Изпитани сайтове за парфюми - октомври 2022

• 109 976
  • 961
  •   1
Отговори
# 630
  • вкъщи
Поръчах Ginza, дано ми хареса.

# 631
Комплектът на Шисейдо го имам, за мен е страхотен.

# 632
В бутиците на Delirium вече се предлага Мароканската боа Simple Smile

442лв. 50мл.

# 633
# 634
# 635
Поръчах Ginza, дано ми хареса.
Хубаво е парфюмчето, а и цената на комплекта е супер.
Jean Paul Gaultier La Belle Парфюм за жени без опаковка EDP 100мл.  98.48 лв с код RCV60AO
https://parfium.bg/jean-paul-gaultier-la-belle-parfyum-za-jeni-bez-opakovka-edp

# 636
В бутиците на Delirium вече се предлага Мароканската боа Simple Smile

442лв. 50мл.

отлайн също се предлага и текущият код за 25% е приложим

# 637
Дами, здравейте. Нямам опит с поръчване (на парфюми) в сайтове, затова да се допитам до вас.
Видях в Нотино да се предлага парфюм, който е спрян преди 5-7 години и е от търсените аромати. Предполагам, че може да е остатък, но все пак... Какъв е вашия опит? Може ли да имам доверие на този сайт?

# 638
Благодаря за споделените оферти. Аз също грабнах за подарък едно комплектче с Ginza Murasaki.
Ето това също ми се струва добра цена аз не го харесвам но мисля че има мноооого фенове.

# 639
Дами, здравейте. Нямам опит с поръчване (на парфюми) в сайтове, затова да се допитам до вас.
Видях в Нотино да се предлага парфюм, който е спрян преди 5-7 години и е от търсените аромати. Предполагам, че може да е остатък, но все пак... Какъв е вашия опит? Може ли да имам доверие на този сайт?
Да, предлаганата стока е автентична

# 640
Благодаря, Фръц! Simple Smile

# 641
Видях в Нотино да се предлага парфюм, който е спрян преди 5-7 години и е от търсените аромати.
Бихте ли споделили кой е този парфюм?

# 642
# 643
  • Бургас
Наблюдавах комплекта от известно време, че бях харесала аромата от мостра, но макар и изгоден, до момента не е имало такава цена, че и с безплатна доставка. Много благодаря!

# 644

Благодаря, чудесна цена! Веднага поръчах за дъщеря ми Gift Heart

Общи условия

Активация на акаунт