е злобно.

# 1 093
Цитат
по най-тъпия възможен начин да си пръснат парите и да не усетят къде са отишли
Ама то точно така и ще стане.....едва ли ще могат бизнес да завъртят тези кухи лейки...

# 1 094
smile3521 smile3521 smile3521 smile3508 smile3508 smile3508 Колкото и да е злобно.
[/quote]
Що да е злобно-каквото повикало,такова се обадило!
На тЕхно място щях да благодаря на хората,които са ме подкрепили и са станали причина да получа 200 000,вместо да пея старата песен колко съм идеална и как всички ми подражават и завиждат.

Общи условия

Активация на акаунт