Изпитани сайтове за парфюми - октомври 2022

• 109 978
  • 961
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, не видях в табличката код за намаление в brasty, стои празно прозорче.
Дали случайно има някакъв код или да не се надявам?

# 166
  • Бургас
Страхотна цена за 50-ка

# 167
  • София
Явно всичко сте изкупили днес. Не намирам аз комплект с 3 Армани Интенз версия вече

# 168
  • Стара Загора
Във фб групите се почна с продажбите - 30лв/бр. Може би са чакали момента. Grinning

# 169
^Доста жалки. Като знам колко ме беше яд за Ланком Идол Нектар минито. Ми, не е ок да купуват за препродажба, а останалите да не могат да се наредят. Направих скрийншот на бройките от когато аз поръчах:

А кой знае колко са били.

# 170
Аз пък благодаря, че изкупихте всичко 😁 От обяд напълних кошницата с всички минита, без реално да ми трябват. Очаквах да се изчерпат доста по-бързо и да се успокоя, но не... В 18 проверих и все още бяха налични. Ноооо устоях и тогава. И вече са изчерпани, слава богу.
Горда съм от себе си; хваля се 😜
Още едно изкушение ме дебне; ако и там устоя, пак ще се похваля. Подпис: От клуба на анонимния парфюмоман 😉

# 171
Що ми трябваше да влизам днеска тук.Застрелях 1 сет Армани Си,дано са с пулвелизатор.

# 172
  • Пловдив
И аз се радвам, че ги изкупихте Joy Бях си сложила Армани Си в кошницата, нищо че не ми е любимец, но вече го няма Simple Smile

# 173
  • Враца
Що ми трябваше да влизам днеска тук.Застрелях 1 сет Армани Си,дано са с пулвелизатор.

Ееее, има ли вариант да не са ?
И аз си взех едно Simple Smile

# 174
  • Пловдив
Спокойно,скоро ще се появят за размяна.ВечеПетя браво за въздържанието.И аз устоях.Като в анонимните алкохолици по филмите.Не съм си купувала парфюм от 13 дни.След две седмици обаче за рождения ден не гарантирам ,че няма да имам нова придобивка.

# 175
Докато кажа на приятелки реших да не губя време и целнах 5 броя. Сега нямат избор - поръчала съм им 😉
 За мен остават 2.
Благодаря за споделянето! 🌺
* Не разменям, не връщам, не продавам! (И по принцип, не само в този случай)🍀

# 176
  • Бургас
Жестока оферта, много благодаря. 💕 Отнесох два комплекта My way, един за мен, един за подарък. Вече започнах да се подготвям за Коледа.
Когато се появиха единичните минита, докато се начудя и ги изпуснах. Много съжалявам оттогава. Така и не ги засякох втори път. Съфорумка ме насочи към Старкорп, където предлагат мини My way Intense. Понеже скоро имам път към Бургас, бях решила да го приютя. Офертата дойде точно навреме. Търпението се отплаща.
 Зачудих се за Si комплекта, макар и да не съм голяма фенка на първообраза и passione-тата. Ако се появи отново може да го грабна и него, но имах повече мерак на My way.
Видях поста във Фейсбук, но мисля, че е съвпадение. Не вярвам някой да е получил комплекта толкова бързо. Вчера го нямаше. Ежедневно проверявах и тайно се надявах да заредят отново единичните минита и да ги хвана. Точно тези изпуснах, които са пуснати за продажба.
*С пулвелизатор са, поне единичните бяха.

# 177
  • Враца
В коя група гледате във ФБ?

# 178
  • Sofia
Май само аз поръчах от мъжкия сет. Взех го за подарък на сина ми, че след две седмици има рожден ден. Реших да си помисля за другите и докато се начудя се изчерпаха. Simple Smile

# 179
И аз поръчах мъжки сет.

Общи условия

Активация на акаунт