Изпитани сайтове за парфюми - октомври 2022

• 111 510
  • 961
  •   1
Отговори
# 180
И аз само един мъжки сет поръчах за подарък…

# 181
В момента има :
https://makeup.bg/product/728385/

Giorgio Armani Acqua Di Gio Pour Homme - Комплект (тоал. вода/15ml + парф. вода/15ml + парф. вода/15ml) — снимка N1
Скрит текст:
Което за мен е най-доброто предложение днес.

Последна редакция: чт, 06 окт 2022, 22:55 от penchojd

# 182
  • Бургас
В коя група гледате във ФБ?
Скрит текст:
Парфюми - мнения, ревюта, продажби

# 183
  • До сърцето...
В момента има :
https://makeup.bg/product/728385/
Което за мен е най-доброто предложение днес.
Моля ви, пишете за какво иде реч, не е чак толкова трудно. Да се знае дали има смисъл да се отваря линка, а не обратното - отваряме линка, за да разберем какво има в него. Моля!

Цитат
Когато поствате на линк, посочвайте за какво е, ще насочите хората дали да го отварят или не. Линкове, при които липсва пояснение или не е конкретно (като например само „една добра оферта“), ще бъдат докладвани на модератор като спам.

# 184
И аз поръчах My way и Code, но имам представа само за аромата на My way..., Code е малко на сляпо, дано да е хубав.

# 185
Мъжкия Код е един от най- любимите ми за ММ. Поръчах един такъв. А сега метнах още един Aqua di Gio. От дамските сетове си имам едно мини Si Pasione и малък флакон My Way, другите не ми трябват- удържах фронта. С пулверизатор са. Обадиха ми се днес за първата поръчка ( сет Армани Код)- очакват се следващата седмица.

# 186
  • Враца
На мен не ми се обадиха, но имам имейл, че на 17.10.2022г., да очаквам пратка.

# 187
Аз имам Si passione, с пулверизатор е, като аромат не ме впечатлява. Много исках My way, но късно отворих темата, изкупили сте го.

# 188
Завиждам на тези, които имат силата да издържат на такова изкушение - изгърмях двата мъжки комплекта Армани. Laughing
Благодаря за споделянето, офертите си заслужаваха.

# 189
Сетчето ми на Aрмани Cи пътува в понеделник го чакам в офис speedy, още веднъж похвално за makeup бързи и коректни.

# 190
Нещо за лятото

Rochas Eau de Rochas Homme Комплект (тоал. вода/100ml + душ гел/100ml + тоал. вода/20ml)

https://makeup.bg/product/539088/

и за есента

Rochas Rochas Man Комплект за мъже (тоал. вода/100ml + душ гел/100ml + тоал. вода/мини/20ml)

https://makeup.bg/product/543998/

# 191
Дами, случайно някъде да сте виждали Англомания на Вивиан Уестууд. Изчезна този парфюм и никъде не го откривам, а много искам да го понося пак.

# 192
  • Sofia
И аз пуснах вчера 2 сетчета - на Si и Code. Имам и дата за доставка, дано дойдат наистина.
И сега да се оплача от Parfum bg. Направих си поръчка вчера през сайта на l'eau À la rose, много ми харесва, а и си бях решила да го взема, ако едни резултати излезнат добри, както и да е, с хубаво чувство подходих. Опитах да си го платя онлайн, защото има 5% отстъпка, не се получи, като определено причината не е в моята карта, ползвам я всеки ден и плащам с нея навсякъде.
Днес ми се обажда една дама и ми обявява, че за такива парфюми искат задължително да е предплатен през сайта, защото парфюмът бил в склада и трябвало да го доставят (възможно най-тъпото обяснение). Обясних й какво е станало, ама да съм пробвала другите начини (epay) и т.н. Тук вече започвам сериозно да се дразня й я попитах смята ли, че е нормално да е толкова трудно да си поръчаш парфюм за толкова пари (даже не е и намален в сравнение със същия от официалния сайт). Взе да обяснява нещо, но на мен ми е ясно, че не зависи от нея и приключих разговора. Тръгнах да го поръчвам пак с другия вид плащане и на средата се спрях, трябва да съм луда да ми прецакат цялото преживяване за нещо желано по този начин. Мерси, бая съм се потрудила, за да си го позволя и ще си го купя с кеф от другаде. Много тъпо ми стана. Оплаках се, благодаря на изчелите фермана Simple Smile От Campomarzio70 Sofia не дават признаци за живот, но ще мина днес оттам да видя имат ли го.

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 18:41 от cutesmallcat

# 193
cutesmallcat, Campomarzio70 ще работи на 10.10. Вчера минах от там и имаше бележка на вратата.

# 194
  • Sofia
cutesmallcat, Campomarzio70 ще работи на 10.10. Вчера минах от там и имаше бележка на вратата.
О, благодаря! Ще мина на 10-ти Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт